GDV29 написав:Межбанк 28,21/28,23. Что происходит!?
В 15:30 в менке Money 24 в Харькове на оптовой кассе очередь сдающих доллары пачками. И уже 28,25, а за полчаса раньше можно было забиться по 28.31 на полчаса. Такие вот наблюдения.
Captain Obvious написав:Зато у наличного стоит 28.30 как у молодого. Нахватались на загоне, и теперь отрицают реальность происходящего - что посевная на носу, что весна не за горами, что поход на 26 наше всё.
В тот момент, когда вы писали этот комент, все уже давно съехали на 28.25. А сейчас по Харькову у большинства 28.20 - 28.35. И только у пары 28.25. Но не факт, что будет такой по звонку.
Искатель написав:Нет. Просто после обеда не стало покупателей. Нацбанку пришлось выходить с покупкой. Взял около 20 по 28,23.
з ревальвацією бореться
Так дітоньки, погралися в рокету і досить, вам НБУ і так підсужує безбожно, цими ціничними безлімітними викупами і продажами з піпєтки. Підтримав і я тренд, злив свої зелені копійочки по 28.20, дорожче не бачив, і тут касир жалівся, що сьогодні його завалили доларом, власник підвіз гривню тільки ввечері, це мені ще пощастило, бо він відмовляв людям: "бумаги" не було. Я кажу, а на наказі написані курси 28.25 на 28.33, каже ніт, вже не актуально, головніше рекламне табло, а не письмові накази, курс 20 на 30... Ось така казочка, а зараз каторга для рокетчиків, місяців 7-8 ревальвації, но не хвилюйтесь, біля 26.80 або біля 26.50 НБУ кістьми ляже, не пустить нище, хоча, хто його зна, олені народ такий, пробивають власними рогами навіть надміцні стіни, постійно хочуть влетіти на гроші різкими маневрами, під проповідями пропаганди із-за порєбрика п.с. малий вранці здавав по 28.25 на Шулявці, казав вище не бачив, а у казкарів 30 ввечері, та вже столиця наливає по 23 скільки забереш)))
Востаннє редагувалось somilitark в П'ят 21 січ, 2022 20:34, всього редагувалось 1 раз.
Ходили слухи, что в Европе заводы бумажные позакрывались и возник дефицит. Тренд на дальнейшее подорожание. Да и после снятия моратория на проверки бизнеса чемоданы копий документов потекли к проверяющим . Всех спасет диджитализация!
Востаннє редагувалось xsh в П'ят 21 січ, 2022 20:36, всього редагувалось 1 раз.