Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
dr_morgenstern написав:Оформил вчера хамелеон, налили сходу 30к. Заказал пластик на новую почту. Сегодня кредлим на реде уменьшился на те же 30к. Неожиданно.
Якщо по ред використовували менше 50% встановленого ліміту, то його автоматично переносять на хамелеон, щоб не було відмови
Неправда! У меня 3% использования при 6-значном лимите - никто и не подумал сделать автоматом. Пришлось вчера выпускать нулёвку и в чате Сенса подавать заявление на перенос лимита
Для цього і зробили цю процедуру в чаті, щоб всі (або майже всі) могли користуватися нескінченним "грейсом"
demichh написав:В метро киева эти билеты уже по 2 раздают, приглашают брать в кассу. Видно лимон никак не кончается Бумагу не экономят: на картонке печатают. Грят и завтра можно сьездить+наземный транспорт. Взял про запас.
Оце так. Альфа катає на р2р, СЕПах, а тепер ще й на метро. Дивина та й годі!
Alfa_Bank Вітаю тутечки й у вихідний! Чи для Вас це робочий за подвійну пайку?
Щодо справи. 1) Хам.он у вихідні й святкові також можна випустити існуючим клієнтам? 2) РД цією датою й буде (2 числа, якби я сьогодні наважився)? 3) Кредитний ліміт з Максимуму чи ЕКО лише через чат перенести можна, якщо одразу його не буде?
moveton написав:объяснение гласило, что все деньги на счёте, а карта - это только физический ключ доступа к нему.
А этой статьёй можно нагибать банк за овердрафты и комиссии?
Мизантрóп написав:А как обнулить лимит ящера? Одна морда не хочет кредитного
Написать в чат. Можно как через них понизить лимит, так и обнулить его без возможности его дальнейшего повышения со стороны банка. Через робота Аллу можно понизить лимит.
Alfa_Bank Персональні дані відправила на ел. адресуhelp@alfabank.kiev.ua, але до сьогодні відповіді не отримала. Оформити картку Хамелеон не можу. Я не клієнт банку. Намагаюся стати клієнтом, оформивши картку Хамелеон через мобільний додаток Сенс. Після підтвердження номеру телефона, введення дати народження та ІПН. Пропонується звернутися до відділення банку "Он-лай не получиться...". Як оформити картку Хамелеон? У відділенні банку даний продукт не оформлюється.
Востаннє редагувалось kgromadskiy в Суб 02 жов, 2021 14:21, всього редагувалось 1 раз.