centurionus написав:Мабуть, у них спалах захворюванності зараз
Вони і пару місяців тому весь день не чіпали, навіть коли на вечір продаж був дешевше їх прийому.
Зрозуміло. Не звертав уваги останнім часом. Значить, причина в іншому: валютні менагери - родичі керівництва, бейкаються десь в робочий час. Ну, або тримають курс під когось.
flyman написав:Думаю, що причина в іншому, ФРС нічого не змінила. Долар впав, євро і крипта відстрілили, з ними і решта.
Да почти никто и не ждал. А резюме заседания они опубликовали еще вчера около 19:00 по Киеву. Так что сегодняшнее укрепление гривны - это точно реакция заявление Минобороны РФ о завершение учений
laviva написав:Я в фінансах не експерт, але як я зрозумів саме на таких скачках багато здешніх форумчун заробляють хороші гроші. "Стабільність" для них не добре
Що за дурість, коли стабільність, то люди пасуться на поточних рахунках. Може пора вже чомусь вчитися, знаходячись серед мудрих людей?)) По ситуації, я би не поспішав зливатись, дійсно ситуація начеб то легша, але хто вірить рузьким? Ці всі хвилі досить відчутні дюрки пробили в нашій економіці, а саме: 1) ринок капіталів фактично закритий, 2) в бюджет треба вносити зміни і починати реально фінансувати оборонну галузь, 3) почнеться винос депо і просто з карткових рахунків, багато хто просто довго запрягає, але точно відтік буде, 4) інвестиції будуть тормозитися, цього не видно зараз, але негативний ефект буде, 5) багато іноземців поїхало і не приїде, валюти буде менше, 6) менше люди будуть купувати авто і квартир, податкові надходження скоротяться. Ось такі "ніштяки" добивились за останній час, окрім важкої ситуації з газом. Тому я б не поспішав з висновками, економіка інертна, але колесо рушило в негативний бік. Тому якщо щє побачимо 27.50, це буде точно яскравий подарунок!
flyman написав:Думаю, що причина в іншому, ФРС нічого не змінила. Долар впав, євро і крипта відстрілили, з ними і решта.
Да почти никто и не ждал. А резюме заседания они опубликовали еще вчера около 19:00 по Киеву. Так что сегодняшнее укрепление гривны - это точно реакция заявление Минобороны РФ о завершение учений
в итоге "дураки остались в дураках" и так было всё ясно...