на этом фоне стратегическая "ціль" НБУ в 5 процентов, которая в прошлые годы не была достижима даже в отчетах госстата (ну разве что в начале 10х) , в настоящее время вообще выглядит как троллинг какой-то.
Востаннє редагувалось Alex2007 в Суб 12 лют, 2022 12:37, всього редагувалось 1 раз.
не подсказывайте, а то я как раз по 28.15 добираю. Будет смешно, если сегодня Путлер и Байден поговорят, Путлер мамой поклянется, что нападать не будет, и курс уже завтра в обменках полетит вниз
Востаннє редагувалось kluychkooleg в Суб 12 лют, 2022 13:29, всього редагувалось 1 раз.
Realist написав:Можливо це ринок відігрує наперед навчання військових у Білорусії? Або щось трапилось після обіду, що є дуже важливим для ринку але ми про це поки що не знаємо.
Подібний інформаційний шторм недавно загнав дерево за 80 до долара і грн до 29. Тому з понеділка можуть бути варіанти. Спостерігаємо, до чого сьогодні домовляться Макрон, Байден і кремлівський псих
Дякую. Як правило новини читаю із стрічки у ФБ. Там стежу за всіма нашими провідними ЗМІ та цікавими авторами. І там вчора весь день було спокійно. А весь рух із рублем та гривнею почався десь в районі 16.00 за Києвом тому я і був розгублений та не хотів діяти на емоціях. На момент мого допису, я ще не бачив новин від The Guardian, Spigel та інших. Але навіть після цих новин я поділяю точку зору висвітлену CNN. Її підтримують для прикладу Фурса, Бутусов, та форумчанин Істребін. Повністю погоджуюсь із вами, що паніка може повторити недавню ситуацію із курсом. Думаю до 28,5-28,7 можемо сходити виключно на новинному фоні. Але якщо ескалації все-таки не буде, то тоді вже точно після цього маємо відкотистись нижче 28, щоб переосмислити, що буде далі. Позакривався де було можна по 27,15. А от Укргаз (віддаю їм належне) "наказав мене на 10 копійок бо сьогодні зранку вони продають вже по 28,3. Поки ще думаю. Чекатиму новин від розмови Байдена із Путіним.