|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 08 лют, 2022 23:47
Alex2007 написав:В любом случае это не бесплатные деньги, и в любом случае они идут не на развитие собственного производства,
Тобто Ви хочете безкоштовних грошей? От так просто і ні за що щоб хтось комусь наливав мільярди? Ви готові свої гроші от прямо зараз пороздавати - безкоштовно всім підряд? Га? Якщо так - я перший на черзі, карту в о\п зкидати? Мене просто інколи шокує ну не знаю як би це виразитится щоб не образити рівень розуміння форумчан світу в якому вони живуть - ну якби сам за копійку на курсі долара вдавиться, чи на любому товарі, а от прокляті іноземці безкоштовно мають нам мільярди наливати - ну от є якась логіка і якесь розуміння, ну просто диву даєшся. Нам дають кошти - нам дають в кредит під дуже низьккий відсоток - це ДОВІРА і це дуже цінний крок і значуща подія, бо нам вірять, поки що, і це наш порятунок - треба дякувати, а не виявляти невдоволення - спочатку дай комусь чужому своїх 10000 баксів просто так, безкоштовно і відчуй як це просто і легко, а потім проявляй невдоволення до інших
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7024 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Вів 08 лют, 2022 23:51
Василь-Рівне написав: Alex2007 написав:В любом случае это не бесплатные деньги, и в любом случае они идут не на развитие собственного производства,
Тобто Ви хочете безкоштовних грошей? От так просто і ні за що щоб хтось комусь наливав мільярди? Ви готові свої гроші от прямо зараз пороздавати - безкоштовно всім підряд? Га? Якщо так - я перший на черзі, карту в о\п зкидати? Мене просто інколи шокує ну не знаю як би це виразитится щоб не образити рівень розуміння форумчан світу в якому вони живуть - ну якби сам за копійку на курсі долара вдавиться, чи на любому товарі, а от прокляті іноземці безкоштовно мають нам мільярди наливати - ну от є якась логіка і якесь розуміння, ну просто диву даєшся. Нам дають кошти - нам дають в кредит під дуже низьккий відсоток - це ДОВІРА і це дуже цінний крок і значуща подія, бо нам вірять поки що і це наш порятунок - треба дякувати, в не виявляти невдоволення - спочатку дай комусь чужому своїх 10000 баксів просто так, безкоштовно і відчуй як це просто і легко, а потім проявляй невдоволення до інших
Василий, не нужно мне задавать эти вопросы. Задайте эти вопросы тем, кто постоянно называет эти деньги словом "помощь", в первую очередь одному гетьману, который в принципе и породил эту привычку. п.с "Помощь", за которую с меня и с вас и каждого украинца хотят постоянно стырить тышком-нышком что-то из кармана из тарифов, налоховыми амнистиями и т.д., чтобы потом рассчитаться за эту "помощь". Не буду дальше продолжать... п.с2. и да, бесплатно мне ничего не нужно; справедливость и порядок нужен.
Востаннє редагувалось Alex2007 в Вів 08 лют, 2022 23:56, всього редагувалось 3 разів.
-
Alex2007
-
1
-
- Подякував: 1757 раз.
- Подякували: 1626 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 08 лют, 2022 23:52
...
Востаннє редагувалось Радіо в Сер 09 лют, 2022 00:38, всього редагувалось 3 разів.
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Сер 09 лют, 2022 00:02
Василь-Рівне написав:це ДОВІРА і це дуже цінний крок і значуща подія, бо нам вірять, поки що, і це наш порятунок -
довіру нужно в первую очередь среди граждан страны хоть минимально создать к государству и его деятелям. А там, глядишь, и собственных ресурсов хватит без каких-то вечных нездоровых ес-овско мвф-ских кредитов. И половина экономики не пряталась бы в тени, а знала, что уплаченные налоги (даже если они и немного завышены) не будут раскрадены и проедены неизвестно кем и когда, а пойдут туда, куда и должны пойти в норме. А радоваться очередному кредиту при неизменной системе и ее элементах, поставках кучи оружия, и вообще происходящего, как-то не получается.
Востаннє редагувалось Alex2007 в Сер 09 лют, 2022 00:16, всього редагувалось 1 раз.
-
Alex2007
-
1
-
- Подякував: 1757 раз.
- Подякували: 1626 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 09 лют, 2022 00:04
zРадио написав:Я прогнозы урожая не делаю. Беру чужие от более уважаемых экспертов, чем форумные деники. Например, от Рефинитив. А об обосранных лучше даже не заикайтесь, пока не покажете, где доллар по 24 продают
Ви не можете навіть здогадатися, що є навантаження, а є вантажообіг. І що кількість необхідних локомотивів пропорційна до вантажообігу, а не до навантаження. Я 26 прогнозував - 26 побачили. Долар зараз не по 24 через те, що є люди які вірять в Вашу маячню, і є люди, що вірять в маячню ПТН ПНХ. З реальним сектором все класно, а не те що ви розповідаєте.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 09 лют, 2022 00:14
Убрал за собой
Востаннє редагувалось Радіо в Сер 09 лют, 2022 00:38, всього редагувалось 1 раз.
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Сер 09 лют, 2022 00:31
Zebra написав: Captain Obvious написав:Как там возобновленiэ рiста до 29, панi та пановэ? Следуюча останiвка 27.8
НГ там газ начал импортировать по 900 баксов. Нефть тем временем стремится к сотке баксов. Посевная будет очень рентабельна.
А як можна оцінити рентабельність посівної?! Я надіюсь пан розуміє термін «рентабельність»? І рентабельність застосовують до реалізованого товару чи продукції… Виходить у вашій уяві будуть сіяти і реалізовувати незавершене виробництво?! Чи я щось не розумію…
-
Qwerty
-
-
- Подякував: 349 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лют, 2022 00:33
zРадио написав:Нагрузка без объемов не растет. Тут вам не только физика в помощь, но и экономика - за срочность много не переплачивают, и грузоперевозки распределены более-менее равномерно. О чем вы, конечно же "не можете навіть здогадатися" (но решение есть - смотрите динамику помесячно)
вантажообіг = навантаження * відстань вимірюється в ткм, як і середня робота локомотива за день. zРадио написав:Вы врете. В августе вы обещали 24 до конца 2021-го
Пруф. В мене то збережений Ваш пруф з прогнозом 7 млрд. кубів в ПХГ наприкінці опалювального сезону...
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 09 лют, 2022 01:46
Alex2007 написав: Василь-Рівне написав:це ДОВІРА і це дуже цінний крок і значуща подія, бо нам вірять, поки що, і це наш порятунок -
довіру нужно в первую очередь среди граждан страны хоть минимально создать к государству и его деятелям. А там, глядишь, и собственных ресурсов хватит без каких-то вечных нездоровых ес-овско мвф-ских кредитов. И половина экономики не пряталась бы в тени, а знала, что уплаченные налоги (даже если они и немного завышены) не будут раскрадены и проедены неизвестно кем и когда, а пойдут туда, куда и должны пойти в норме. А радоваться очередному кредиту при неизменной системе и ее элементах, поставках кучи оружия, и вообще происходящего, как-то не получается.
Даремно Ви так намагаєтеся, головне плескати в долоні і кричати УРА та заживемо, при кожному займі! Інститут інтелекту розпочав руйнування з руйнування освіти та виїзду наукового прошарку, закриття каналів тощо. Це вже встановлений на рейки процес. На жаль. Перегляд платоспроможності від культури у бік примітивного холодильника.
-
Прораб
-
-
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лют, 2022 05:34
Qwerty написав: Zebra написав: Captain Obvious написав:Как там возобновленiэ рiста до 29, панi та пановэ? Следуюча останiвка 27.8
НГ там газ начал импортировать по 900 баксов. Нефть тем временем стремится к сотке баксов. Посевная будет очень рентабельна.
А як можна оцінити рентабельність посівної?! Я надіюсь пан розуміє термін «рентабельність»? І рентабельність застосовують до реалізованого товару чи продукції… Виходить у вашій уяві будуть сіяти і реалізовувати незавершене виробництво?! Чи я щось не розумію…
Інколи трапляється так, що врожай не збирають або знищують. Тобто до реалізації взагалі не доходить.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-