Тут обо всем. О рыбе, о жкх, о сотруднечистве с риелторами, о том, что хотела купить под аренду, а получилось для себя.
Только не Анталья.
Так в каком городе лучше брать квртиру: в Анталье или Мерсине?
|
|
![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном Мог не заметить, такая ссылка
Тут обо всем. О рыбе, о жкх, о сотруднечистве с риелторами, о том, что хотела купить под аренду, а получилось для себя. Только не Анталья. Так в каком городе лучше брать квртиру: в Анталье или Мерсине? ![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордономТак а в чем мужской поступок? Что делать-то? Если вы про вложение в турецкую недвижимость, инвестиция в Мерсин выгоднее или нет? Если достроят воздушны ворота, то, во-первых, доступность увеличится, во-вторых, вырастут цены на недвижимость еще больше! Женщина топит за Мерсин: Блин, начинаются сомнения в привлекательности Анталии ![]() Отлично: "Что делать-то?" Про Мерсин ничего не знаю, я там не был. На вопрос "Где лучше" сразу не ответишь. Вот люди сейчас заняты оформлением новой для с тебя недвиги - берут квартиру 3+1 - 150 кв. м за 110 000 евро - до этого прочесали всю Анталию с востока на запад - я удивился активности и тому, как их активно "тягали" риэлторы, пытаясь заработать на хлеб с маслом. А остановились на городке (330 000 населения) под названием Алания - и вот очень показательно почему. И квартиру берут НЕ новую. Вот в Турции лет 10-15 назад строили квартиры довольно просторные с большими комнатами. А потому что с Украины переводят свой бизнес. А бизнес особенный - он требует наличия непростых клиентов - бАхАтых - и из серии "наивных и доверчивых лохОв". Водятся непереводимо такие... Так тут выбор Алании 100% верный - там уж рАссиянцев - наивных и доверчивых, с баблом - много много. Пять баллов за выбор! Умно реально. P.S. В районе Мерсина начинают строить второй по величине в Турции аэропорт. Первый - это новый аэропорт Стамбула. А он - в свою очередь - второй в мире и первый в Европе. Просто для статистики. Востаннє редагувалось akurt в П'ят 10 гру, 2021 20:49, всього редагувалось 1 раз.
![]() Львів vs Анталія viewtopic.php?f=27&p=5353692#p5353692
ШАБАТ ШАЛОМ! Погляньте як ціни зросли у Львові( долярек виклав оголошення продажу смартів в його жк по 36 000$), про Київ взагалі мовчу і робіть висновки куди краще інвестувати. А головне пам'ятаємо, що у Львові ціни на житло ростуть В ДОЛЛАРАХ, а в Туреччині В ЛІРАХ, ЯКА ЛЕТИТЬ У ПРІРВУ ... P.S. Чомусь акурт мене постійно ставить перед фактом, що я не був у Туреччині. Так у мене стає логічне питання - А навіщо? Це долярчикам зі Львову, в холодну дощову погоду, мрія кудись поїхати за кордон, а тим більше в якусь дешеву країну з морем. А у мене розкішний пляж із пальмами під будинком, з білим пісочком та лежаками. Сьогодні +24 йду на море і кайфую. Усім друзям хорошого настрою ![]()
![]() Навіщо?
Щоби НЕ бути безхатнім, ЯК ЗАРАЗ. Щоби не хвалитися неіснуючою власною "квартирою бізнес-класу за 200 000 доларів" у Львові... Ми НЕ сміялися до сліз. Ми розуміємо... А взагалі мені подобається думка: навіщо бути в закордонній країні, щоби зранку до вечора, сидячі в кібуці, поливати брудом ту країну, де ніколи в житті не був. Супер! А ну розкажи нам про Індонезію - там же не був - як там погано - бо люди вже зібралися. А ну розкажи нам про Португалію - там же не був - як там погано - бо люди вже зібралися. А ну розкажи нам про Філіппіни - там же не був - як там погано - бо люди вже зібралися. А ну розкажи нам про Румунію - там же не був - як там погано - бо люди вже зібралися. Пр інвестиції в Ізраїль вже розказав... Чи так і не розказав? Я щось пропустив? ![]()
Тут багато чього можна написати, але скажу просто - подивись на назву гілки, флудер! Стосовно теперішних цін на нерухомість, я в 18-19 роках всіх призивав вкладатись в нерухомість - читачі повинні це пам"ятати. А що робив в 18-19 роках ти? Які рекомендації видавав ти? По теперішнім цінам вкладатись адекватні люди не будуть, якщо ім просто так лімон-два не привалило. Адекватні люде наразі виплачують рострочки, взяті по цінам 19 року, і у вус не дують ![]() А в яких країнах ти взагалі бував? Чи крім неньки і місця, де ти не свій, більше тебе доля не закидувала? У мене також пляж і +25-28, тільки воно не моє, а в оренду, як і у тебе ))) До того ж у твого пляжу є велики геополітичні ризики перетворитись в радіоактивну пустелю, а у мого і акурта - такого ризику немає ))) хіхіхі... Навряд чи у тебе є лімон зелені, щоб купити там у себе на пляжу, а не подешевше в неньці... ![]() akurt
Так що, в нас в суботу тепер ринок? Я так зрозумів були сьогодні? Що по цінам? Краше в лічку, бо боюсь людям погано стане ((( зі. Завантажив апп Карефур СА, молоко 1 літр - 5 лір, масло 1 кг - 45 лір, на гривню не переводжу, бо людям поплохєє... М"енсо тіпа дороге, але в 3-5-8 разів дешевше ніж в Еміратах... ![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5353828#p5353828
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|