Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
1. Метро на Виноградар буде нескоро Грудень 2027 року. Саме так виглядає орієнтовна дата добудови нових станцій метро на Сирецько-Печерській лінії. Загалом у проєкт включено чотири станції – Мостицька, Проспект Правди, Виноградар, Маршала Гречка – проте роботи розпочинали тільки на перших двох.
Хоч мер і обіцяв запустити обидві станції (згодом одну) до кінця 2021-го, АТ "Київметробуд" не встигало і перенесло терміни запуску перших двох станцій на рік, до кінця 2022 року.
Згідно з проєктом бюджету до кінця 2022 року уся гілка на Виноградар буде завершена всього на 15,3%.
UA написав:В условиях остановки продаж на первичке, какой застройщик первым вылетит с рынка?
А продажи точно стали? Я вижу только что цены все равно растут.
Нічого не стало, цінники зросли це факт, нещодавно стартонув черговий будинок в Варшавському-2 і як завжди однухи розібрали, двушки малогабаритні теж перебрані за виключенням 2-го та останньго поверху, поруч Сьомий квартал рекламували три будинка з акцією, вимели всі однухи, отаке.
UA написав:В условиях остановки продаж на первичке, какой застройщик первым вылетит с рынка?
Стали. Последнее интервью на укрлайфе Фурсы подтверждает. Говорит что если такая ситуация продержиться два три месяца то все полетит к чертовой матери (экономика). Прийдеться закупать досочки для забития окон по новым тарифам. А я говорил закупать доски при вменяемых ценах.
Нічого не стало, цінники зросли це факт, нещодавно стартонув черговий будинок в Варшавському-2 і як завжди однухи розібрали, двушки малогабаритні теж перебрані за виключенням 2-го та останньго поверху, поруч Сьомий квартал рекламували три будинка з акцією, вимели всі однухи, отаке.
Ці люди зроблені з заліза. Там же суди йдуть між Забудовником та власником землі та посольства евакуюють співробітників з України.