Пікові платежі за енергоносії будуть на початку січня та на початку лютого. Вони в доларі. Якщо євро пройде цей період без падінь - тоді все ок.
|
|
![]() Насколько я знаю, конфисковать могут не то, что нажито "нелегальным путем", бо к такой формулировке можно присобачить все, а то, что подлежит конфискации, если суд доказал, что вы совершили преступление, за которое по статье, под которую подпадает ваше нарушение, прописана конфискация имущества? ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСДоброе утро !
С Святым Николаем ! Удачи и Здоровья Вам , вашим детям ,внукам , родителям , близким ! Хорошего настроения С Уважением .
![]() А можно подробнее, а то я не совсем понял вашу мысль? Вы прогнозируте быстрый рост доллара и Евро относительно гривни? Вы же, вроде, все время были сторонником крепкой гривни.
![]() Доброго здоров'я! А поки всі ще розгортають подарунки від Миколая... - хочу просто нагадати всім... Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води… В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди. Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її, вічно живу і нову, і мову її солов'їну. Між братніх народів, мов садом рясним, сіяє вона над віками… Любіть Україну всім серцем своїм і всіми своїми ділами. Для нас вона в світі єдина, одна в просторів солодкому чарі… Вона у зірках, і у вербах вона, і в кожному серця ударі, у квітці, в пташині, в електровогнях, у пісні у кожній, у думі, в дитячий усмішці, в дівочих очах і в стягів багряному шумі… Як та купина, що горить — не згора, живе у стежках, у дібровах, у зойках гудків, і у хвилях Дніпра, і в хмарах отих пурпурових, в грому канонад, що розвіяли в прах чужинців в зелених мундирах, в багнетах, що в тьмі пробивали нам шлях до весен і світлих, і щирих. Юначе! Хай буде для неї твій сміх, і сльози, і все до загину… Не можна любити народів других, коли ти не любиш Вкраїну!.. Дівчино! Як небо її голубе, люби її кожну хвилину. Коханий любить не захоче тебе, коли ти не любиш Вкраїну… Любіть у труді, у коханні, у бою, як пісню, що лине зорею… Всім серцем любіть Україну свою — і вічні ми будемо з нею! (В.Сосюра) ![]() Як на мене курс 27.70 є недосяжним на найближчі півроку. Ескалація РФ до завершення Олімпіади в Пекіні - неможлива за будь-якими оцінками. А після зимових свят стартує розпродаж насіння соняшнику фермерами і саме через це підемо донизу. Саме після свят вже починається підготовка до посівної. Як додатковий ревальваційний фактор - значні платежі за електрику та інші енергоносії в січні бізнесом. Якщо Ви думаєте, що сидітиме в доларі рік і курс знову повернеться до 27+ - так за рік доларова інфляція в українських реаліях не менше 10%, і щоб компенсувати інфляційні збитки курс має перейти позначку 30, але це малоймовірно... ![]()
Прогноз Кухара: ![]() ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСУ 2014 газ суттєво подорожчав, особливо для населення. Зараз знову щось таке намічається.
|
|