Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 226227228229230 ... 1061>
Повідомлення Додано: Нед 04 лип, 2021 19:59

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Долярчику посвящается 8)

-[url]=https://radikal.ru]Зображення[/url]
[url]=https://radikal.ru]Зображення[/url][/url]

Был недавно в гостях у знакомых и решил сфотографировать как в Израиле строят новые проекты. Обратите внимание на ПЛОТНОСТЬ застройки :!: Киеву и рукожопым большой привет :lol: Внизу мелкие белые здания - это почта, банки, минимаркет, кафешки. В 5 минутах ходьбы огромный торговый центр.

[url]=https://radikal.ru]Зображення[/url]

А как там в Анталии с песочными пляжами ? По камням в резиновых тапках гоняют? :mrgreen: Oбращаем внимание на количество отдыхающих на ближайшем ко мне пляже, в будний день. Кайф ведь правда? Где то в рашке, читал недавно, чуть ли не стоя на пляже загорают? В Сочи что-ли? :roll:
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 06:43

mixei написав:Доброго дня,шановному товариству.
Цікавить питання інвестицій в США. Здається бачив тут раніше інофрмацію, що хтось інвестував в Остіні, штат Техас. Чи можна дізнатися більше інформації, щодо самого процесу і вимог. Теж можу поділитися щодо подібних речей в Польші, де зараз мешкаю. Заздалегідь вдячний за відповідь. :D

Ку. Я не инвестировал, а купил дом для жизни в Round Rock TX. Инвестировал я в землю Lago Vista TX:)
На форуме бываю редко- нет времени. Если что конкретно интересно - пиши в личку. Но я не не агент. Коммерцией не занимаюсь. По "вымогам" - у меня кредитный рейтинг более 800. Мне лендер без вопросов дает. Показваю 2 крайних W2 и после проверки выписываю чек на 20% стоимости. После этого едем в тайтлс компани. Усе. :)
Понаехал

Подякував: 79 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 08:53

Цікавить питання інвестицій в США. Здається бачив тут раніше інофрмацію, що хтось інвестував в Остіні, штат Техас. Чи можна дізнатися більше інформації, щодо самого процесу і вимог. Теж можу поділитися щодо подібних речей в Польші, де зараз мешкаю. Заздалегідь вдячний за відповідь. :D

Привіт, бро! )))

Не знаю, чому саме зара тебе цікавлять Штати, я б наразі туди і близько не підходив... і взагалі б не інвестував по-новому...

Моя халупа в одному з північних штатів приносить 20+% гросс, і десь 10% нет.
Пощастило, що БЛМщики оказалісь чесними і чесно плотють рент, а якщо б ні?

Читав же які закони по виселенню, завдячюючи компартіям СОШОА?

Якщо б мої не плотили б, я попав би на 3-5 куе кожен рік видатків, без можливості вигнати нах... халявщиків.

Воно тобі треба :?:

Це було перше, друге - в Штотах такий "пузирище" на ринку нерухомості, коли лусне оххх... буде так боляче багатьом...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 08:54

mixei написав:roberto dark Що саме Вас цікавить - ціна, квартплата,інвестиції в нерухомість для заморожування капіталу (типу зменшення інфляційних ризиків)чи щось подібне як описував Пан change_pm - придбання і віддання в управління? Також Польща є дуже різною, тому ситуація з інвестиціями чи прибанням квартири для життя може бути різною. Я особисто купив квартиру в Кракові, однак ще цікавими є Вроцлав і Варшава. Пригляаюся до них, ну і думаю може ще Німмечину подивитися. У мене вийшло практично по "Кіосакі" :), хоча насправді куплялося як запасний аеродром...

Розкажи, шо виходить по доходам? Який їйлд?
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 09:03

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

дєкларировать и по красному калідору
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 09:05

change_pm написав:

Привіт, бро! )))

Не знаю, чому саме зара тебе цікавлять Штати, я б наразі туди і близько не підходив... і взагалі б не інвестував по-новому...

Моя халупа в одному з північних штатів приносить 20+% гросс, і десь 10% нет.
Пощастило, що БЛМщики оказалісь чесними і чесно плотють рент, а якщо б ні?

Читав же які закони по виселенню, завдячюючи компартіям СОШОА?

Якщо б мої не плотили б, я попав би на 3-5 куе кожен рік видатків, без можливості вигнати нах... халявщиків.

Воно тобі треба :?:

Це було перше, друге - в Штотах такий "пузирище" на ринку нерухомості, коли лусне оххх... буде так боляче багатьом...

так продай, поки пузириться!
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 10:24

От таке буває....

Короче поділюсь спостереженням:

- який вже рік купляю і їм іранські кавуни, не завжди бувають супер червоні і солодкі, але ні разу не відчував нітрати після споживання...
- в той же час купляючи кавун в Україні через раз відчуття, шо нітратів дохє...а

От як так може бути?
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 10:26

flyman написав:так продай, поки пузириться!

І чьо робить з баблом?
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 10:54

roberto dark написав:
  change_pm написав:
  flyman написав:так продай, поки пузириться!

І чьо робить з баблом?

Як що? Бабло в труселя і гайда в свою улюблену Туреччину квартири в Хурмі купляти, поки ще всі інвеШтори не розкупили :D

У мене усє бабло біле, я легко і просто свіфтом все перекидаю... - ураз...

удва - навіщо мені 2 чи 3 квартири в Хурмє?

утри - чьо там у евреїв, беруть не еврєїв на руководящі ролі в Трансформаціях бузінесов?

15-20 куе плотють? Чьо з податками при такій з.п.? Будуть плотити песнії не єврею, якшо років 5 плотити "нетоньяху" податки?
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 05 лип, 2021 11:08

change_pm На руководящі ролі своїх хватає і євреїв, і не євреїв. Але роботи всякої не престіжної для українських заробітчан завалісь . Пенсію мінімальну платять усім обладателям синього паспорту, щоб з голоду не здох. О таке .. :P
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

#<1 ... 226227228229230 ... 1061>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор