Вам не догодиш - новина сьогоднішня новорічна, маю на увазі 7530 по православному календарю. Раніше достібались до модерни, подумаєш трошки мм нержавійки на халяву могли отримати, може би гемоглобін покращився, чи коронки залізні появились би. А тепер вже і Pfizer не догода, бо бачиш "частинки невідомої білої речовини". А може то щось цінніше за нержавійку.
У Львові провели експрес-тестування на коронавірус серед вчителів та учнів десятих класів у школі №99 та працівників дитсадка №133. Тестували працівників, які не були вакциновані. Коронавірус не підтвердили у жодної людини.
Кількість ковідних лікарень в Україні планують зменшити вдвічі – заявив виконувач обов’язків голови Національної служби здоров’я України Дмитро Самохвалов. Водночас, кількість ліжок із киснем у медзакладах зросте. Такий підхід у відомстві вважають найбільш ефективним для лікування хворих на коронавірус https://kontrakty.ua/article/183239
Я так розумію, що МОЗ просуває ідею "хворійте вдома разом із сім'єю". Хто в темі, поясніть, будь-ласка.
Ромасик написав:...... карантин и лохдаун - это разные вещи, вы же сами сказали yanyura и Binimovich доказали разве самим себе Я видел цифры и мне не надо доказывать. Я сам вижу - работает или не работает. Если здесь что-то пишу - то высказываю свое мнение или комментирую чужое. Но цели кому-то что-то доказать не стоит.
1. Всё же не совсем разные. 2. А как Вы видите? Я думал, Вы смотрите на цифры, оказывается на что-то другое? Цель доказать Вы, возможно, не ставите, но явно прикалываетесь. Не надоело?
цифр много, цифры разные и делать выводы на этом временной промежутке, я считаю, рано. Достаточно нам будет как в Бергамо и ловли плавцов в парках. Пока интересно наблюдать. Если человек принес какую-то явно пропагандистскую инфу, то мимо этого нельзя молча пройти. Лан там городит какую-то чушь о черной плесени. Пусть себе. А разные принесенные цифры - это отличный повод поспорить. Пока не надоело. С вами весело А у вас то какая цель здесь? Переубеждать кого-то поздно. Получать только инфу с которой вы согласны - тоже не очень правильно, надо слышать критику.
А навіщо такі складнощі, директорам шкіл був неофіційний наказ вакцинувати 80% вчителів. У іншому випадку школи будуть зачинені. А от з цього місця можно уявляти Цей процес Как говорится "колхоз - дело добровольное "
уже слышал инсайд, что норму хотят смягчить, а то идет к тому, что учить детей придется последователям Ляшка. К 20 числу было требование.