|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 11 лип, 2021 11:51
Bolt написав:А я якраз доїдаю мішок цукру куплений минулою осінню на гуртовні по 10,50грн/кг,та ще в кладовці дваналцять ЛІТРОВИХ пляшечок олії куплених по 28 грн./пл
Ну от, а тут вчора піднімалось питання - "чому бідні бідніють, а багатші багатіють"(в кризу) І от - результат на ліцццо©  Ви собі цього всього накупили і маєте на рік економії, а бідні, які живуть від зарплати до зарплати - ну купили вони тоді собі 2 пляшечки олії і 5 пачок цукру - все, далі їм треба купляти по поточним цінам... "Хто має - тому додасться, хто не має - тому відніметься"©(з Біблії)
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 11 лип, 2021 11:52
vitaliian написав: flyman написав:Я ж замовив двері класу вище чим економ, от затримка за встановленням "покращених" дверей
сколько месяцев они вам улучшенную дверь ставят? вы бы уже 2 арендные платы за это время получили. Ремонт в 20м2 без напряга делается за 20 дней, если коммуникации подключены и проводка разведена. Это без напряга с 9 до 15:00
Там трохи бардак, тре пинати. Але процес іде. Хто не замовляв дверей, то й ключі міг отримати в кінці червня.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 11 лип, 2021 11:55
stas_rst написав: flyman написав:Щодо добирання із СофБорща до центру ти ж плакався. Як і планами перебиратися ближче до центру, так як дорога від СБ - попаболь.
Флай, ти таки неуважний  не плакався, а констатував факт у спілкуванні з іншими по темі проживання до/за окружною. Головна причина - школа !!! Нема тут якісної освіти і гуртків - НЕМА і НЕ БУДЕ !!! Робота стерпить. А от логістика зі школою - НІ. Забирати дитину з Києва після 15-ї я не можу, а дружині без авто - жесть. Тому й плани на життя корегуються.
Це відмазка. Отже неліквід для сімей з дітьми. Для пенсів, яким нікуди не тре (хоча ні, тре на дачу електричком), тут під питанням.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 11 лип, 2021 11:55
flyman написав:Там трохи бардак, тре пинати. Але процес іде. Хто не замовляв дверей, то й ключі міг отримати в кінці червня.
поэтому я всё делаю сам (бетон сверлить и газовщиков конечно нанимаю) даже не потому что денег жалко, человеческий фактор выматывает нервы на гораздо большую сумму. А делаешь сам не понравилось, переделал и никто не ноет что зачем переделывать и так хорошо. flyman написав:З цінами, 4К - маловато буде, я прикидав 5К.
я не возражаю просто есть реальность. Кавалерки в Ирпене сейчас от 3500 а бабушатники в Киеве от 6000 ваш сегмент где то по центру. Цены просели, в 2018 минимум в Ирпене был цоколь за 5 тыс а треху знакомые снимали за 10! Цены видимо будут и дальше проседать, большого спроса нет.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 11 лип, 2021 12:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 11 лип, 2021 11:59
stas_rst написав: vitaliian написав: flyman написав:Я ж замовив двері класу вище чим економ, от затримка за встановленням "покращених" дверей
сколько месяцев они вам улучшенную дверь ставят? вы бы уже 2 арендные платы за это время получили.
щось мені здається, що Флай - у глибокій ср@ці з інвестиціями і намагається зберегти хорошу міну для суспільства. Флай, кажи як є. План оточення навернувся. Бучанський лофт - остання надія і бастіон незалежності підкорювача "столиці коло ШРТ" і заокружних вовчиць.
Чим навернувся? Зьома, ти про що? План закінчився ще у 2019 "захопленням" Жулян (синя гілка метро, і якщо буде метро на Трою, то вона теж під попаде в пішу доступність). Чекаю від забудовника поліпшених дверей, даю прорабу ключі, потрохи відслюнявлюю в процесі ремонту 5 чи 6 куе на кавалірку, і прихожу за ключами після ремонту. Де та частина тіла, яку ти побачив?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 11 лип, 2021 12:00
Hotab написав:Та ну не прикалывайтесь. Приятель уехал из Херсона в Катовице, на чем-то там то территории завода ездит. Приезжает 1-2 раза в год в Украину. Зачем ему "логистически ближе" Киев? Уже лучше Львов, тогда.
каждый человек - индивидуальная ситуация. В целом же, лучше пригород Киева, чем облцентр, при прочих равных условиях
-
Grand Touring
-
-
- Заблокований
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 352 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 лип, 2021 12:02
Grand Touring написав:В целом же, лучше пригород Киева, чем облцентр,
чем райцентр 100%. До некоторых обл.центров пригород такие не дотягивает. Тернополь лучше чем Ирпень/Буча.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 11 лип, 2021 12:03, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 11 лип, 2021 12:02
vitaliian написав: flyman написав:Там трохи бардак, тре пинати. Але процес іде. Хто не замовляв дверей, то й ключі міг отримати в кінці червня.
поэтому я всё делаю сам (бетон сверлить и газовщиков конечно нанимаю) даже не потому что денег жалко, человеческий фактор выматывает нервы на гораздо большую сумму. А делаешь сам не понравилось, переделал и никто не ноет что зачем переделывать и так хорошо. flyman написав:З цінами, 4К - маловато буде, я прикидав 5К.
я не возражаю просто есть реальность. Кавалерки в Ирпене сейчас от 3500 а бабушатники в Киеве от 6000 ваш сегмент где то по центру. Цены просели, в 2018 минимум в Ирпене был цоколь за 5 тыс а треху знакомые снимали за 10! Цены видимо будут и дальше проседать, большого спроса нет.
Ще раз, в для орендара: оренда + комуналь. Тому бабушатнік буде дорожче в оренді на за рахунок ціни центрального опалення. Ладно, ціно утворюючі чинники зрозумілі, єдини що ще даю прикидку на комуналь в бабушатніках. Все ж індивідуальне опалення дешевше.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 11 лип, 2021 12:03
Grand Touring написав: Hotab написав:Та ну не прикалывайтесь. Приятель уехал из Херсона в Катовице, на чем-то там то территории завода ездит. Приезжает 1-2 раза в год в Украину. Зачем ему "логистически ближе" Киев? Уже лучше Львов, тогда.
каждый человек - индивидуальная ситуация. В целом же, лучше пригород Киева, чем облцентр, при прочих равных условиях
Якщо не тре кожного дня їздити в Київ на роботу.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 11 лип, 2021 12:06
flyman написав:Все ж індивідуальне опалення дешевше.
оно то да но кавалерка строго для одного человека. Двоим там жить жесть, один ест другой пукнул и всё это происходит на голове друг у друга. Даже подругу не пригласишь. Деньги решают многое, но не всё.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 11 лип, 2021 12:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2