Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 418419420421422 ... 1063>
Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2021 18:30

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Мог не заметить, такая ссылка
https://wz.lviv.ua/life/445806-planuval ... -tut-zhyty

Тут обо всем. О рыбе, о жкх, о сотруднечистве с риелторами, о том, что хотела купить под аренду, а получилось для себя.
Только не Анталья.
Так в каком городе лучше брать квртиру: в Анталье или Мерсине?
b3320413

Подякував: 25 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2021 20:04

akurt написав:Хлопець зробив чоловічий вчинок - спробуйте і Ви.

Так а в чем мужской поступок? Что делать-то?
Если вы про вложение в турецкую недвижимость, инвестиция в Мерсин выгоднее или нет? Если достроят воздушны ворота, то, во-первых, доступность увеличится, во-вторых, вырастут цены на недвижимость еще больше!

Женщина топит за Мерсин:
https://www.youtube.com/watch?v=hzKV8iNVPFE
Блин, начинаются сомнения в привлекательности Анталии
b3320413

Подякував: 25 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2021 20:37

b3320413 написав:Так а в чем мужской поступок? Что делать-то?
Если вы про вложение в турецкую недвижимость, инвестиция в Мерсин выгоднее или нет?

Отлично: "Что делать-то?"
Про Мерсин ничего не знаю, я там не был.
На вопрос "Где лучше" сразу не ответишь.
Вот люди сейчас заняты оформлением новой для с тебя недвиги - берут квартиру 3+1 - 150 кв. м за 110 000 евро - до этого прочесали всю Анталию с востока на запад - я удивился активности и тому, как их активно "тягали" риэлторы, пытаясь заработать на хлеб с маслом.
А остановились на городке (330 000 населения) под названием Алания - и вот очень показательно почему.
И квартиру берут НЕ новую. Вот в Турции лет 10-15 назад строили квартиры довольно просторные с большими комнатами.
А потому что с Украины переводят свой бизнес.
А бизнес особенный - он требует наличия непростых клиентов - бАхАтых - и из серии "наивных и доверчивых лохОв". Водятся непереводимо такие...
Так тут выбор Алании 100% верный - там уж рАссиянцев - наивных и доверчивых, с баблом - много много.
Пять баллов за выбор! Умно реально.

P.S. В районе Мерсина начинают строить второй по величине в Турции аэропорт. Первый - это новый аэропорт Стамбула. А он - в свою очередь - второй в мире и первый в Европе.
Просто для статистики.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 10 гру, 2021 20:49, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4010 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 12:25

Львів vs Анталія

viewtopic.php?f=27&p=5353692#p5353692
ШАБАТ ШАЛОМ!
Погляньте як ціни зросли у Львові( долярек виклав оголошення продажу смартів в його жк по 36 000$), про Київ взагалі мовчу і робіть висновки куди краще інвестувати. А головне пам'ятаємо, що у Львові ціни на житло ростуть В ДОЛЛАРАХ, а в Туреччині В ЛІРАХ, ЯКА ЛЕТИТЬ У ПРІРВУ ...

P.S. Чомусь акурт мене постійно ставить перед фактом, що я не був у Туреччині. Так у мене стає логічне питання - А навіщо? Це долярчикам зі Львову, в холодну дощову погоду, мрія кудись поїхати за кордон, а тим більше в якусь дешеву країну з морем. А у мене розкішний пляж із пальмами під будинком, з білим пісочком та лежаками. Сьогодні +24 йду на море і кайфую. Усім друзям хорошого настрою :lol:
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 14:32

Навіщо?
Щоби НЕ бути безхатнім, ЯК ЗАРАЗ. Щоби не хвалитися неіснуючою власною "квартирою бізнес-класу за 200 000 доларів" у Львові...
Ми НЕ сміялися до сліз. Ми розуміємо...

А взагалі мені подобається думка: навіщо бути в закордонній країні, щоби зранку до вечора, сидячі в кібуці, поливати брудом ту країну, де ніколи в житті не був.
Супер!
А ну розкажи нам про Індонезію - там же не був - як там погано - бо люди вже зібралися.
А ну розкажи нам про Португалію - там же не був - як там погано - бо люди вже зібралися.
А ну розкажи нам про Філіппіни - там же не був - як там погано - бо люди вже зібралися.
А ну розкажи нам про Румунію - там же не був - як там погано - бо люди вже зібралися.

