Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Все не зовсім так. Я висвітлював одну просту економіко-фінансову річ, яку дехто - промовчу хто - НІЯК НЕ розуміли і - гадаю - не розуміють. Велика різниця є в тому, ваша інвестиція в тій країні, де долар/євро є основною валютою, і де НЕ є основною валютою, наприклад Польщя, Румунія, Болгарія, Туреччина. Тут получається таке: чим слабкіша місцева валюта - і чим сильніша гривня (якщо ви маєте прибуток в гривнях) тим краще ІНОЗЕМЦЮ. Тому що для нього все стає дешевшим. Дешевшим просто так і на рівному місці. Той пан аж підстрибував, коли писав щоденно, що ліра-доллар 8,72 - і підстрибував саме тому, що думав, що то погано: по незнанню та по нерозумінню ніяк не міг допетрати, що 8,72 - то реальне щастя! Іменини серця! А ось сьогодні і зараз 8,33 - то для іноземця в Туреччині погано. Тому що він витрачає своїх гривень/доларів БІЛЬШЕ. Особисто мені курс 8,33 - суттєве укріплення ліри - НЕ подобається. Але гривня, яка укріплюється, реально для іноземця за кордоном - то порятунок від укріплення "місцевої валюти". Гривня! Айда на цифру 8! Чекаємо! Зміцнюйся!
Востаннє редагувалось akurt в Вів 07 вер, 2021 23:33, всього редагувалось 1 раз.
They already admitted to getting surprised by higher than expected inflation. Now growth is slowing faster than they expected. Now they’re trapped by both and are desperate to prevent a larger sell-off for fear it would decelerate things further which it would.
Мені страшно уявити, що буде далі...
Ну, ок, продовжуємо друкувати, інфлец в баксі 10-15-20% до 22 року, всі скидують трежаки і тікають... Куди біжать? Ок, в кріпту (хм..виберіть самі куди) ...
Жорік підвишує ставку, при інфлеці в 10-15% ставку треба піднімати на 20%...всім торба!!!
Жорік ставку не підвіщує, бакс в "овно"...всім торба!!!
Який я радий, що ми побачимо, іншалла, розв"язку... така в Жоріка незадача
Все не зовсім так. Я висвітлював одну просту економіко-фінансову річ, яку дехто - промовчу хто - НІЯК НЕ розуміли і - гадаю - не розуміють. Дивно, але більшість з них мають дипломи про "фінансову" освіту. Єдин пан ЩОДЕННО!!! - не жартую - щоденно - викладувуав на Фінансовому форумі України курс "Турецька ліра - доллар США". Цікаво не те, що він зроду не тримав у руках турецьку ліру, а наявні долари вже викинув у повітря, а в іншому. Велика різниця в тому, ваша інвестиція в тій країні, де долар/євро є основною валютою, і де НЕ є основною валютою, наприклад Польщя, Румунія, Болгарія, Туреччина. Тут получається таке: чим слабкіша місцева валюта - тим краще ІНОЗЕМЦЮ. Тому що для нього все стає дешевшим. Дешевшим просто так і на рівному місці. Той пан аж підстрибував, коли писав щоденно, що ліра-доллар 8,72 - і підстрибував саме тому, що думав, що то погано: по незнанню та по нерозумінню ніяк не міг допетрати, що 8,72 - то реальне щастя! Іменини серця! А ось сьогодні і зараз 8,33 - то для іноземця в Туреччині погано. Тому що він витрачає своїх гривень/доларів БІЛЬШЕ. Особисто мені курс 8,33 - суттєве укріплення ліри - НЕ подобається.
Мені ТАКОЖ!!! Сподіювась на хвилі Іліота, які прогнозують 10-13 через якийсь час... Заживемо тоді!!!
Several Fed officials have already acknowledged that QE is no longer the right economic policy. Yet they keep doing it under the pretense of the job market. Why? Perhaps only because to finance the US budget deficit. Then admit it.
Taiwan authorities and Washington must be aware that if their actions cross the line, then it is entirely possible that Beijing will decide to resolve the Taiwan question through force - Global Times
roberto dark написав:Кстати, наша новая корреспондентка УМНИЦА И ОТЛИЧНИЦА Камила из Турции, выпустила недавно очень ОБЬЕКТИВНЫЙ И ТОЧНЫЙ анализ ситуации в стране за последние месяцы. Основные тезисы -
1) На каждом шагу скопления беженцев ( особенно сирийцы, афганцы начинают подтягиваться также),
Дальше их будет только больше, так как эта страна явно движется к полной исламизации. После того как Турция провалила свои обязательства по охране Кабульского аэропорта, и американцы там попали под боевую раздачу с 13 погибшими, козырных карт у Эрдогана уже не осталось, и ему это всё припомнят. На этой фотографии молодой Реджеп сидит у колен афганского террориста Г.Хекматияра, на стамбульской антиамериканской сходке.... И этот идеологический роман с террористими продолжается у него до сих пор. Вполне вероятно, что вскоре он уже открыто начнёт обниматься с лидерами талибов, и потихоньку вводить в стране законы шариата. Так что любителям экстрима не обязательно лететь в Сирию или в Афган. Скоро в Турции может быть тоже самое....
They already admitted to getting surprised by higher than expected inflation. Now growth is slowing faster than they expected. Now they’re trapped by both and are desperate to prevent a larger sell-off for fear it would decelerate things further which it would.
Мені страшно уявити, що буде далі...
Ну, ок, продовжуємо друкувати, інфлец в баксі 10-15-20% до 22 року, всі скидують трежаки і тікають... Куди біжать? Ок, в кріпту (хм..виберіть самі куди) ...
Жорік підвишує ставку, при інфлеці в 10-15% ставку треба піднімати на 20%...всім торба!!!
Жорік ставку не підвіщує, бакс в "овно"...всім торба!!!
Який я радий, що ми побачимо, іншалла, розв"язку... така в Жоріка незадача
але є один ньюанс, декому торба буде скоріше, чим штатам. так що там китайський бетон бразерс гаплик? На Тайвань самальоти не летять і караблі не пливут, амергедон отмєняєццо? юанів нєт, но ви дєржітєсь