От дві маніпуляції та підміни понять. Говоримо зараз не про те скільки буде через 100 років, а про реальні к-ті жителів і фактичну тривалість життя. Я дав ввідні, які дозволяють зробити підрахунок в певному довірчому інтервалі. Напишу вам з іншого боку - щоб смерть 4% населення скоротила життя всієї вибірки на 10 років, потрібно мати середню тривалість життя 250 років. А так якщо би ці 4% не доберуть навіть 10 років, то і в цілому це забере 0,4 року для всіх. Тепер щодо народжуваності. Я говорив про абсолютні цифри, а не про темпи. А якщо народжуваність впаде до 0 і там залишиться, то що говорити про перелом негативного тренду? О я вже відповідаю, а ви ще дописуєте:
У вас хоть є уява, скільки десятків мільйонів людинороків ви хочете обрубати, і "менше ніж на один рік зменшиться середня тривалість". Краще пиво б ви пили. Може з математикою буде краще.
Ну пардон - припущення ваше. Уявляю, тільки знову ж таки не я, і ось ці два "десятки" діліть на всіх 80 млн. і тоді ви зрозумієте реальну цифру. Взагалі то у вас якась некрофілія на грунті ковідоістерії. Але життя не дає підстав для таких фобій. Перед тим як написати декілька постів у відповідь, все добре обмізкуйте, сьогодні я вас покидаю з вашими страхами і припущеннями.
И зачем нам с таким усердием навязывать бустерную 3-ю прививку, если через 5−6 месяцев защита снижается всего лишь с 86% до 74%, после двух доз Pfizer? Логично было бы "уколоться" через полгода хотя-бы, когда её эффективность упадёт до 60% и меньше...
fler написав:.... Мабуть, релігія не доволяє надати кошти академії наук та одразу почати розробки (впевнена, що вони там на 50% готові) Але ж "прокладки" створювати значно ефективніше
А я майже впевнений, що там і близько нічого немає. А стосовно "прокладок" Вам як жінці звісно відніше, але їх так само легко створювати і при АМН чи АН.
Ой+ написав:Напишу вам з іншого боку - щоб смерть 4% населення скоротила життя всієї вибірки на 10 років, потрібно мати середню тривалість життя 250 років. А так якщо би ці 4% не доберуть навіть 10 років, то і в цілому це забере 0,4 року для всіх.
Так покажіть мої свої розрахунки реальної середньої тривалості. формулу, в якій ви множите , додаєте, ділите і отримуєте 0.4 роки.
Думал "реформаторы" обрезали финансирование только больницам. Ан нет. Пообщался с радиологами одной из киевских поликлиник. Оказалось, что им тоже не выплатили аванс и уже предупредили на собрании, что зарплата за август вовремя выплачена не будет. Государство Верховного главнокобубочки просто изо всех сил "готовится" к осенней волне Ковида))).
Ой+ написав:+83 р. в ФРН до 3 млн, або 4% від загальної чисельності. І навіть, якщо всі вони не дай Gott раптово помруть, то це навіть року не відніме від реальної (а не очікуваної, омріяної і т.д.) тривалості життя німців, а зовсім не ваші страшилки про 10 років. Відкладіть пиво і за математику
Ви даремно пробуєте пояснити людині ази математики ,якщо вона твердо вважає 1 Якщо середній вік смерті в 2021 в Україні =71 рік...то всі померлі повинні нородитись в 1950.. І я не жартую,він дійсно так вважає і десятки разів це писав 2 Так само людина не розуміє і сама про це пише по якій формулі розраховується середній вік смерті... А формула проста до примітивності Найточніше це Сума тривалостей життя людей померли в році поділити на кількість померлих в цьому ж році= середня тривалість життя. Є легший,але менш точніший варіант Розбивають на вікові групи і визначають кількість смертей в кожній групі... Далі все так само середній вік групи*кількість померлих в цій групі +всі інші групи і ділимо на загальну кількість померлих...
budivelnik написав:І я не жартую,він дійсно так вважає і десятки разів це писав
Так, це правда. І писав десятки раз. Глузуючи з вас з Ямою, коли ви шукали піки народжуваності в 1950 році, пробуючи ними пояснити піки смерті в 2021 році. Ви вже відмовились від цих пошуків? Ну добре, я перестану з вас глузувати цим 1950 роком. Але не з 0й, бо він ще не зрозумів.
Так от, якщо ви пане нарешті зрозуміли, що через 71 рік в Україні не помирають всі массово, а мільйони ще живуть, то мабуть ще й зрозумієте, що мільйони мали помирати до 71 року, щоб вийти на середню в 71 рік. І тому, якщо ми зараз коцнемо ці мільйони 71+, то ті мільйони 71- наскільки потягнуть вниз середню??.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 28 сер, 2021 20:14, всього редагувалось 1 раз.