IgA написав:І вигребете за це, все ще тільки починається.
Зверніть увагу 1 Нічого такого щоб реально лякатись - не відбулось за 560 днів...
Ну да. 400+ смертей в сутки в апреле это мелочи, недостойные внимания строителей. Вы уверены, что такое не повторится?
А кто против вакцинации 60+, которые дают 80%+ этой летальности? Что сделано со стороны МОЗ, чтобы эту группу привить? Учителям, воспитателям и студентам они придумали всякие неудобства, чтобы заставить привиться, а пенсам что? Или здесь так задумано, что "несознательных" пенсов пусть ковид косит, снижая нагрузку на пенсфонд?
IgA написав:Будете колотися коли в магазин будуть пускати зі свіжою справкою як в Італії?
Боюся, що магазини в Україні збанкрутують раніше, ніж дочекаються потрібної кількості вакцинованих покупців
+ я зараз пускаю без маски тих кого бачу постійно роками... Чим більше мережі не пустять - тим більше я продам Хоч так будемо розвивати малий і середній бізнес.
ПС Цікаво,як довго комусь з ковідістериків треба буде думати щоб прийти до думки що моїх 6 варіантів відношення до вакцинації це спроба якдовше протримати Україну в локдауні...бо я на цьому заробляю
fler написав:Боюся, що магазини в Україні збанкрутують раніше, ніж дочекаються потрібної кількості вакцинованих покупців
Або антивакси вимруть з голоду Ідейних антиваксів мало, більшість не вакцинується аби чого не вийшло, як показав приклад з вчителями, які аж бігом вакцинувались коли чого не вийшло зайшло з іншого боку
fler написав:Что сделано со стороны МОЗ, чтобы эту группу привить?
Зато Вы сделали много чего чтобы МОЗ эту группу не смог привить. К чему теперь эти риторические вопросы?
fler написав:На жаль, багатьом з них не дано зрозуміти навіть простих речей, оскільки вони не здатні мислити ані широко, ані глибоко, ані логічно
Так Флер, будівельнику дуже важко зрозуміти що шведи вже вакцинувались, а не просто всі перехворіли як йому хочеться. Сподіваюсь з третього разу нарешті дійде. Та і у Вас якесь дивне цифроцентричне світосприйняттья, за графіками мінфіну світу білого не бачите.
IgA написав:Зато Вы сделали много чего чтобы МОЗ эту группу не смог привить
А знайдіть ссилку на мої опису шести груп на які варто поділити населення України по відношенню до вакцинації ще десь крім цих сторінок?
А я в свою чергу приведу вам повідомлення zzzzzz як тут так і у Фейсбуці..де спочатку повний одобрямс масової вакцинації і тільки останніх пару місяців крики що вакцинувати треба в першу чергу групу 65+....
Тобто спочатку не вірне рішення прийняте чиновниками від медицини Потім повний одобрямс ладами/хотабами/іга цього не вірного рішення...
І хто виновутий більше Ті хто критикували не вірні рішення Чи ті хто їх підтримували
ПС Зараз в Україні по заявкам влади 10 млн доз вакцини Що зробила влада щоб цих запасів стало менше за рахунок групи 65+ Дітей/студентів(група 0-25) заганли на віддалений працівників підприємств(група25-60) шугають недопуском до роботи а куди загнали групу 65+? хтось сказав пенсіонерам що вони не отримають пенсію? чи що їм заборонено виходити на вулицю? чи навпаки цих пенсів хоч якось фінансово стимулювали, щоб вони самі захотіли прийти? То що ви хочете від нас? Самі накосячили - самі й розгрібайте
То може в себе колоду з очей виколупните перш соринки в наших шукати?
ПС На рахунок Шведів... Спочатку визначіть в Україні кількість маючих імунітет до ковіду.. А то як би не вийшло що ми вже давно попереду шведів.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 26 вер, 2021 23:02, всього редагувалось 1 раз.
IgA написав:Будете колотися коли в магазин будуть пускати зі свіжою справкою як в Італії?
Боюся, що магазини в Україні збанкрутують раніше, ніж дочекаються потрібної кількості вакцинованих покупців
+ я зараз пускаю без маски тих кого бачу постійно роками... Чим більше мережі не пустять - тим більше я продам Хоч так будемо розвивати малий і середній бізнес.
ПС Цікаво,як довго комусь з ковідістериків треба буде думати щоб прийти до думки що моїх 6 варіантів відношення до вакцинації це спроба якдовше протримати Україну в локдауні...бо я на цьому заробляю
Предприниматели от Бога ))))) Я вот думаю за что вас так с генами логики то наказали ))))
budivelnik написав:І хто виновутий більше Ті хто критикували не вірні рішення Чи ті хто їх підтримували
Коли вакцинація починалась, вакцинували 60+, потім коли стало зрозуміло що бажаючих мало стали пропонувати всім. У Вас знову проблеми з памятю, Треба було вакцинувати по тисячі бажаючих пенсіонерів в день і викидати просрочену вацину? Хто тоді писав що краще всім перехворіти? Ну от Ви отримал чого бажали, насолоджуйтесь.
budivelnik написав:Спочатку визначіть в Україні кількість маючих імунітет до ковіду..
Вже 5 областей в помаранчевій зоні а Вам все ще марите колективним імунітетом? Он навіть Ой вже все зрозумів
Востаннє редагувалось IgA в Нед 26 вер, 2021 23:05, всього редагувалось 1 раз.
stm написав:Предприниматели от Бога ))))) Я вот думаю за что вас так с генами логики то наказали ))))
Не смію питати А вас такого логічно/розумного за що жити впроголодь змусили? Коли останній раз відпочивали? міняли колеса на велосипеді..бо з машиною як я розумію не склалось? скільки нахомячили....
От як тільки буде 6 нуликів в річній декларацій хоч раз в житті - тоді й поговоримо.. А зараз не убогому переживати за успішного.
budivelnik написав:І хто виновутий більше Ті хто критикували не вірні рішення Чи ті хто їх підтримували
Коли вакцинація починалась, вакцинували 60+, потім коли стало зрозуміло що бажаючих мало стали пропонувати всім. У Вас знову проблеми з памятю, Треба було вакцинувати по тисячі бажаючих пенсіонерів в день і викидати просрочену вацину? Хто тоді писав що краще всім перехворіти? Ну от Ви отримал чого бажали, насолоджуйтесь.