Пр інвестиції в Ізраїль вже розказав...
Чи так і не розказав? Я щось пропустив?
akurt

Подякував: 4010 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 15:06

roberto dark написав:https://forum.finance.ua/viewtopic.php?f=27&p=5353692#p5353692
ШАБАТ ШАЛОМ!
Погляньте як ціни зросли у Львові( долярек виклав оголошення продажу смартів в його жк по 36 000$), про Київ взагалі мовчу і робіть висновки куди краще інвестувати.

Інвестиції зараз на хаях цін в Україні? Вони ніколи не окупляться.
BIGor

Подякував: 1463 раз.
Подякували: 1867 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 16:55

roberto dark написав:https://forum.finance.ua/viewtopic.php?f=27&p=5353692#p5353692
ШАБАТ ШАЛОМ!
Погляньте як ціни зросли у Львові( долярек виклав оголошення продажу смартів в його жк по 36 000$), про Київ взагалі мовчу і робіть висновки куди краще інвестувати. А головне пам'ятаємо, що у Львові ціни на житло ростуть В ДОЛЛАРАХ, а в Туреччині В ЛІРАХ, ЯКА ЛЕТИТЬ У ПРІРВУ ...

Тут багато чього можна написати, але скажу просто - подивись на назву гілки, флудер!

Стосовно теперішних цін на нерухомість, я в 18-19 роках всіх призивав вкладатись в нерухомість - читачі повинні це пам"ятати.

А що робив в 18-19 роках ти? Які рекомендації видавав ти?

По теперішнім цінам вкладатись адекватні люди не будуть, якщо ім просто так лімон-два не привалило.

Адекватні люде наразі виплачують рострочки, взяті по цінам 19 року, і у вус не дують 8)
  roberto dark написав:P.S. Чомусь акурт мене постійно ставить перед фактом, що я не був у Туреччині. Так у мене стає логічне питання - А навіщо? Це долярчикам зі Львову, в холодну дощову погоду, мрія кудись поїхати за кордон, а тим більше в якусь дешеву країну з морем.

А в яких країнах ти взагалі бував? Чи крім неньки і місця, де ти не свій, більше тебе доля не закидувала?
  roberto dark написав:А у мене розкішний пляж із пальмами під будинком, з білим пісочком та лежаками. Сьогодні +24 йду на море і кайфую. Усім друзям хорошого настрою :lol:

У мене також пляж і +25-28, тільки воно не моє, а в оренду, як і у тебе )))

До того ж у твого пляжу є велики геополітичні ризики перетворитись в радіоактивну пустелю, а у мого і акурта - такого ризику немає ))) хіхіхі...

Навряд чи у тебе є лімон зелені, щоб купити там у себе на пляжу, а не подешевше в неньці...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 17:00

akurt
Так що, в нас в суботу тепер ринок? Я так зрозумів були сьогодні? Що по цінам?

Краше в лічку, бо боюсь людям погано стане (((

зі. Завантажив апп Карефур СА, молоко 1 літр - 5 лір, масло 1 кг - 45 лір, на гривню не переводжу, бо людям поплохєє...

М"енсо тіпа дороге, але в 3-5-8 разів дешевше ніж в Еміратах...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 17:12

https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5353828#p5353828
  zРадио написав:
  vitaliian написав:Мы же не ассортимент обсуждаем а то чем Киев комфортнее периферии. Маму моего друга сократили за пару лет до пенсии (она стоматолог), в том городе найти работу нереально, свой кабинет не имеет смысла из за низкой платежеспособности населения и высокой конкуренции. Ей бы на жизнь заработать, а не кроссовки своего размера найти. Кто хвалит периферию не понимает насколько там всё печально с работой и медициной, и никакие покупки в интернете эту печаль не компенсируют.

"Либо украинская провинция, либо Киев" - это надуманный выбор для всех, кроме пенсионеров и, возможно, инвалидов. Даже будущие заробитчане без копейки за душой смотрят шире (выбирая все чаще Польшу вместо Киева). Для меня выбор станет между Киевом и теплым морским побережьем в немусульманском государстве. Перебраться в другой мегаполис я мог уже не единожды в рамках корпоративной ротации. Просто не хочу

flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 17:13

налєтай торопісь, покупай живопісь

flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль