|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 25 сер, 2021 12:36
mulax написав:P.S. Як Вам вдалося зробити ремонт за 170 Кгрн? (у мене зараз на 100 кв. м. цифра вже перевалила за 50К$, і то ще всіх меблів не куплено... Ви точно всі витрати записували?
Заради душевного спокою і нормального сну Вам краще не відати які ремонти робить Успіх додумався поділити 1кімнатну-53м2 на кілька камер у яких існує сім’я з 4-ьох осіб Викладав тут якось плани і частково фото... Туди хіба евакуйованих афганців заселяти...і ті довго не протягнуть, оскільки все зроблене з найдешевших і шкідливих матеріалів  П.С. Долярчик/Успіх Давно хотів спитати Чому Ви не залишились у своєму рідному селі під Львовом і не розбудувались на ділянці батьків чи десь поблизу??? жили б як нормальна людина - у власному особняку, альтанка, гараж, клуня і т.д. живність-пацєта/качки/єндики/кури, зелень би вирощували-були б справжнім газдою/фермером, а не приймаком 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 сер, 2021 08:23
jump написав: mulax написав:P.S. Як Вам вдалося зробити ремонт за 170 Кгрн? (у мене зараз на 100 кв. м. цифра вже перевалила за 50К$, і то ще всіх меблів не куплено... Ви точно всі витрати записували?
Заради душевного спокою і нормального сну Вам краще не відати які ремонти робить Успіх додумався поділити 1кімнатну-53м2 на кілька камер у яких існує сім’я з 4-ьох осіб Викладав тут якось плани і частково фото... Туди хіба евакуйованих афганців заселяти...і ті довго не протягнуть, оскільки все зроблене з найдешевших і шкідливих матеріалів  П.С. Долярчик/Успіх Давно хотів спитати Чому Ви не залишились у своєму рідному селі під Львовом і не розбудувались на ділянці батьків чи десь поблизу??? жили б як нормальна людина - у власному особняку, альтанка, гараж, клуня і т.д. живність-пацєта/качки/єндики/кури, зелень би вирощували-були б справжнім газдою/фермером, а не приймаком 
Точно таке ж запитання (на яке мені так і не відповіли) поставив одному опоненту в коментах на Західнеті.Там один му*** написав , що у Львові треба більше велодоріжок(за рахунок доріг), бо йому тоді легше буде пересуватися і дітей в калясці вигулювати.Я зайшов в його ФБ- місценародження і навчаня Жидачів.Ну і політкоректно порекомендував йому вернутись на батьківщину і там будувати велодоріжки, а не їхати до Львов і погіршувати якість життя корінним мешканцям Львова.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 сер, 2021 10:23
jump написав:Долярчик/Успіх Давно хотів спитати Чому Ви не залишились у своєму рідному селі під Львовом і не розбудувались на ділянці батьків чи десь поблизу??? жили б як нормальна людина - у власному особняку, альтанка, гараж, клуня і т.д. живність-пацєта/качки/єндики/кури, зелень би вирощували-були б справжнім газдою/фермером, а не приймаком 
Дуже слушне запитання до Успіху. Навіщо вам той Львів?. Це ж чуже, якщо не "вороже" для вашого сільського менталітету місто. На Оперний театр достатньо приїхати подивитись на вихідні та прогулятися в нових черевиках, по стародавнім вулицям Львова ( що саме і робили колись ваші предки, та були щасливі та задоволені життям). Навіщо вам уся ця диджіталізація, інвестиції, пасивний дохід і т.д ? Там де народився - там і пригодився. Ось подивіться на вашого вчителя, із села Дніпропетровської області. Жив би собі в батьківській хаті і горя не знав. А зараз тільки все, що залишилося то фотографуватися біля копни сіна, та ще й із таким виглядом, що плакати хочеться, дивлячись як людина марно втратила час, в НЕСТРИМНОМУ бажанні заробити як він каже "БАБОСИ ТА БАБУЛЕТТИ".
Востаннє редагувалось roberto dark в Чет 26 сер, 2021 10:42, всього редагувалось 3 разів.
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 сер, 2021 13:30
jump написав:але Ви не дали відповіді на запитання? чому ж так?!
Тому, що мої батьки живуть в багатоповерхівці, а не в особняку! jump написав:ні і діти Ваші не корінні львів"яни.... для цього необхідно щоб їх діди та баби, а також обоє батьків були народжені та проживали у Львові
Зустрічне питання: У Вас все так і є? Всі корені/народжені у місті Лева? Якщо, навіть, так(хоч я глибоко сумніваюсь - бо під ким Львів тільки небув...) то у Львові - думаю що половина(а може і більше) - понаїхи! Один тільки великий Сихів заселений ~ 40р. тому з довколишніх сіл! Тож, чекаю на вашу чесну відповідь про Вашу "корінність"? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 284 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 26 сер, 2021 14:34
Здравствуйте. А это правда, что риелторы во Львове берут комиссию за съём квартиры в размере месячной оплаты?
-
vydrigan
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 сер, 2021 14:41
jump написав:2. Ні. Не всі
Ну от, то про що мова?))))) jump написав:3. При певній нагоді - виїду зі Львова
Куди/де той земний Рай?)))))
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 26 сер, 2021 18:20
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 сер, 2021 18:28
Так це свідомим громадянам вже давно відомо... А враховуючи, що у нас немає фондового ринку, то і накопичувальна система лажане в свій час... зі. надія тільки на город та курочок...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 сер, 2021 18:40
change_pm написав:Так це свідомим громадянам вже давно відомо... А враховуючи, що у нас немає фондового ринку, то і накопичувальна система лажане в свій час... зі. надія тільки на город та курочок...
Як би , свого часу , народ не продавав свої приватизаційні сертифікати за пляшку горілки то фондовий ринок в нас би був. А так вкладати гроші практично немає куди.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 сер, 2021 22:53
vydrigan написав:Здравствуйте. А это правда, что риелторы во Львове берут комиссию за съём квартиры в размере месячной оплаты?
В основному так, - а що, десь по-іншому?
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4