Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 48054806480748084809 ... 5004>
Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2022 12:11

flyman написав:Зато після того коли вимруть "чахлики",
в наступні роки, коли залишаться "крепиши", а уколізація буде більше 50% будуть трубити з кожної праски про перемогу чудодійної жижи

не всі крепиши зможуть насолоджуватись життям як раніше, з діабетом не дуже то забалуєш

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/ful ... /dmrr.3508

Emerging evidence indicates a bi-directional relationship between SARS-CoV-2 and diabetes. The possibility exists that SARS-CoV-2 could induce diabetes, but it is not yet clear whether this might be a fulminant-type diabetes, autoimmune diabetes, or a new-onset transient hyperglycaemia.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2022 12:13

IgA написав:
  flyman написав:Зато після того коли вимруть "чахлики",
в наступні роки, коли залишаться "крепиши", а уколізація буде більше 50% будуть трубити з кожної праски про перемогу чудодійної жижи

не всі крепиши зможуть насолоджуватись життям як раніше, з діабетом не дуже то забалуєш

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/ful ... /dmrr.3508

Emerging evidence indicates a bi-directional relationship between SARS-CoV-2 and diabetes. The possibility exists that SARS-CoV-2 could induce diabetes, but it is not yet clear whether this might be a fulminant-type diabetes, autoimmune diabetes, or a new-onset transient hyperglycaemia.

вроді ж пережили три хвилі,
вовк-ковід цього разу вже мав би дозабрати все що понадкушував попереднього разу,
а беззубому омікрону лишилося тільки кістки пооблизувати скроплені експерементальною жижою
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2022 12:21

Ромасик написав:В Израиле чего-то 4 вспышка, я сам не разбирался чего. Уходил в бан - было все нормально, вернулся - там подгорает.
В Израиле сказали, что 4 укол слишком опасен, поэтому колоть не будут. Не ответили только что дальше, когда "гарантийный срок" пройдет?
Возможно, ответ кроется в этом тезисе: в Израиле заявили, что всем нужно просто переболеть.

Ромасик конечно же осведомлён в том, что происходит в Израиле даже лучше чем в Украине. А уж тем более про четвертую вакцинацию ( которую у нас разрешили буквально недавно, после исследования в больнице «Шиба»), он знает даже больше чем сами израильские врачи, её проводившие.

P.S. Между прочим это исследование проводилось в очень короткий период (сообщение о проведении исследования появилось 14 декабря) и всего на двух сотнях добровольцев. А уже 4 января премьер-министр Беннет торжественно объявил, что четвертая прививка «очень эффективна, так как повышает количество антител в 5 раз». Хотя очевидно, что долговременность этого результата пока не доказана. Обычно в подобных исследованиях задействованы тысячи волонтеров, за которыми наблюдают месяцами.
Востаннє редагувалось roberto dark в Нед 09 січ, 2022 12:30, всього редагувалось 1 раз.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2022 12:30

Re: Эпидемия коронавируса в мире

flyman написав:вовк-ковід цього разу вже мав би дозабрати все що понадкушував попереднього разу,

Я думаю он ещё даже не всех куснул. А уж доедать надкушенных ему точно рано.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2022 12:59

Хтось може мені пояснити
Навіщо мені. людині яка чогось досягла в реальному житті отримувати запрошення чи дозволи від хама?Зображення
Хтось мені пояснить - чому адміністрація не банить людину,яка
а - заявила що мене треба на огляд до психіатора
б - заявила що я напрошуюсь
в - заявила що я прибіжу через місяць
Зображення
І навіть після того як пройшов місяць+3 дні,цей самий персонаж прямо бреше заявляючи що все як він передбачав
Зображення

Ще один ,навіть не прочитавши мої теорії - заявляє що мені треба йти за Нобелівкою..трьохбуквенного хтось на цих сторінках чи в Нобелівському комітеті уповноважував це робити?

Тому
1 На рахунок статків
Думка людини яка заробила 10 000 000 - однозначно цікавіша від думки пенсіонера при умові
2 Якщо цей пенсіонер не світило у питанні яке обговорюється

Тут є світила епідеміології?
світила статистики?
світила не стандартних рішень?
Навіть Істрєбін - покинув ці гілки
Хтось задумувався чому?
А відповідь на поверхні..
Якщо хамло забороняє чи запрошує і це хамло ще навічно не забанене
Значить воно і є керівництвом цих сторінок.
А тупий не може терпіти розумних
Хам - толерантних
От і виходить
На сторінці сморід і тупість..але хамло так гарно виглядає...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2022 13:04

Вкладчик1234 написав:
Маразм вакцинаторов достиг своего апогея!

