Зрозуміло. Не звертав уваги останнім часом. Значить, причина в іншому: валютні менагери - родичі керівництва, бейкаються десь в робочий час.
Ну, або тримають курс під когось.
|
|
![]() Зрозуміло. Не звертав уваги останнім часом. Значить, причина в іншому: валютні менагери - родичі керівництва, бейкаються десь в робочий час. Ну, або тримають курс під когось.
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСРекордная сумма продажи за день. Паникеры пока останутся с дорогим долларом
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДС Я в фінансах не експерт, але як я зрозумів саме на таких скачках багато здешніх форумчун заробляють хороші гроші.
![]() ![]() "Стабільність" для них не добре ![]() ![]() Що за дурість, коли стабільність, то люди пасуться на поточних рахунках. Може пора вже чомусь вчитися, знаходячись серед мудрих людей?)) По ситуації, я би не поспішав зливатись, дійсно ситуація начеб то легша, але хто вірить рузьким? Ці всі хвилі досить відчутні дюрки пробили в нашій економіці, а саме: 1) ринок капіталів фактично закритий, 2) в бюджет треба вносити зміни і починати реально фінансувати оборонну галузь, 3) почнеться винос депо і просто з карткових рахунків, багато хто просто довго запрягає, але точно відтік буде, 4) інвестиції будуть тормозитися, цього не видно зараз, але негативний ефект буде, 5) багато іноземців поїхало і не приїде, валюти буде менше, 6) менше люди будуть купувати авто і квартир, податкові надходження скоротяться. Ось такі "ніштяки" добивились за останній час, окрім важкої ситуації з газом. Тому я б не поспішав з висновками, економіка інертна, але колесо рушило в негативний бік. Тому якщо щє побачимо 27.50, це буде точно яскравий подарунок!
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДС Чекаємо звіти від тутешніх "воротіл", які ще вчора здали доляри по супервигідному курсу
![]() ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|