Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 851852853854855 ... 1055>
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 11:10

Перенесу це сюди для обговорення

5396669 написав:
Успіх написав:
  5396669 написав:Итак, как и обещал рассказываю реальный факт инвестирования и выхода!
Январь 2020 покупка квартир в Славутич 1 (97.35м2 1 кухня студия и 3 спальни). По БТИ +2.9м2 (но доплатить уже будет новый владелец).
Более низкий этаж вход 913$/м2 чуть выше 930$/м2.
Сегодня продал по переуступке (да именно так и прошу не писать, что она там уже закрыта и идёт получение прав собственности) по 1700 и 1800 $/м2. Сразу две одновременно! И ещё были звонки, но такую же квартиру, но почти на самом высоком этаже решил пока придержать (может и для себя). Хотя озвучивал цену 1850м2 и людей это не пугало.

Ну вот и считайте математику за 2 года.
Примечание - почему такие кв улетели на ура - потому что отлично делятся на две 1к (что их и ждет).
Я решил зафиксировать прибыль и выйти. Жизнь покажет- правильно это или нет.

Также чегодня купил 2к в другом ЖК, как я считаю по хорошей цене (сдача через 1.5-2 года). Название писать не буду, а то опять затопчат.

Как-то так)

В цьому якраз вся сіль! ;)
А то зараз всі кажуть, що не вигідно в котлован лізти)) Тобто, якщо зробити так, як ви зробили, то можна, майже, по тій же ціні, що продали по переуступці - і зайти на наступний котлован))
Тому, просте питання - раз продали пА 1700-1800$м2 - то по якій ціні зайшли сьогодні в котлован?
По 1300, но это не котлован. Монолит закончен. В котлован я бы не лез...

От і я цю тему тут колись неодноразово піднімав - так казали, що цього року (чи, навіть, ще з минулого) - така фішка в місті Лева НЕпройде!
Бо котловани подорожчали і немає в що перестрибувати...

А може, як добре придивитись, то ще є? ;)
Може б ми тут накидували різні варіанти і обговорювали їх?
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 11:13

Успіх написав:
  roberto dark написав:Це що за фейки? Долярек фотошопом зайнявся?))

Ааааааа, страшно? :mrgreen: :lol:
Тож тремтіть і трЄпЄщіть! :lol: :mrgreen:
Це раз>>>
https://dom.ria.com/uk/realty-prodaja-k ... =387209129
Це - два!
https://www.atlanta.ua/uk/lvov/object/1komnatnye/198438
І це - три!
https://www.atlanta.ua/uk/lvov/object/1komnatnye/193672

все вірно! купуйте шенген і не думайте
незабаром у ще одному комплексі буде файний розпродаж. Я Вам одразу дам знати
причому ціна 385т. грн! У вас усе вийде і тенденція гарна: 450 тис - 400 тис і на погони 385 тис.
продасте вдвіччі, а то й втриччі дорожче :wink:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 12:13

Успіх написав:
  roberto dark написав:Класно...Я собі уявляю скільки коштує в такому разі моя двушка в бізнес класі, з дизайнерським ремонтом та меблями, в хорошому районі. 200 000 $ чи більше ?))

Думкою багатієте... :mrgreen:

Багатію паралельно з долярчиком. :wink: Крім того в мене у Львові ще спадкова трьошка на кастелівці, тому я ДУЖЕ зацікавлений, щоб все росло ВІЧНО. Тим більше, що вона взагалі в безцінній локації. Так що працюйте краще і економте на собі більше (сьогодні це тренд). Успіхів вам 8)
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 12:34

Долярек, та у вас ще фешенебельний смарт порівняно з цим:
https://volynko.livejournal.com/399157.html
Як тільки в нас з'явитися пропозиція наноквартир, буду брати на котловані.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 15:08

За крок до перевороту думок©

Bolt написав:Долярек, та у вас ще фешенебельний смарт порівняно з цим:

Ну от зовсім не розумію - чому вони там мучаться і, бачу, ще довго будуть мучитись в клітках, а не приїдуть в Україну і, вдвох, працюючи в умовному атб - не знімуть собі шикарний "аеродром" в Успіху на Левандівці??? :idea:

Чому не втікають від тих злиднів в себе і не "підкорюють світ"?
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 15:13

Успіх написав:

Ну от зовсім не розумію - чому вони там мучаться і, бачу, ще довго будуть мучитись в клітках, а не приїдуть в Україну і, вдвох, працюючи в умовному атб - не знімуть собі шикарний "аеродром" в Успіху на Левандівці??? :idea:

Это одна из загадок природы, почему например жители киевских гостинок не продадут их и не купят дома в ближайших сёлах (или дачу) с машиной в комплекте. Каждый находит смысл в том, что делает даже если со стороны выглядит что его нет.

Если покопаться окажется что работать они не хотят, живут так как им проще хоть и в куче мусора. А что то продавать покупать доводить до состояния комфорта это большая работа..
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 16:02

За крок до перевороту думок©

vitaliian написав:
  Успіх написав:

Это одна из загадок природы, почему например жители киевских гостинок не продадут их и не купят дома в ближайших сёлах (или дачу) с машиной в комплекте. Каждый находит смысл в том, что делает даже если со стороны выглядит что его нет.

Если покопаться окажется что работать они не хотят, живут так как им проще хоть и в куче мусора. А что то продавать покупать доводить до состояния комфорта это большая работа..

Щось нагадує оте життя в клітках -
"Миші плакали, кололись, але продовжували їсти кактус!"©🌵

От взяти мене - так я "когтями рвав"/"жорстко скирдував, щоб якнайшвидше вирватись з тої "клітки"/тещиного гуртожитка з тої ніщити... :!:

Тому, важко зрозуміти людей, які продовжують жити в омні, і не намагаються змінити, хоч трохи, свої умови життя на краще!🙉🙈🤦
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 16:04

Успіх написав:

Там написано, що чувак отримує п'ятсот доларів допомогу, з них 150 платить за контуру.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 17:15

Bolt я ж говорю если ковырнуть окажется что люди готовы на любые условия жизни лишь бы не работать. У нас на 500 уе пахать как папа карло надо.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 17:27

vitaliian написав:Bolt я ж говорю если ковырнуть окажется что люди готовы на любые условия жизни лишь бы не работать. У нас на 500 уе пахать как папа карло надо.

Дык я спецом на минималку устроился, пришёл на работу к 10, ушёл 2 и ною, что ЗП маленькая. С другой, стороны нафиг напрягаться если с аренды ещё три минималки капает. У нас немецкая контора площади арендуют, что-то там производят, в основном молодёжь у них работает, дык даже в туалет выйти, нужно карточку отметить при выходе и входе в цех. Дык я махал так работать даже за косарь зелени.
Пы. СЫ. Смотрю разные бложики наших понаехов в штаты, так только и слышишь, что куча вакансий(низкооплачиваеых) , работать никто не хочет. Метр плитки положить 200 баксов, забор деревянный установил - 700 долларов в день только работа.
Bolt

Профіль

1
  #<1 ... 851852853854855 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt, Google Adsense [Bot] і 2 гостей