Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 75107511751275137514 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2021 14:30

Цікава стаття:
«Тут постійно доводилося вгамовувати Порошенка, щоб зайвий раз не вимагав ПДЧ і не вганяв НАТО в незручну ситуацію. З приходом Зеленського були надії, що він виявиться реалістом і прагматиком, а насправді він виявився ще радикальнішим, ніж Порошенко, і тепер уже треба вгамовувати його». Це й завищені очікування від адміністрації Байдена: мовляв, Біден (як називають американського президента між собою деякі представники влади) прийде і бодай по лінії НАТО щось виб’є для України. Хоча з самого початку було очевидно, що Байден не інвестуватиме свій політичний капітал у питання, яке аж так розколює Альянс. У Києві недооцінили, що Байден — занадто великий фанат НАТО, аби допустити якусь серйозну незгоду в Альянсі чи якесь послаблення організації через неспроможність захистити своїх нових союзників. Запрошення до ПДЧ саме й створило б таку ситуацію: взявши важливе зобов’язання, НАТО не могла б надати Україні жодних безпекових гарантій у разі потенційного нападу. Слід віддати належне прямолінійності американського президента, який, за нашою інформацією, чітко дав зрозуміти Зеленському: ПДЧ дуже малоймовірне не те що на найближчих самітах НАТО, а й за його президентства в принципі.

Показовий поворот Зеленського у бік ЄС і НАТО — це, очевидно, і про усвідомлення того, що перебувати в сірій електоральній зоні лише шкодить його рейтингові, бо виборець Зеленського, який ще не перекочував до ОПЗЖ, — це все ж таки проєвропейський виборець. Згідно з соціологічними дослідженнями на цю тему, виборець «Слуги народу» більше проєвросоюзівський та проНАТОвський, аніж виборець начебто проєвропейської «Батьківщини».
https://rpr.org.ua/news/zelenskyy-i-zak ... teroidakh/

Усе змінилося після знайомства з Шарлем Мішелем, з яким у Зеленського зав’язалася — і це підтверджують як європейські, так і українські джерела — взаємна симпатія. «Шарль Мішель для України — більший шанс, у плані зближення України з ЄС, аніж навіть був Дональд Туск», — запевняють у деяких високих владних кабінетах. І вже само собою це звучить як дипломатичний розрив шаблону: бельгійський політик — більший промоутер України в ЄС, аніж польський. Крім «хімії» з Зеленським, яка стала очевидною ще після їхньої першої зустрічі у Брюсселі й закріпилася під час поїздки на Схід України, у Шарля Мішеля є неприхований інтерес до нашого регіону загалом.

Так чи інакше, все частіше й частіше напрошується висновок, що і на Заході, і в Україні багатьох почала цілком влаштовувати формула, яку можна вивести, перефразувавши відомий анекдот: ми на Заході вдаємо, що дуже підтримуємо європейські та євроатлантичні прагнення України, а ви в Україні вдаєте, що інтенсивно проводите реформи.

Автор явно має інсайд.
Точніше чомусь вирішив викласти реальний стан речей...
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 18 гру, 2021 14:44, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2021 14:38

pesikot написав:
  detroytred написав:Коротше: дії Мураєва цілком зрозумілі, а от ти свої поясни.

Ты постоянно опрадываешь коллаборантов, предателей, хамов, но доколупался до меня :) Интересно почему ? Может объяснишь ?

По Ukrainian, я не врал, а лишь объяснил, что поддерживать сейчас наезды на Татарина - это равно поддержке Бородатой Бабушки
Потому что, никакой борьбы с олигархами в Украине нет.

А есть факт, что Бородатая Бабушка решила наехать на Татарина, используя своего ручного Зе-Президента

О!
Знов почав з брехні.
Що я постійно виправдовую колаборантів, зрадників і т.д.

Але питання було до тебе про інше!
Ти смієшся?!
До чого тут твоя демагогічна підміна предмету на пояснення про Татаріна та Беню? До чого?!!!
Предмет -- конкретна твоє звинувачення (брехливе!), що у Юкрейна тект не співпадає з посиланням (чи як там ти висловився).
Твоє брехливе звинувачення Юкрейну.
Потім замовчування.

Тому й питаю: навіщо?
Поясни навіщо збрехав-то в даному конкретному випадку?
(про оту брехню на особисту мою адресу, коли я пропонував перевірити з 2 куо, я вже мовчу. Або коли ти перебрвхував мої твердження, а я тобі цитати тицяв.)

Ось поясни останній випадок. Навіщо?

