Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:Позавчера прошел небольшой реалити чек "за какие заслуги прораб купил себе новый гольф с моего ремонта". Занесли ванну в санузел. Из искусственного камня, 100 кг. Без фартука, но с плотным примыканием к трем стенам - т.е. никакой плитки на борт - только силиконовый шов. В начале ремонта рассчитывали дверные проемы и расстояния в санузле под занос этой ванны. Нишу делали специально под нее. Итог: ванна 1700 мм, ниша - 1707 мм. Ванна зашла в нишу, как там и росла. Идеальное примыкание к стенам по всему периметру. Установщики даже слегка офигели.
У каждого свои маленькие радости
Вот и мне сегодня Вияр пообещал переделать половину фасадов кухни. Мелочь, а приятно.. Правда это случилось не сразу. Пришлось вчера убеждать в том, что это - всем неприятный, но минимально приемлемый для меня компромисс
adeges написав:Вот и мне сегодня Вияр пообещал переделать половину фасадов кухни. Мелочь, а приятно.. Правда это случилось не сразу. Пришлось вчера убеждать в том, что это - всем неприятный, но минимально приемлемый для меня компромисс
Почему? Это, пожалуй, пока еще, единственный вариант купить что-то приличное за вменяемые деньги. Риск есть. Но когда с землей все окончательно порешают (а вероятность что не порешают, мне кажется, небольшая), Варшавский очень быстро сдеалет +20% к сегодняшней цене и еще 20% после запуска метро.
adeges написав:Вот и мне сегодня Вияр пообещал переделать половину фасадов кухни. Мелочь, а приятно.. Правда это случилось не сразу. Пришлось вчера убеждать в том, что это - всем неприятный, но минимально приемлемый для меня компромисс
Що і на Віярі рукожопи працюють?
Новая модель фасадов, с тонкой кромкой. Хреновый МДФ - всеукраинская проблема. Фасады под пленкой покоробило. В пределах нормы (5 мм) по Вияру, но в нарушении ДБН (от 0.3 до 2.3 мм - в зависимости от размера поверхности)
Почему? Это, пожалуй, пока еще, единственный вариант купить что-то приличное за вменяемые деньги. Риск есть. Но когда с землей все окончательно порешают (а вероятность что не порешают, мне кажется, небольшая), Варшавский очень быстро сдеалет +20% к сегодняшней цене и еще 20% после запуска метро.
запуск метро уже давно в ціні, це ж не ст. м.Крейсера Аврори, яка може буде через 7 років
запуск метро уже давно в ціні, це ж не ст. м.Крейсера Аврори, яка може буде через 7 років
Вот увидите. +40% в перспективе 2х лет. По самым скромным подсчетам. Прогноз Зрадио, только наоборот.
я такой кредит не потяну
Да ладно. Берите двушку с большой кухней-студией. Ничего страшного если у одного из детей не будет собственной комнаты - дружнее будут.
airmax78 написав:..Итог: ванна 1700 мм, ниша - 1707 мм. Ванна зашла в нишу, как там и росла. Идеальное примыкание к стенам по всему периметру. Установщики даже слегка офигели.
вот это поворот! Эйру понравилось бы несколько лет назад
Жителі Берліна на референдумі підтримали пропозицію ініціативної групи викупити близько 240 тисяч квартир у корпоративних власників. Це планується зробити аби зупинити зростання орендної плати в місті, пише Reuters. Але рішення не є обов’язковим для місцевої влади.
Експропріацію підтримали 56,4% виборців, проти неї виступили 39%. Суспільне невдоволення в Берліні активно зростає з приводу прав орендарів та доступного житла. Група, яка ініціювала референдум (Deutsche Wohnen & Co enteignen), оголосила про перемогу і закликала міський сенат розробити закон про експропріацію і соціалізацію великих власників житла.
Активісти прагнуть скористатися статтею 15 конституції Німеччини, яка дозволяє державі викуповувати приватні підприємства для суспільного блага.
Учасники кампанії сподіваються, що місто візьме під свій контроль близько 240 тисяч квартир. Згідно з прогнозами, компенсаційні витрати складуть від 29 до 36 мільярдів євро. Ініціативна група по експропріації розрахувала витрати в діапазоні 7,3 – 13,7 мільярда євро. Планується запропонувати орендодавцям облігації, які потім погасяться протягом 40 років з доходу від оренди, пише DW. .... Берлін – місто орендарів. З двох мільйонів квартир 1,6 мільйона знімають жителі міста. Лише 15% берлінців живуть у квартирах чи будинках, які мають своїй у власності. Зараз міська влада володіє близько 300 тисячами квартир, решту здають приватні орендодавці та кооперативи. Останні володіють ще 200 тисячами помешкань.