baraka написав:Тут эксперт такого наговорил - что 4) конфисковать может не банк, а государство, только по решению суда (доказав что это нажито нелегальным путём)
Насколько я знаю, конфисковать могут не то, что нажито "нелегальным путем", бо к такой формулировке можно присобачить все, а то, что подлежит конфискации, если суд доказал, что вы совершили преступление, за которое по статье, под которую подпадает ваше нарушение, прописана конфискация имущества?
kluychkooleg написав:Я вот пока еще думаю - сливать по 27.70 купленное по 27.43 и 27.37 или нет?
Доведеться вчитися фіксувати збитки.
А можно подробнее, а то я не совсем понял вашу мысль? Вы прогнозируте быстрый рост доллара и Евро относительно гривни? Вы же, вроде, все время были сторонником крепкой гривни.
kluychkooleg написав:А можно подробнее, а то я не совсем понял вашу мысль? Вы прогнозируте быстрый рост доллара и Евро относительно гривни? Вы же, вроде, все время были сторонником крепкой гривни.
Як на мене курс 27.70 є недосяжним на найближчі півроку. Ескалація РФ до завершення Олімпіади в Пекіні - неможлива за будь-якими оцінками. А після зимових свят стартує розпродаж насіння соняшнику фермерами і саме через це підемо донизу. Саме після свят вже починається підготовка до посівної. Як додатковий ревальваційний фактор - значні платежі за електрику та інші енергоносії в січні бізнесом.
Якщо Ви думаєте, що сидітиме в доларі рік і курс знову повернеться до 27+ - так за рік доларова інфляція в українських реаліях не менше 10%, і щоб компенсувати інфляційні збитки курс має перейти позначку 30, але це малоймовірно...
kluychkooleg написав:А можно подробнее, а то я не совсем понял вашу мысль? Вы прогнозируте быстрый рост доллара и Евро относительно гривни? Вы же, вроде, все время были сторонником крепкой гривни.
Як на мене курс 27.70 є недосяжним на найближчі півроку. Ескалація РФ до завершення Олімпіади в Пекіні - неможлива за будь-якими оцінками. А після зимових свят стартує розпродаж насіння соняшнику фермерами і саме через це підемо донизу. Саме після свят вже починається підготовка до посівної. Як додатковий ревальваційний фактор - значні платежі за електрику та інші енергоносії в січні бізнесом.
Якщо Ви думаєте, що сидітиме в доларі рік і курс знову повернеться до 27+ - так за рік доларова інфляція в українських реаліях не менше 10%, і щоб компенсувати інфляційні збитки курс має перейти позначку 30, але це малоймовірно...
У 2014 газ суттєво подорожчав, особливо для населення. Зараз знову щось таке намічається.
40 грн – не межа? Експерт дав похмурий прогноз курсу долара на 2022 рік Як розповів "Сьогодні" аналітик компанії Esperio Олександр Болтян, перші два місяці 2022 року будуть волатильними і можливе падіння гривні до 28-28,5 грн за долар. Він вважає, що прогнози щодо розвитку ситуації для валютного ринку з погляду відносин між Україною та імпортерами енергоресурсів будуть ключовими для розуміння того, чи піде гривня вище 40 за долар. "Орієнтир девальвації на 100% і більш очевидний, оскільки що у нас уже була схожа ситуація у 2014-2015 роках. Тобто ми допускаємо помірну девальвацію до рівня 28-28,5 грн за долар та негативний сценарій – це девальвацію до рівня 80 грн за долар", – зазначає експерт. https://economics.segodnya.ua/ua/econom ... 91785.html