Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
roberto dark написав:Грошви добавили і навіть нові кейси є? Ну і що там цікавого та "смачного"?
Ну от і я це запитую - якщо мій смарт "такий поганий" - то запропонуйте щось краще натомість за ті ж кошти?! Ба, більше - додайте ще 20К іпотечного плеча і теж запропонуйте щось ЗНАЧНО краще мого смарту?
п.с. А варіанти, які я сам знайшов - опублікую вже після ваших варіантів, чи інших хФахівців))
На Стрийській навпроти парку біля військової частини планували будувати модний ЖК - "Львів тех сіті" , по локації він виглядає перспективно. Я хз, що там по чому, ціни пішли в космос, сподіваюсь Вам хватить 50к щоб купити там однушку.
roberto dark написав:Грошви добавили і навіть нові кейси є? Ну і що там цікавого та "смачного"?
Ну от і я це запитую - якщо мій смарт "такий поганий" - то запропонуйте щось краще натомість за ті ж кошти?! Ба, більше - додайте ще 20К іпотечного плеча і теж запропонуйте щось ЗНАЧНО краще мого смарту?
п.с. А варіанти, які я сам знайшов - опублікую вже після ваших варіантів, чи інших хФахівців))
На Стрийській навпроти парку біля військової частини планували будувати модний ЖК - "Львів тех сіті" , по локації він виглядає перспективно. Я хз, що там по чому, ціни пішли в космос, сподіваюсь Вам хватить 50к щоб купити там однушку.
Хіба там квартири комфорткласу будуть, бо через дорогу скоро парусот долярчикосмартів в оренду вивалять. Пи.Си.Там поруч спеціально для ІТ шників, які дома не готують, найбільшу їдальню в Европі перебудували з бувшого заводу ГМП.
Про Lvivtechcity хто вже тут тільки не писав. Сам чекаю, але дивлячись яка буде ціна. Місце звичайно супер. Не таке мрачне, із поганою історією, як в тому жк Select , біля Краківського, схожому на великий мавзолей по проекту. Але то все не на долярчиковий "сиротський" бюджет.
Bolt написав:Хіба там квартири комфорткласу будуть, бо через дорогу скоро парусот долярчикосмартів в оренду вивалять. Пи.Си.Там поруч спеціально для ІТ шників, які дома не готують, найбільшу їдальню в Европі перебудували з бувшого заводу ГМП.
Ладно, так вже і бути)) - викладу я тут свої варіанти(крім одного-найкращого) - а то щось тут майже всі лінуються покопати олх, чи інші сайти з нерухомості.
Тож, за 27К - я можу взяти обидва цих👉 варіанти і мацати, як МІНІМУМ - по 4К з кожного! 1) МАф 224К - невже його не можна здати МІНІМУМ за 4-5К/міс?!(а в майбутньому, то і по 7-10К!) https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodaz ... O2t09.html ---- 2) А тут - взагалі, жирний жир за 2 МАФи! Те саме питання - невже їх не можна здати МІНІМУМ за 4-5К/міс. на моменті, а по закінченні ковідності, то і за 7-10? https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/maf-pr ... O4PVx.html
====
Йдемо далі...
3) Тут з ремонтом в класній локації! 1 256000грн - за 10 кроків до Городоцької і, майже, центр! Невже це не можна здати зараз, МІНІМУМ, за 8К/міс, а після ковідності - за 12-15К? https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodaz ... O3We8.html ---
Bolt написав:Хіба там квартири комфорткласу будуть, бо через дорогу скоро парусот долярчикосмартів в оренду вивалять. Пи.Си.Там поруч спеціально для ІТ шників, які дома не готують, найбільшу їдальню в Европі перебудували з бувшого заводу ГМП.
це що?
Мав на увазі, там через дорогу гетто якесь будується.
це що?
Мав на увазі, там через дорогу гетто якесь будується.
На Сахарова? На якій вулиці?
Я зрозумив що щось будується навпроти ЛьвівТехСіті. Не так поняв?