|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 04 вер, 2021 11:11
Успіх написав: Bolt написав:Як варіант
Не варіант! Не так вже і багато вміють думати/діяти/багатіти  і за 10р. купити 2 квартири Більшість, спускає все на бляхи/моря-океани/дорогу "зайву" жрачку Ще й кредити беруть на айфони і плазми
вы такой один  :
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 04 вер, 2021 11:25
vitaliian написав: Успіх написав: Bolt написав:Як варіант
Не варіант! Не так вже і багато вміють думати/діяти/багатіти  і за 10р. купити 2 квартири Більшість, спускає все на бляхи/моря-океани/дорогу "зайву" жрачку Ще й кредити беруть на айфони і плазми
вы такой один  :
Ні, але нас таких не багато Всього лиш пів цього форума))) Тобто, +/- 10чол. 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 04 вер, 2021 12:15
Успіх написав: Bolt написав:Як варіант
Не варіант! Не так вже і багато вміють думати/діяти/багатіти  і за 10р. купити 2 квартири  Більшість, спускає все на бляхи/моря-океани/дорогу "зайву" жрачку Ще й кредити беруть на айфони і плазми 
Тільки декілька днів спустив рівновартість двох квадратних метрів в Вашому смарті, щоб дітей вивезти на десять днів на море. Ще трохи раніше два метрм пішло на рік платного навчання доньки в універі, а ще перед три метри на репетиторів. Як би не робити тих видатків, теж за три роки смарта купив би.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 274 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 04 вер, 2021 12:45
Bolt написав: Успіх написав: Bolt написав:Як варіант
Тільки декілька днів спустив рівновартість двох квадратних метрів в Вашому смарті, щоб дітей вивезти на десять днів на море. Ще трохи раніше два метрм пішло на рік платного навчання доньки в універі, а ще перед три метри на репетиторів. Як би не робити тих видатків, теж за три роки смарта купив би.
Ну от Але просто Ви вже дійшли/доросли/дочекали того часу, що вже розкидуєте "каміння", а я ще в тому періоді, що тільки но складаю на купку... ))
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 04 вер, 2021 12:54
Успіх написав: Bolt написав: Успіх написав:Не варіант! Не так вже і багато вміють думати/діяти/багатіти  і за 10р. купити 2 квартири Більшість, спускає все на бляхи/моря-океани/дорогу "зайву" жрачку Ще й кредити беруть на айфони і плазми 
Ну от Але просто Ви вже дійшли/доросли/дочекали того часу, що вже розкидуєте "каміння", а я ще в тому періоді, що тільки но складаю на купку... ))
Вік і "каміння" тут ні до чого. Це суб'єктивна оцінка того, чим ви готові жертвувати і заради чого. Хоч би раз на рік кудись їздити за кордон, відпочивати/подорожувати, чи купити нерухомість на кілька років раніше? Те саме можна сказати про цілу купу речей, які для когось "зайві", а для когось - покращують якість життя тут і зараз.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8230 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 04 вер, 2021 13:05
Faceless написав:покращують якість життя тут і зараз
Та я вже писав на іншій гілці про ці "покращення" тут і зараз)) Але, щось зараз чути плачі від пенсів(які жили "від зарплати до зарплати"/кайфували тут і зараз) що дуже важко прожити на пенсію?  Звичайно, я не сперечаюсь, що класно заробляти так, щоб і в молодості "жити на повну" і пенсію/старість зустріти НЕ в злиднях! Але, це з ряду "краще бути багатим і здоровим..."© - бо, більшість пересічних стоять перед вибором "або/або"! Нажаль, такі реалії життя... п.с. Я теж свого часу "запізнився" - треба було спочатку "вийти на певний рівень"(як мінімум купити квартиру) - а тоді вже заводити сім'ю і т.д. - але немав тоді того розуму, що зараз Але, не дуже шкодую..... - лише трохи, що 7-8р. до одруження, міг трохи по-іншому "переграти"... От тепер(за останні 10р) потрібно було все те наздоганяти, що по-молодості "трохи робив не так"))
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 04 вер, 2021 13:16
Успіх написав: Faceless написав:покращують якість життя тут і зараз
Та я вже писав на іншій гілці про ці "покращення" тут і зараз)) Але, щось зараз чути плачі від пенсів(які жили "від зарплати до зарплати"/кайфували тут і зараз) що дуже важко прожити на пенсію?  Звичайно, я не сперечаюсь, що класно заробляти так, щоб і в молодості "жити на повну" і пенсію/старість зустріти НЕ в злиднях! Але, це з ряду "краще бути багатим і здоровим..."© - бо, більшість пересічних стоять перед вибором "або/або"! Нажаль, такі реалії життя...
есть такое понятие как финансовая грамотность. если с каждой зарплаты откладывать 50уе то за 30 лет набежит 18куе - неплохая надбавка к пенсии. Но их надо уметь сохранить, не потратить и тд. В 2002 моя зарплата была 250уе. из которых 50 я мог спокойно откладывать. В 2006 з/п уже 1000 уе , из которых 50 уе "на пению" я даже бы заметил. Люди в основном живут рассчитывая на кого-то (например на государство), а оно им бац сюрприз. Мне кажется в этом проблема. Не обязательно к пенсии становиться большим лэндлордом, отказывая себе во всём. Достаточно отложить 50-100 уе в месяц. Чем богаче пенс, тем сильнее наследники ждут его смерти)
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 04 вер, 2021 13:29
vitaliian написав:есть такое понятие как финансовая грамотность
Ну, бачите - в 90-ті, та й на початку 2000х, одиниці знали/розуміли що таке і з чим її їдять цю "фінансову грамотність". А тепер(останні 5-10р.) з кожної праски/чайника говорять про неї, - ціла купа зараз усяких семінарів/тренінгів.... - а ютюб - просто кишить тими роликами про "фінансову грамотність"! Та й кажуть, що в школі, що щось подібне вже декілька років впроваджують/викладають... А як я ще вчився в школі, то і зеленого поняття такого НЕ БУЛО, від слова ВЗАГАЛІ!!!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 04 вер, 2021 13:30
Успіх написав:а ютюб - просто кишить тими роликами про "фінансову грамотність"!
на ютубе многие самоутверждаются, там каждый суслик агроном.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 04 вер, 2021 14:51
Успіх написав: Faceless написав:покращують якість життя тут і зараз
Та я вже писав на іншій гілці про ці "покращення" тут і зараз)) Але, щось зараз чути плачі від пенсів(які жили "від зарплати до зарплати"/кайфували тут і зараз) що дуже важко прожити на пенсію?  Звичайно, я не сперечаюсь, що класно заробляти так, щоб і в молодості "жити на повну" і пенсію/старість зустріти НЕ в злиднях! Але, це з ряду "краще бути багатим і здоровим..."© - бо, більшість пересічних стоять перед вибором "або/або"! Нажаль, такі реалії життя... п.с. Я теж свого часу "запізнився" - треба було спочатку "вийти на певний рівень"(як мінімум купити квартиру) - а тоді вже заводити сім'ю і т.д. - але немав тоді того розуму, що зараз Але, не дуже шкодую..... - лише трохи, що 7-8р. до одруження, міг трохи по-іншому "переграти"... От тепер(за останні 10р) потрібно було все те наздоганяти, що по-молодості "трохи робив не так"))
То відносно, спочатку купили би квартир, а потім родина і робити дітей, а вони , щось не робляться бо вік не той.І починаєш виносити рівновартість квалратних метрів за ЕКО та інші подібні процедури.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 274 раз.
-
-
Профіль
-
-
1