Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 44174418441944204421 ... 5004>
Повідомлення Додано: Вів 23 лис, 2021 17:34

yanyura написав:Почему-то об этом никто не написал:
У Києві відбувся форум з адвокаційної підтримки стратегій вакцинації проти COVID-19
1 листопада 2021

30 жовтня в Києві відбувся Національний форум «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні».

Основна мета цього заходу – підтримати впровадження вакцинації від COVID-19, зосередженої на пріоритетних групах, як-от літні люди та медичні працівники в Україні.

До роботи форуму в залі долучилися 37 учасників з 13 регіонів України. У панельних дискусіях також взяли участь 10 експертів онлайн.

Експертами форуму стали фахівці Міністерства охорони здоров’я України, Національної технічної консультативної групи з імунопрофілактики, Державного експертного центру МОЗ України, технічні фахівці Всесвітньої організації охорони здоров’я, керівництво регіонів, залучених до пілотних проєктів вакцинальної кампанії, а також провідні лікарі та досвідчені громадські активісти.
...

https://moz.gov.ua/article/news/u-kievi ... i-covid-19

Статья большая, кто хочет - прочитает.
Полное видео здесь - https://www.youtube.com/watch?v=7g7icEAMaG0, но сомневаюсь, что найдутся желающие смотреть 8 часов (точнее 8:17:45).

8 часовой шабаш и распил бабла.
Я только не понял, что такое адвокация?
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 лис, 2021 17:35

ЛАД написав:
  fler написав:.....
  fler написав:Информация от работника николаевского морга. На вопрос: "Как часто попадают туда после прививок?" Ответ:"Не спрашивай! Много. Большинство от 29 до 40 лет, как после 1-й, так и после 2-й дозы, чаще мужчины".

......
Если скорая привезла жмура прямо из прививочного кабинета, то даже догадаться сложно, не то, что спросить. И вообще, медики из ковидиариев и моргов между собой не общаются по работе :roll:
...

Вот прямо так, пачками привозят прямо из прививочного кабинета? :)
"Вот те крест" и другие доказательства от светил науки. :lol:
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Вів 23 лис, 2021 17:39

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Ромасик написав:Я только не понял, что такое адвокация?

https://www.google.com/search?client=fi ... 1%96%D1%8F
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Вів 23 лис, 2021 17:40

ЛАД написав:
  fler написав:Информация от работника николаевского морга. На вопрос: "Как часто попадают туда после прививок?" Ответ:"Не спрашивай! Много. Большинство от 29 до 40 лет, как после 1-й, так и после 2-й дозы, чаще мужчины".
......
Если скорая привезла жмура прямо из прививочного кабинета, то даже догадаться сложно, не то, что спросить. И вообще, медики из ковидиариев и моргов между собой не общаются по работе :roll:
...

Вот прямо так, пачками привозят прямо из прививочного кабинета? :)

Сова-глобус. Где вы увидели слово "пачками"? И "если" не = "только" из прививочного кабинета. Каждый день "по одному на миллион" :wink: Кого из прививочного кабинета, кого из реанимации, кого из дома - кто куда успел дойти/доехать.. Не знаю, как у нас, но в Британии считают летальных после вакцинации = от вакцинации, если после прививки прошло от 0 до 28 дней. Если за это время успел еще ковид подхватить, тогда процедура сложнее.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 лис, 2021 17:45

fler
Я задавал вам вопрос позавчера (Эпидемия коронавируса в мире), но видимо вы его не заметили, поэтому повторю еще раз:
  yanyura написав:
  fler написав:yanyura
Вы, простите, кто по профессии? :roll:

Я вам ответил. Теперь аналогичный вопрос к вам:
fler
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Вів 23 лис, 2021 17:45

yanyura написав:
  Ромасик написав:Я только не понял, что такое адвокация?

https://www.google.com/search?client=fi ... 1%96%D1%8F

я то допускал, что это может иметь отношение к адвокатам, но на шабаше не было адвокатов. Все адвокаты пока в здравом уме :D
Експертами форуму стали фахівці Міністерства охорони здоров’я України, Національної технічної консультативної групи з імунопрофілактики, Державного експертного центру МОЗ України, технічні фахівці Всесвітньої організації охорони здоров’я, керівництво регіонів, залучених до пілотних проєктів вакцинальної кампанії, а також провідні лікарі та досвідчені громадські активісти.
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 лис, 2021 17:47

fler написав:. Не знаю, как у нас, но в Британии считают летальных после вакцинации = от вакцинации, если после прививки прошло от 0 до 28 дней

Так тільки антивакси рахують, бо після не означає внаслідок. Якщо хтось хоче порівняти вплив вакцинації чи коронавіруса на смертність, то порівнюють смертність в цих групах зі смертністю контроля. Для ковідників вона більша в рази, а для вакцинованих така сама.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 лис, 2021 17:55

yanyura написав:fler
Я задавал вам вопрос позавчера (Эпидемия коронавируса в мире), но видимо вы его не заметили, поэтому повторю еще раз:
  yanyura написав:
  fler написав:yanyura

Я вам ответил. Теперь аналогичный вопрос к вам:
fler

Не заметила. Науковець.
fler

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 лис, 2021 18:02

lapay написав:
  fler написав:. Не знаю, как у нас, но в Британии считают летальных после вакцинации = от вакцинации, если после прививки прошло от 0 до 28 дней

Так тільки антивакси рахують, бо після не означає внаслідок. Якщо хтось хоче порівняти вплив вакцинації чи коронавіруса на смертність, то порівнюють смертність в цих групах зі смертністю контроля. Для ковідників вона більша в рази, а для вакцинованих така сама.

Цікаво, як ви рахуєте кількість летальних від щеплень? Чи таких не існує? :roll:
В країнах ЄС та інших така статистика ведеться, а у нас - ні. Здогадуєтесь чому?
fler

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 лис, 2021 18:12

fler написав:В країнах ЄС та інших така статистика ведеться, а у нас - ні. Здогадуєтесь чому?

Є три рівні боротьби з епідеміями. Найвищий рівень - епідрозлідування і ізоляція контактних. Так працює Азія, яка має найменше хворих і померлих. Другий рівень - карантин і його суворе дотримання, плюс массові тестування. Так працююють деяки країни Європи і Азії. Це все було до вакцин, зараз всі нормальні перейшли до масової вакцинації.
Третій рівень - це коли роблять, начебто, як перші і другі, але через масовий по..фігізм нічого не виходить. Це і є наш рівень, в тому числі і зі статистикою.
Востаннє редагувалось lapay в Вів 23 лис, 2021 18:12, всього редагувалось 1 раз.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 44174418441944204421 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість