Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 95499550955195529553 ... 12470>
Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 19:07

drevlyanin написав:
  flyman написав:
  drevlyanin написав:
Та ладно, поздно давать заднюю. :D Если нету прямых наследников, договорись с нотарем, что бы потом выложил карту места с крестиком-на форуме. Представляю, как подобная инфа оживит ветку лет через 50-60. 8)

Єслі шо, то закопаю хвамільне срєбро і манєти (Архістратіги)
самафайна і нікомунепотрібний круться - кавалірки мутяться.

Думаю, перейти в жирній сегмент кавалірок 19м..20м, або, навіть, повноцінних 1к

Це як-зруйнувати стіни з сусідніми смартами, а сусідів "переконати" за допомогою праски та паяльника?

трохи простіше: вкладатися в ями котлованів квартир більшої площі.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 19:09

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Striker написав:Я читав, що на кожного члена родини рахується 21 кв.м. +10 кв.м на сім'ю, а якщо менше проживає, тоді за зайві метри треба буде платити (можливо це стосується тільки квартир, не знаю)

если про налог на недвигу то для частного дома это от 120м2 на собственнике
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 19:11

Striker написав:
  flyman написав:А я думав що батьки будуть на вас переоформляти.
Тоді можна ніц не робити, лишати як є.
Але рано чи пізно прийдеться займатися приватизаціює участка.
Ліпше рано.
Поки батьки тут, щоб потім не їздити.
З будинком, було би добре, щоб поміняли лицьові рахунки на вас, що потім по любому чиху не їздити у всякі водоканали та газо-енерго.

З сусідами мають бути погоджені межі участу. Тобто вони не проти вказаних меж участку (землемір знімає та потім земельний відділ заносить в кадастр та дає кадастровий номер на участок, можна навіть зараз провірити на карті, чи є номер в участку, і чи він може уже чийсь)

Батьки і будуть переоформлювати на дружину, тобто вона припишеться там і стане основним орендарем (ответственный квартиросьемщик). При цьому мама з братом може залишуться приписаними тут, щоб при приватизації дім був безкоштовним. Я читав, що на кожного члена родини рахується 21 кв.м. +10 кв.м на сім'ю, а якщо менше проживає, тоді за зайві метри треба буде платити (можливо це стосується тільки квартир, не знаю). Особові рахунки перепишуться на дружину. Я прописаний в іншому місті і змінювати прописку не буду (гудбай воєнкомат :mrgreen: ).
  flyman написав:Є таке поняття "трансмісія", мені переходить спадщина по трансмісії,
ну походити тре буде по інстанціям, але документи підтверджуючі родинні зв"язок для успадкування та довідка про реєстрацію по місцю проживання на момент смерті власника в наявності.

Читав, що неприватизовану квартиру/будинок не можна отримати в спадщину, якщо ти там не був прописаний. Тобто, якщо жив хтось один і тільки він був прописаний, то після його смерті ніхто не має право на спадщину. Змінюється тільки основний орендар на людину, яка там прописана. А якщо прописаних немає, то тоді тю-тю хата.

спадкоємець, і був прописаний

ще є варіант за набувальною давністю

https://www.legalaid.gov.ua/publikatsiyi/yakyj-poryadok-oformlennya-prava-vlasnosti-za-nabuvalnoyu-davnistyu/
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 19:17

Прохожий написав:недвижимого гноя(даже не знаю как охарактеризовать этот сегмент РН)... :mrgreen:
я время от времени пытаюсь представить как и под шо вообще можно использовать тот неликвид. но кроме кладовок под закрутки, колеса, велики и коляски мне ничего в голову не приходит
под шото типа мастерскую? так соседи придушат
мне даже страшно себе представить социальный состав будущих жильцов в тех нахалстроях
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2732 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 19:24

pesikot написав:
  flyman написав:Може і так, раніше паспорт з БТІ дія 3 міс., тому його робили тільки при зміні власника (продаж, дарування, спадщина). Там же була грошова оцінка.
Зараз може бути по іншому. Чекаю інфу від практиків, а не обсирання.

Ще раз повторю, що з раціональної точки зору, за той час біготні за спадщиною ефективніше його використати щоб заробити і купити подібний будинок з документами та приватизованим участком (по аналогії, що часто ліпше купити готовий будинок, чим займатися будівництвом з нуля).

Є таке поняття "трансмісія", мені переходить спадщина по трансмісії,
ну походити тре буде по інстанціям, але документи підтверджуючі родинні зв"язок для успадкування та довідка про реєстрацію по місцю проживання на момент смерті власника в наявності.

Ты не трынди, тут не IT meeting
Тут про закон

Ты просрал сроки оформления наследства, теперь ты задолбаешься его оформлять
Поэтому ты и не оформляешь это наследство

муха, готуйся судится и доказывать в суде, что ты физически не мог вступить (были какие-то факторы), не знал и т.д.
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 19:25

flyman написав:Ще раз повторю, що з раціональної точки зору, за той час біготні за спадщиною ефективніше його використати щоб заробити і купити подібний будинок з документами та приватизованим участком (по аналогії, що часто ліпше купити готовий будинок, чим займатися будівництвом з нуля).

Я пару лет назад оформлял хату и земельный участок. За один день! :shock: Причем, акт на землю был старый, надо было сначала оформить новый, а потом переоформить его на меня. Деталей уже не помню.
Приехал в райцентр в контору, а там объява с обычными сроками оформления и в три раза большими срочными тарифами. Выбрал самый срочный. Посадил тётку в машину свозил в село. Она обмерила участок, полазила. Вернулись обратно. Они сидели в конторе до конца дня и всё подготовили, оформили, зарегистрировали и подписали. Вечером всё в готовом виде мне отдали. Взяток не давал. Просто потом с девками смачно накатили. Они бедняги пахали на меня без обеда. Сказали, працюємо чесно за тарифом, хабарі не пропонуй. Я б не обеднел, но подорвал бы систему. Риспект простым честным людям. :!:
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 19:37

Libo написав:
  flyman написав:Ще раз повторю, що з раціональної точки зору, за той час біготні за спадщиною ефективніше його використати щоб заробити і купити подібний будинок з документами та приватизованим участком (по аналогії, що часто ліпше купити готовий будинок, чим займатися будівництвом з нуля).

Я пару лет назад оформлял хату и земельный участок. За один день! :shock: Причем, акт на землю был старый, надо было сначала оформить новый, а потом переоформить его на меня. Деталей уже не помню.
Приехал в райцентр в контору, а там объява с обычными сроками оформления и в три раза большими срочными тарифами. Выбрал самый срочный. Посадил тётку в машину свозил в село. Она обмерила участок, полазила. Вернулись обратно. Они сидели в конторе до конца дня и всё подготовили, оформили, зарегистрировали и подписали. Вечером всё в готовом виде мне отдали. Взяток не давал. Просто потом с девками смачно накатили. Они бедняги пахали на меня без обеда. Сказали, працюємо чесно за тарифом, хабарі не пропонуй. Я б не обеднел, но подорвал бы систему. Риспект простым честным людям. :!:

План такий - дзвоню родині питаю якого нотаріуса можуть порекомендувати.
Приїзжаю до нотаріуса, подаю документи які зараз назбирав:
- довідка про реєстрацію на момент смерті власника
- свідоцтво смерті власника
- інші свідоцтва для відслідкування спадкової трансмісії

Далі два варіанта:
або сам збираю документи на майно, яке скаже нотаріус,
або пишу довіреність на когось з родини/знайомих або домовляюся із місцевим ріелтором (родина казала що має кого порекомендувати)

можна розділіти паї та хату, бо за паї дзовнила якась контора, що може зайнятися оформленням сама, якщо я підпишу договір з ними на оренду паїв на 7 років
паї тре оформити до 2025 року, бо потім підуть державі
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 19:39

baraka написав:
  pesikot написав:
  flyman написав:Може і так, раніше паспорт з БТІ дія 3 міс., тому його робили тільки при зміні власника (продаж, дарування, спадщина). Там же була грошова оцінка.
Зараз може бути по іншому. Чекаю інфу від практиків, а не обсирання.

Ще раз повторю, що з раціональної точки зору, за той час біготні за спадщиною ефективніше його використати щоб заробити і купити подібний будинок з документами та приватизованим участком (по аналогії, що часто ліпше купити готовий будинок, чим займатися будівництвом з нуля).

Ты не трынди, тут не IT meeting
Тут про закон

Ты просрал сроки оформления наследства, теперь ты задолбаешься его оформлять
Поэтому ты и не оформляешь это наследство

муха, готуйся судится и доказывать в суде, что ты физически не мог вступить (были какие-то факторы), не знал и т.д.

був у Польщі, збирав полуниці 3 роки
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 20:05

барабашов написав:
  airmax78 написав:
  Damien написав:Файна и Юнит - два самых крупных недоразумения в Киеве.
Файна - посредственное жилье в посредственном районе продается за немыслимые деньги.
Юнит - посредственное жилье в ужасной(катастрофически!) локации продается за немыслимые деньги.
Кто эти люди, которые покупают там??? Откуда у них деньги??? Ведь у дурака их быть не должно, поскольку "дурак и деньги должны расстаться".
Или это и есть тот самый процесс расставания???

Вот чем это у ФТ посредственный район? Даже до того как там появился кусок Мюнхена - ФТ - это было довольно весёлое место. У меня с ним романтическая история связана.
Ночной оффтоп.
Много лет назад я приехал в Киев по работе. Все удалось быстро закончить и я поехал на экскурсию в Лавру. И там... Экскурсовод... Я прямо влюбился. Уехал в Одессу. Позвонил в Лавру, узнал телефон этой девушки (до сих пор помню имя и фамилию),позвонил ей и на следующие выходные поехал снова. В Киеве тогда ещё, мне кажется, цветы на каждой станции метро не продавали, да и вообще я Киев плохо знал и был без машины. Не помню как, но узнал, что свежие розы можно купить в Укрфлоре. Позвонил, заказал, поехал забирать. Вот это было моё первое знакомство с будущим ФТ. Прошелся тогда от метро и помню, что в целом гнетущего ощущения, как, например, на Здолбуновской, у меня не возникло. Более того те домики, что напротив ФТ, тогда ещё совсем новые, очень зачетно смотрелись.
А история закончилась очень банально.
Приехал я в Лавру, встретился со своим экскурсоводом, погуляли с ней по Лавре и оказалось что у неё тяжёлая форма ПГМ.
А может я просто совсем ей не понравился. А может и то и другое. Тем не менее, об Укрфлоре у меня остались тёплые воспоминания. Отличное место для счастливой жизни.

Шо такое ПГМ???
Православие головного мозга
Foridm

Подякував: 136 раз.
Подякували: 87 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2022 20:12

kingkongovets написав:
Прохожий написав:недвижимого гноя(даже не знаю как охарактеризовать этот сегмент РН)... :mrgreen:
я время от времени пытаюсь представить как и под шо вообще можно использовать тот неликвид. но кроме кладовок под закрутки, колеса, велики и коляски мне ничего в голову не приходит
под шото типа мастерскую? так соседи придушат
мне даже страшно себе представить социальный состав будущих жильцов в тех нахалстроях

ХЗ, как вариант можно под аренду 10-20ти узбекам которые сейчас работают доставщиками заказов в Голосеевском р-не, будут там спать по очереди, или "волчице" с окружной
лучший вариант кассирам из АТБ хотя нет, они походу из частного сектора...
короче будет весело)))
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 95499550955195529553 ... 12470>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти