|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 08 вер, 2021 23:06
vitaliian написав:Вопросов три: 1. когда сдадут, 2. Цена ремонта 3. Доходность проекта со дня инвестиции до первого кеша
Я ж бачу...(та ви і так знаєте, що я просто бачу  ))) Тому: 1. Здадуть вчасно!(або затягнуть максимум до 3х міс) 2. Ремонт наступного літа може затянути від 150 до 200Кгрн під ключ (допустима похибка в 1Куй)  3. Найважче питання)) - до наступної весни об'єкт може підрости від 50% і на літо/осінь може досягати до 70-80-100%(але, це не річних, а приріст від початкової суми смарту - тобто від 16Куїв)  І щоб 2 рази не вставати - оренда на мій смарт на наступну осінь може коливатись від 8% до 12%(а тут вже у річних)  Все буде добре! Все буде УСПІХ!© 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 08 вер, 2021 23:14
Успіх написав:Якщо б це мені дала теща свою цілу квартиру пожити пару років - то так, тут можна було б дякувати без меж! Але вона дала КІМНАТУ!!! 9м2!!!
була в мене колись давно теща ...так вона не дала мені не х... , а вам аж 9 м2 !!! 
-
yama
-
-
- Подякував: 9199 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 08 вер, 2021 23:43
Coder написав: roberto dark написав:Coder А яка ситуація із старими польськими будинками в єлітних у минулому районах Львова, на ваш погляд ? Знайомі розповідать, що старі люди помирають, а квартири стоять деколи пусті або здаютьсябез ремонту студентам. У мене в батьківському будинку, в районі Кастелівки, також із 9 квартир у трьох ніхто не живе. Спадкоємці заможні і продати не продають і здавати не бажають. Дивні люди.
Мені важко сказати за всіх. В тих польских будинках, де в нас є квартири: - 12 квартир - 9 живуть, 2 здаються (в обидвох живуть), 1 - стоїть порожня, власниця за кордоном - 15 квартир (в оригіналі 12, але колись зробили квартиру на даху, і ще дві в півпідвалі) - 8 живуть, 7 здаються (у всіх живуть) Виглядає так, що статистика трішки краща. Сусідні будинки (та і будинки де живуть друзі, знайомі) також виглядають переважно заселеними. З одного боку, в оголошеннях не так часто бачу "чистий продаж". З іншого боку, коли гуляємо по району, то видно, що порожні квартири є. В 2015-2016 роках їх було більше. Хороші варіанти, які ми дивилися (до середини 2016, і пізніше з середини 2020), були викуплені, там зроблені ремонти (або зараз в процесі), і люди вже заселилися. Більшає будинків, де не лише живуть, а ще й гуртуються - роблять ремонти в під'їздах, благоустрій внутрішніх двориків, реставрують брами, вікна, балкони (за програмою співфінансування з містом, ми з сусідами також подали заявку на наступний рік). Ближній центр потихеньку "причісують". Хотілося б, щоб це відбувалося швидше, але і те що є, вже тішить  Справді тішить, що хоч щось змінюється у Львові, завдяки людям, які мають до рідного міста подібні до ваших почуття  Це викликає повагу і надію на краще. Питання тільки через скільки поколінь львів'яни будуть жити як справжні європейці??? У кінці 90 х бачив на власні очі, як покидали рідне місто мої друзі, сусіди, однокласники та одногрупники з інституту, а приїздили в основному долярчики із районних центрів, з метою швидко розбагатіти із своєю "культурою" та менталітетом, то на превеликий жаль, прийшлось і самому пакувати валізи. Спочатку у Києв, а потім і за кордон...
Востаннє редагувалось roberto dark в Чет 09 вер, 2021 07:57, всього редагувалось 4 разів.
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 вер, 2021 23:46
flyman написав: juristkostya написав: Львівський БатяР написав:Проте, заради цікавості Я б хотів від Вас почути портрет клієнта/орендаря смарту 27м, за 6,5-7к гр, що розташований в районі протезного заводу у Львові, бо Я чомусь його собі ніяк не намалюю?
Я ж сам тут просил рассказать про разные районы Львова и про стоимость аренды в них, забыли? Вопрос ваш сильно не по адресу, для меня Львов - это старый центр на пару дней приехать "сменить картинку", а так я город не знаю.
Левандівка котірується гірше Сихова. Щось як Татарка в Києві, ніби майже і центр, але вибратися звідки х.з. як.
Сихів це тепер КРУТО і МОДНО !  там і спортлайф там і кінотеатр і супермаркети і ТРЦ і трамвай в центр . Правда корок у вечері  на Сихів і з Сихова вранці ну то таке . Я чуть збоку від Сихова живу так що запитуйте я все знаю про сихів. А от Левандівка дійсно троха сумний район
-
yama
-
-
- Подякував: 9199 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 08 вер, 2021 23:50
yama написав: flyman написав: Львівський БатяР написав:Проте, заради цікавості Я б хотів від Вас почути портрет клієнта/орендаря смарту 27м, за 6,5-7к гр, що розташований в районі протезного заводу у Львові, бо Я чомусь його собі ніяк не намалюю?
Я ж сам тут просил рассказать про разные районы Львова и про стоимость аренды в них, забыли? Вопрос ваш сильно не по адресу, для меня Львов - это старый центр на пару дней приехать "сменить картинку", а так я город не знаю.
Левандівка котірується гірше Сихова. Щось як Татарка в Києві, ніби майже і центр, але вибратися звідки х.з. як.
Сихів це тепер КРУТО і МОДНО !  там і спортлайф там і кінотеатр і супермаркети і ТРЦ і трамвай в центр . Правда корок у вечері  на Сихів і з Сихова вранці ну то таке . Я чуть збоку від Сихова живу так що запитуйте я все знаю про сихів. А от Левандівка дійсно троха сумний район[/quote] Кажуть стало на Сихові ЗНАЧНО зручніше як запустили трамвай
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 вер, 2021 07:43
yama написав:Сихів це тепер КРУТО і МОДНО !
я жил 1,5 года на Сыхове очень удобный район, 3 рынка, супермаркеты, просторные дворы, спортплощадка недалеко от санта барбары, гаражный кооператив, сто, конечная о.транспорта, большой Арсен. За одеждой только ездил на Пивденный. А сейчас ещё и трамвай добавился. Успіх написав:Аж цілих 9м2 на трьох!!!
вы напрасно обвиняете тещу. Если бы у них был огромный дом а вас выселили в сарай, тогда было бы оскорбительно и обидно. А так вам дали ровно столько сколько могли, что вполне по христиански. Или ей надо было уйти в бомжи отдав вам вообще всё?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 09 вер, 2021 08:22
vitaliian написав:А так вам дали ровно столько сколько могли, что вполне по христиански
Так як через рік появилась перша дитина - то могли і більшу кімнату виділити - нас же троє! - а не найменшу! Я кажу - що ноги б цілував такій тещі, про яку описува якось п.Акурт - що і окремий будинок/квартиру купили "для зятя" і ще й до себе на фірму влаштували на роботу "не бий лежачого" за нормальну зарплатню)) - а так.... - а так, то мої батьки дали б нам більшу кімнату/квадратуру, якщо б жінка погодилась переїхати до моїх батьків! vitaliian написав:вы напрасно обвиняете тещу. ...... Или ей надо было
Треба було їй мені зразу заявити/сказати зятю - "у нас місця нема і не передбачається!" А не крутити/д урити мені голову - " що все буде добре - скоро брат жінки женеться, переберетесь в більшу кімнату.... - а може ми і на село переберемся жити..." - а може те...а може се... Нах ті балачки? Щоб лиш би я женився?
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 09 вер, 2021 08:40
Успіх написав:Треба було їй мені зразу заявити/сказати зятю - "у нас місця нема і не передбачається!" А не крутити/д урити мені голову - " що все буде добре - скоро брат жінки женеться, переберетесь в більшу кімнату.... - а може ми і на село переберемся жити..." - а може те...а може се... Нах ті балачки? Щоб лиш би я женився?
вам же не 14 лет было, вы же видели своими глазами "богатство" жил. условий родителей супруги. Вы выросли на ваших трудностях, а если б вам дали 50м2 то до сих пор бы там и жили, на чужой территории по чужим правилам. Зато своих детей вы не будете селить с их супругами на вашей территории. Опыт многого стоит, дороже ваших квартир. 
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 09 вер, 2021 08:44, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 09 вер, 2021 08:43
Frant написав:Я впевнений
Я вже тут викладав договора як своєї першої квартири, так і другої!(смарту) Але, для особливого одарованих - можу ще раз, але тепер - вже платно То чи готовий пан платити? Достатньо 5 тис. грн - і я викладаю пруфи!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 09 вер, 2021 08:47
vitaliian написав:вам же не 14 лет было, вы же видели своими глазами "богатство" жил. условий родителей супруги
Ага, легко казати..... А коли в стані "закоханості" - то розум десь виходить покурити))) Та й що розум зараз, а що 15-20р. тому - то небо і земля! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4