З.и.
Чому я запитую тебе? Відповідаю: бо Мураєва навіщо він бреше, я запитати не можу. Да й не хочу, бо відповідь наочна (див. у повідомленні вище).
А от навіщо ти? Дійсно цікаво.
(От узяв і збрехав. Тебе макнули. Є однозначний факт: твій брехливий закид у брехні й повне спростовування його скріном. Ти відмовчуєшся-зливаєшся. Потім далі будеш знов брехати).
Чому???
Мені цікава твоя поведінка...
Де ж, як не на безіменному форумі-спілкуванні, можна взнати мотиви таких, як ти брехунів?!
Ти ж інкогніто.
Поділись.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2021 15:21

ЛАД написав:Я спросил о реформах. Какие реформы начал Порошенко и отменил Зеленский?
Вы перечисляете всякое, но это не реформы.
О реформировании медицины есть разные мнения, высказывались на ветке ковида. Возможно, хорошо, что не успели довести до конца до эпидемии.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А зря....
О медицине могу многое поведать, но оно практически ни кому не интересно.
То же и о образовании.
"Реформы" - только в интересах "группы лиц" с учётом интересов Государства.
Но как По так и Зе.
Не в интересах населения, а именно за его счёт и без его участия.
Зе умудрился обвалить практически интересы всех, обналичить, и вывести - высосав все оборотные средства в бюджет, обвалив едва теплившуюся жизнь.
Вас такова трактовка устроит?
При чём (во главе своей группировки) действует только в интересах Агрессора(с которым Бабушка порешала вопросы ещё за пределами Украины).

Т.Е. Украина, при Зе, отсутствует на карте Мира как самостоятельное Государство.
С экономикой, наукой, образованием, медициной, оборонкой, Верой, мовой, Армией, территорией, населением,....
- "0"

Интересно, в сфере Права - Порошенко Европа решила нагнуть в конце 17го - но тот кинул ВСЕХ.(И правых и левых, и Европу и Украинцев, и ........)
Клоун идёт по проторенной дорожке, ибо там вопросы слишком велики, и для их похорон ликвидации Украины, как Государства может быть замало, чего трепыхается и РФ.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2021 15:32

Kudrjavuy написав:
  ЛАД написав:Я спросил о реформах. Какие реформы начал Порошенко и отменил Зеленский?
О реформировании медицины есть разные мнения, высказывались на ветке ковида. Возможно, хорошо, что не успели довести до конца до эпидемии.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А зря....
О медицине могу многое поведать, но оно практически ни кому не интересно.
То же и о образовании.
"Реформы" - только в интересах "группы лиц" с учётом интересов Государства.
Но как По так и Зе.
Не в интересах населения, а именно за его счёт и без его участия.
Зе умудрился обвалить практически интересы всех, обналичить, и вывести - высосав все оборотные средства в бюджет, обвалив едва теплившуюся жизнь.
Вас такова трактовка устроит?
При чём (во главе своей группировки) действует только в интересах Агрессора(с которым Бабушка порешала вопросы ещё за пределами Украины).

Т.Е. Украина, при Зе, отсутствует на карте Мира как самостоятельное Государство.
С экономикой, наукой, образованием, медициной, оборонкой, Верой, мовой, Армией, территорией, населением,....
- "0"

В мене тоді одне питання до усіх, хто має відповіді: чому ж тоді, якщо Зе отакий (і сам прораш, і ахентів натикав, і зливає-здає Неньку ворогу, руйнує вщент, беззворотньо, патріотів за грати кидає, причавлює рух, утискає і т.д.), то чому ж Майдану нема й не пахне навіть?
Отже Овоч - дитя мале в порівнянні.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2021 15:48

pesikot написав:Газ дороже (с) КО

Рекомендую изучить обе ссылки.

https://www.ukrinform.ua/rubric-economy ... ergii.html

https://biz.censor.net/news/3305980/nat ... roenergiyi
Ситуация куда критичнее.
Да, о Черниговской ТЭС там ситуация куда интереснее: это прямой.... - вернее труба запитана прямо из РФ.
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2021 16:03

pesikot написав:

А возможно и плохо, что не успели довести. Потому как, финасирование больниц проводилось в ручном режиме, чего реформа не предусматривала.
То есть, отмененную реформу медицины признали. Уже хорошо

Работу энергорынка по формуле Роттердам+ отменили ? Отменили
Теперь имеем жопу с запасами угля на государственных ТЕЦ
Почему-то до сейчас не имели таких проблем

Ещё могу напомнить о наблюдательных советах государственных предприятий
Работу которых похерили при Зеленском
А это была реформа корпоративного управления гос.предприятиями

Но вы продолжайте в духе "это другое" :)

Я могу только представить, если б гражданка супрун довела до ума ту т.н. реформу медицины до конца :shock:

Зачем нужно было блокаду Донбасса в 2017 году устраивать?
Зачем гробить собственную отрасль угледобычи, которая работала десятилетиями? Чтоб закупать уголь где-угодно и давать заработки иносранцам?

Что полезного сделали иносранцы в наблюдательных советах гос.предприятий, которые благополучно сидели вместе с тем же леЩенком и всё нормально было, - никто из них ничего не возмущался. Среди них такие же проходимцы как и среди наших прикорытников. Ну мы, т.е. вы, да - будете продолжать бегать вокруг иностранцев как аборигены с бусами, думая что они "несут добро" :mrgreen:

pesikot написав:Всё с тобой понятно
Мураев - патологический лжец. К тому же, уже ошивается в Офисе Президента

Ты лично видел его в ОП? Или так - поговорить? Или какой-нибудь Денис Казанский или Олешко в видосике сказал? :lol: Я серьезно - пруф есть?
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2021 16:15

Alex2007
Не совсем корректно:
Угледобыча уничтожается принудительно из Киева и сейчас.
Проблемой стали шахты ДТЭК, с которыми рассчитываются электростанции ДТЭК по формуле "Роттердам+", и там всё нормально - добывают уголь, перевыполняют план по добыче.

- "Ахметов" не дал обрушить энергетику Украины - поэтому для Врага-Клоуна он виновник, того, что Украина не лягла под РФ.
Казённые 25 шахт, на подконтрольной территории, что называется обнулили.
По тупым воровским схемам.
Официальные Цифры я Вам выставлял.
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2021 16:24

Kudrjavuy написав:
  pesikot написав:Газ дороже (с) КО

Рекомендую изучить обе ссылки.

https://www.ukrinform.ua/rubric-economy ... ergii.html

https://biz.censor.net/news/3305980/nat ... roenergiyi
Ситуация куда критичнее.
Да, о Черниговской ТЭС там ситуация куда интереснее: это прямой.... - вернее труба запитана прямо из РФ.

Як повідомлялося, за словами Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, на сьогодні проблема із постачанням вугілля на теплові електростанції та теплоелектроцентралі вирішена.

Ось так просто зешмигалі вирішили проблему із постачанням вугілля на теплові електростанції – дозволили спалювати газ. Схоже до лютого в державі не буде ще й газу - повний еренгоколапс.
  Alex2007 написав:Зачем нужно было блокаду Донбасса в 2017 году устраивать?
Зачем гробить собственную отрасль угледобычи, которая работала десятилетиями? Чтоб закупать уголь где-угодно и давать заработки иносранцам?

Вопрос к гришинам/соболевым и прочим блокадунам-борцунам с "торговлей на крови", а также к нынешней власти, которая сейчас открывает уголовные дела за такие поставки угля.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2021 16:34

Schmit написав:Ось так просто зешмигалі вирішили проблему із постачанням вугілля на теплові електростанції – дозволили спалювати газ. Схоже до лютого в державі не буде ще й газу - повний еренгоколапс.

Газ будет!
Только уже сегодня его рыночная цена в 1700$
- Это для украинцев.

Вопрос сколько при таком хозяйствовании заплатит потребитель за товар из этого газа, из электричества из этого газа, сколько заплатит население за это электричество?
Ибо реальные деньги за энергоносители выводятся с Украины. И платит за это то же население налогами в бюджет. Только экономика Украины истощается клоунами принудительно.

- Я так понимаю, что украинцы самые богатые в Европе?

Это то же самое как и:
https://news.dialog.ua/242522_1639828952

https://news.dialog.ua/242520_1639828507
Торговцы чужими собаками продали задёшево хлеб с Украины - теперь будут вынуждены покупать за дорого в Белоруссии.
(та же история с масками на начало пандемии) Кто-то хорошо заработал.
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2021 16:45

Re: Політичні дискусії

Schmit написав:Вопрос к гришинам/соболевым и прочим блокадунам-борцунам с "торговлей на крови", а также к нынешней власти, которая сейчас открывает уголовные дела за такие поставки угля.

Так в том то и дело, что кто-то в начале 2017 года не разогнал тогда эту шоблу борцунов , не понадавал им по шапке, и фактически поддержал то мероприятие (а возможно даже и организовал - возможно). А нынешние просто продолжают преступную антиукраинскую политику в этом и множестве других сфер.
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 75107511751275137514 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему