Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 86768677867886798680 ... 12432>
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 13:32

kingkongovets написав:..
там конкуренция жуткая и с ценами особо не поиграешься
а я такое не люблю :oops:

я как раз о том, что там пусто. Народу полно, а пойти особо некуда - все прут в город. В кафешке, которую зашел, чашка кофе с пирожным обошлись как на Крещатике, еще и в очереди стоял. Но вам виднее, однозначно. Я к тому, что цена там халява и я полагаю, что место там недооцененное
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 13:37

sequence написав:
  Frant написав:..
Щось зовсім недорого.
1к 35 м2 - 25 000 дол.
3к 150 м2 - 88 000 дол.

Тому мутрий нарот і купляє в полях Єпенів.
..

кстати, там вполне уютно и зелено - мне понравилось. Куда круче чем бетон и асфальт Софиевки.
ЗІ Конгу могу посоветовать присмотреться там к коммерции - на территории пожрать особо негде, да и вообще в сфере услуг есть где развернуться.

Я там був. Так, гарно.
Але то Єпеня. Мені нецікаво - не бачу перспектив. Тут є форумчани, які спеціалізуються на купівлі нерухомості в Єпенях - залишаю їм простір. І підвали, і орендні квартири, і квартири для себе, ЖК ім.Мартина Ідена і ЖК ім. Отця Цупіка- все-все)))

Ще нюанс. Ціни новобудних квартир ЖК в с.Чайки за два роки виросли лише на 15%. Мало. Значить, попит зменшується
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 08 жов, 2021 17:43, всього редагувалось 4 разів.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 14:16

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

zРадио написав:я неустанно повторяю, что "потребительскую" недвижимость нужно брать не тогда, когда впереди рост рынка, а когда есть такая необходимость + возможность

а если началось парапланирование и цена уйдет на -20-40% от МХЗ то уже можно брать?
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 14:44

Ну і по темі))

Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 16:45

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

аэрооблет площадки хелси сити

https://youtu.be/_7H_6t7dSps
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 17:10

little_wanderer написав: толковых (хорошо зарабатывающих айтишников) активно пылесосит Европа.
Переехать в ту же Германию по голубой карте - как 2 пальца об асфальт.
Многие в принципе не рассматривают бетонирование тут.

Из истории одной эмиграции.
Прежде чем начать своё турне, он сделал новую кавалирку и хатынку за містом. На всякий случай. Во времена урки перестал в них инвестировать и почти уже списал с баланса. После революции инвестнул капитально и прикупил еще.
Выбор и ход мысли очевидны. :oops:
У твоих видение их будущего тоже потом будет меняться. Время летит быстро. 8)

Но на склоне наших лет
В отчий дом ведут дороги.
Повезут глухие дроги
Полутруп, полускелет.

Ведь недаром с давних пор
Поговорка есть в народе:
Даже пес в хозяйский двор
Издыхать всегда приходит.

Ворочусь я в отчий дом,
Жил и не́ жил бедный странник…
· · ·
В синий вечер над прудом
Прослезится коноплянник. (с)
:(
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 17:41

vitaliian написав:
  stas_rst написав:sequence не звертайте уваги, Муха - це, свого роду, просто реінкарнація Franta або ж бракований клон.
Таке ж ображене життям і бите за власну тупість і жадібність.
Сільський дурник з півником на патичку.

Протестую, муха минималист и это достойно уважения. Не все ж должны жрать по 5 бигмаков в день. Человек посчитал что 1куе пассивного дохода ему достаточно для жирной пенсии . При том что цены на продукты питания за 5 лет умножились в среднем вдвое как и коммуналка с транспортом (это при относительно стабильной гривне). Пока наступит та пенсия покупательская способность 1куе может ещё 5 раз похудеть.

Цікаве зауваження.

Від початку ковіду веду "соціальний експеремент", скільки дійсно достатньо щоб залишатися в зоні комфорту, але і не шикувати занадто. Так сказати, життя у "новій нормі".

З урахуванням всього-всього, крім "чорних лебедів" зі здоров"ям, як на мене, ця магічна цифра в межах $125..$133 на одну особу, що живе окремо в Україні, має власне скромне житло і дачу.

Якщо особи дві, то ще буде певна економія.

А 1куе, це вже рожеві мрії про "пенсію по бохатству" на Філіпінах на філіпінках, які при певних розкладах мають високі шанси здійснитися, але спочатку має зійти на нуль ковідофашизм.

Думаю, що як "запустяться кавалірки для генерації кешфло", то 1куе пасивного доходу стане фактом.

А далі кавалірки мають нагенерити щороку в середньому ще по одній кавалірці.
В горизонті 10 років, це поступовий ріст кешфло аж до ще до даткових плюс 3куе в місяць (ітого $4К).

Ось такий "кешфлоу перпетум мобілє".

з.і.
переїзд в цоколь - економія щонайменше $100 на оренді кімнати,
віддалена робота - економія ще додаткових $30 на ГТ

Якщо до переселення в цоколь витрати були в місяць біля 5600...6000 грн, а до ковіда 3300...3600 грн., то наразі, навіть із інфляцією, до перших цифр далеко, а до других тільки підбираюся.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 19:02

flyman написав:Від початку ковіду веду "соціальний експеремент", скільки дійсно достатньо щоб залишатися в зоні комфорту, але і не шикувати занадто. Так сказати, життя у "новій нормі".

З урахуванням всього-всього, крім "чорних лебедів" зі здоров"ям, як на мене, ця магічна цифра в межах $125..$133 на одну особу, що живе окремо в Україні, має власне скромне житло і дачу.

Ты близок к истине. В Киеве $тыща на карманные расходы на неделю уже создает некоторую иллюзию коммунизма, о котором когда-то в Кремле вместе мечтали комуняка Владимир Ульянов и масон Герберт Джордж Уэллс.
Пока такой коммунизм могут позволить себе немногие, но очень скоро с введением цифровых денег и безусловного базового дохода так будет жить подавляющая часть населения золотого миллиарда.
Яхты и ролексы всем конечно не достанутся, но примерно такой объем благ и уровень жизни вам обеспечат. Тем, кто будет работать, дадут больше.
8) 8) 8)
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 19:31

vitaliian написав:flyman Вам определенно нужно написать книгу о вкусной и здоровой жизни за 5 копеек в месяц, чтобы те кому 8к мало скромно прикрыли рты.

По крайней мере вы не хвастаетесь выдуманными кайенами. Сколько надо купить кавалерок чтобы иметь 1куе? Какая их доходность?

думаю, що 4..5 кавалірок наразі мало би згенерити,
плюс до того, з часом і сам актив би мав дорожчати, так і його оренда.

В мене наразі боротьба жадності і страху - брати ще одну кавалірку, зараз виходить в 360 000 грн. стрьомної інвестиції, чи не ризикувати і чекати параплана від МХЗ.

План по оточенню Києва кавалірками виконано. А нового нічого ще не придумав. Прокрастиную над КРЖН вже рік.

З іншого боку, % по грн. депо пішли на північ.

І ще як альтернативний варіант, є думка влошитися в ОВДП.

Ще мені підказали, що можна через Альфабанк якось вкладатися в акції всяких там ФААНГів. Теж опція.

Я ж не успішний успіх долярчик, в якого "бетон івно, але інших варіантів нема"

Як мінімум є три варіанти: грндепо, ОВДП, акції.

Ще один стимуючий фактор - курс UAH/USD, нутром чую, що неприродній, дежаву 2008.
Якби був ПА28, то спокійно би заходив у ОВДП або бетон.
А так щось очкую.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 19:35

vitaliian написав:flyman Вам определенно нужно написать книгу о вкусной и здоровой жизни за 5 копеек в месяц, чтобы те кому 8к мало скромно прикрыли рты.

По крайней мере вы не хвастаетесь выдуманными кайенами. Сколько надо купить кавалерок чтобы иметь 1куе? Какая их доходность?

Для цього потрібно здавати в оренду ці кавалірки. А не тримати їх, як гриби в соусі)))

Орієнтовно, ціна оренди 1к квартири в Києві біля метро 250-400 дол./міс.
Кавалірки в Єпенях - дешевші будуть, 200-250 дол./міс.
Значить, треба 4-5 штук. І ремонт пристойний в кожній.
Довго ще він буде харчуватись кильками в томатному соусі, щоб наекономити на 5 кавалірок)))
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 08 жов, 2021 19:37, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 86768677867886798680 ... 12432>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор