budivelnik написав:як правило це група 60+ +хронічно хворі
.ПРИМУСОВЕ вакцинування 10% населення
Вам самому не здається що цифри не збігаються?
Ви з гіпертонією до речі теж в групі ризику, будемо примушувати Вас в першу чергу
1 Це для Вас в групі 60+ - 15 млн потребують вакцинування 2 Це для Вас , всі гіпертоніки у всіх вікових групах -потребують вакцинування..
А для мене все трошки по іншому 1 Ті хто перехворіли безсимптомно ( таких думаю 10 млн) - вакцинації не потребують , не залежно від того в якій віковій групі знаходяться 2 Ті хто був в тісному контакті з перехворівшими і не заразився ( а таких думаю 20 млн) - вакцинації не потребують 3 І вже з тих 10 млн -які залишились , -відкиньте всіх кому менше 30 -відкиньте всіх в кого відсутні хронічні захворювання -відкиньте тих , чиї хронічні захворювання не можуть спровокувати смерть від корони(наприклад тих в кого поганий зір..чи ампутована нога)
І тих 10% ( або 4 млн) які залишаться - вакцинуйте..при чому не через привід в міліцію , а через переконання що для них це буде краще, бо саме вони в групі ризику.
А, ну то к Флер. Она не верит ни в какую статистику , но ее носит сюда. А я укростатистику по Ковиду по известным причинам всерьез никогда не воспринимал, и если вы это забыли, то у меня для вас плохие новости.
budivelnik написав:А для мене все трошки по іншому 1 Ті хто перехворіли безсимптомно ( таких думаю 10 млн) - вакцинації не потребують , не залежно від того в якій віковій групі знаходяться 2 Ті хто був в тісному контакті з перехворівшими і не заразився ( а таких думаю 20 млн) - вакцинації не потребують 3 І вже з тих 10 млн -які залишились ,
Тобто вього навсього треба масове тестівання на антитіла (які з часом ще й зникають) та опитування хто тісно контактував з перехворілими (і кому з оптаних вірити?). Відпочинок явно не пішов Вам на користь, знову повітряні замки на берегах кисільної ріки...
budivelnik написав:А для мене все трошки по іншому 1 Ті хто перехворіли безсимптомно ( таких думаю 10 млн) - вакцинації не потребують , не залежно від того в якій віковій групі знаходяться 2 Ті хто був в тісному контакті з перехворівшими і не заразився ( а таких думаю 20 млн) - вакцинації не потребують 3 І вже з тих 10 млн -які залишились ,
Тобто вього навсього треба масове тестівання на антитіла (які з часом ще й зникають) та опитування хто тісно контактував з перехворілими (і кому з оптаних вірити?). Відпочинок явно не пішов Вам на користь, знову повітряні замки на берегах кисільної ріки...
Мало того, навіть ті хто хворів, і то підтверджено ПЦР, інколи може не мати антитіл. Якби за вказаними критеріями на все населення можна було зробити вібірки, як в екселі автофільтром, я б підтримав ідею Будівельника обома руками. Але хз як її реалізувати в реальному світі.
Я описую алгоритми , по яким дію сам все життя З їх допомогою я чогось добився... Коли 20 років тому, будував торгову точку з вікнами 2,40*1,25 - мені це пробували заборонити всі, від міліції до членів сімї....-це рішення дозволило точці працювати до сьогодні Коли 15 років тому , використав монолітно-панеельно-каркасну технологію, з виготовленням панелей на будмайданчику....мені казали що це не можливо.... Зараз Ви мені розповідаєте що а - можливо вколоти 80 млн доз вакцини -40 млн населення.. і не можливо перевірити хто стикався з перехворівшими....
Як на мене - мій варіант більш дієвий,більш надійний,більш дешевий..і несе менше скритих загроз ніж варіант колоти всіх кожних 3 місяці на протязі кількох років....
Faceless написав:Мало того, навіть ті хто хворів, і то підтверджено ПЦР, інколи може не мати антитіл.
1 Може варто знайти альтернативний маркер, який би визначав перехворіла людина чи ні 2 Може варто відмовитись від примусової вакцинації 50% населення,яке зосереджено в групах 0-40 років ? 3 Станом на сьогодні є 2,3 млн перехворівших офіційно і про них є всі данні в базах.... Може хоча б знайти 10? млн ,які тісно пересікались з перехворівшими? І тих , хто пересікався, поки що залишити в спокої 4 Може все таки по історіях хвороб(книжечки амбулаторні на руках в населення)-знайти хто мав пневмонію ,туберкульоз, часте ГРВІ і так далі).... і в першу чергу перевірити цю групу, або настояти щоб вона вакцинувалась?
Висновок Той хто хоче зробити - той робить Хто не хоче - щукає причини з допомогою яких пояснить чому це не можливо
Faceless написав:Якби за вказаними критеріями на все населення можна було зробити вібірки, як в екселі автофільтром, я б підтримав ідею Будівельника обома руками. Але хз як її реалізувати в реальному світі.
ППС Я чудово розумію медпрацівників Їм легше виконати тупе але традиційне рішення, ніж ризикнути і впроваджувати своє.. Але це відрижка совка(спроба заховатись за колективну відповідальність і відсутність звязку з кінцевим результатом) Зробиш як усі - будеш як усі Зробиш по своєму - можеш отримати хороший результат і власну клініку А можеш по вухам і тюрму...
budivelnik От ви знову і знову зводите оцінку негативного впливу захворювання Ковідом тільки до смертей в якості для наслідку. На цій підставі виключаєте вплив на групу не похилих.
Але однією з цілей вакцінації є полегшення перебігу хвороби. На що вже багатократно звертав вашу увагу lgA. В тому числі й у молодих групах. Тобто простіше та дешевше вакцінувати, ніж лікувати й отримувати ускладнення. Нехай і не смертельні.
З.и. про масову швидку вакцінацію на початку попереднього століття звісно навіть мови не було. Бо не мали фізичної змоги для такого заходу.
budivelnik написав:Я чудово розумію медпрацівників Їм легше виконати тупе але традиційне рішення, ніж ризикнути і впроваджувати своє..
медпрацівники теж упираються руками ногами, при чому навіть ті що 60+ вплоть до покупки фальшпапіру.
Вопрос риторический. Почему вслед за Израилем бустер и ужесточения приняли и США и ЕС? И не риторический назовите мне более сильные страны по защите своего населения чем указанные?
budivelnik написав:Я чудово розумію медпрацівників Їм легше виконати тупе але традиційне рішення, ніж ризикнути і впроваджувати своє..
медпрацівники теж упираються руками ногами, при чому навіть ті що 60+ вплоть до покупки фальшпапіру.
Вопрос риторический. Почему вслед за Израилем бустер и ужесточения приняли и США и ЕС? И не риторический назовите мне более сильные страны по защите своего населения чем указанные?