Австралия выдворила первую ракетку мира Джоковича из-за вакцины

Власти Австралии лишили визы первую ракетку мира Новака Джоковича. У сербского теннисиста не оказалось прививки от COVID-19, а причины для его медотвода пограничникам показались неубедительными. В итоге прилетевший в Австралию для участия в открытом чемпионате страны знаменитый теннисист был изолирован на время разбирательства, а потом был отправлен в отель для ожидания рейса домой.

Из других источников добавляют, что
1. у него был негативный тест
2. в самой Австралии "не-сезонная вспышка не-гриппа", поэтому по логике "секты свидетелей ковида" скорее Австралия представляет ему угрозу, а не наоборот

Я считаю, что это ещё не апогей маразма вакцинаторов. "Бесконечность - не предел!" :)

Почему ему должны были делать исключение, если таковы правила в стране?
Кучинелли

Заблокований
Подякував: 202 раз.
Подякували: 719 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2022 13:28

budivelnik написав:Хтось може мені пояснити
Навіщо мені. людині яка чогось досягла в реальному житті отримувати запрошення чи дозволи від хама?

Краше ви нам поясніть: ви хочете сюди в дискусію? То навіщо ходите навколо і ждете запрошень?
Ви не хочете сюди? То чому ходите тут кругами і заглядаєте "я тут. Позовете?"

Не стійте в дверях, приходьте, кажіть, що там у вас.

budivelnik написав:Навіть Істрєбін - покинув ці гілки
Хтось задумувався чому?

Може тому що антивакси його навіть зараз, через рік як його нема, називають "Істерін" , і він втомився перед свинями бісер розсипати?

budivelnik написав:чому адміністрація не банить людину,яка
а - заявила що мене треба на огляд до психіатора

Це корисно не тільки лише всім. На всіх профоглядах це роблять. Це вас принижує? Може вам є що від "психіатОра" ховати?

budivelnik написав:в - заявила що я прибіжу через місяць

Так "приповзу", чи "прибіжу"? В показах путаєтесь. Ви ж і прийшли через місяць. Що не так сказано?
  budivelnik написав:Значить воно і є керівництвом цих сторінок

Якщо я керівництво цих сторінок, то може ви тоді з вашими "7 нулів" будете у мене водієм? Яка вам різниця, хто тут хазяїн. Спілкуйтесь нормально, без "невіглас", "дурень", "голодний пенсіонер" і вам взагалі буде все рівно, хто тут з булавою.
  budivelnik написав:так гарно виглядає...

Спасибо, мне приятно. :oops:

З.Ы. Будівельник, вам по-дружески подсказка со стороны. Вы очень неприглядно сейчас выглядите. Как девочка, которая обиделась на бывшего, и ее пригласили на пати, куда приглашен и этот бывший. Она такая и хочет, и начинает переминаться с ноги на ногу "вот если бы вы его не приглашали, то я бы пришла" и смотрит выжидательно, вдруг таки его не пригласят.

Вы миллионер!! Глыба!! Твердо зашёл, ногу на ногу закинул и ведет себя , как хозяин жизни!!! А не вот это вот..
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2022 14:20

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2022 14:40

Hotab написав:Це корисно не тільки лише всім. На всіх профоглядах це роблять. Це вас принижує? Може вам є що від "психіатОра" ховати?

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2022 14:43

New dodgy data row as UKHSA warned over ‘implausible’ Covid statistics

Public trust ‘at risk’ after officials took days to justify controversial figures quoted by Sajid Javid over the spread of omicron variant

The UK Health Security Agency is facing a fresh “dodgy data” row after being warned by the statistics regulator over a controversial claim about the spread of omicron

https://www.telegraph.co.uk/news/2022/01/08/new-dodgy-data-row-ukhsa-warned-implausible-covid-statistics/

Прочитать всю статью только с регистрацией, но заголовок уже и многом говорит
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
  #<1 ... 48054806480748084809 ... 5004>
Форум: