Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 49764977497849794980 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 09:33

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Ой+ написав:все ж таки середньомісячної 1,5/1000 нема, як дехто восени прогнозував.

Не знаю, на кого ви натякаєте (я щось таку цифру взагалі не пам'ятаю на цих сторінках) , але 18.0+ річної є (буде, коли порахують і опублікують). Бо ви настільки заангажовані в підтримку антивакового руху, що "забули", що демографічні коефіцієнти український Держастат після 2014 року рахує без врахування народжуваності і смертності в усій Донецькій та Луганській області, в свою чергу їх 6 млн населення він не рахує.
Наразі точної цифри (народилось і померло без двох областей та точне їх населення) ми поки що не знаємо, чекаємо від Держстату.
Але по моїм прикидкам, навіть всі 714 тис померлих (рахуючи підконтрольну дон. та луг. області) на 38 млн (підконтрольні без ОРДЛО) - це коф. 18.7 , або більше ніж згадані вами 1.5 середньомісячної. Чекаємо на Держстат, а ви ще раз показали своє невміння бути чесним. Дійсно прикро, як для мене. Бо я найбільше ціную в людях вміння бути чесним і об'єктивним і це вкотре не про вас.
  Ой+ написав:Про те що народжуваність буде суттєво падати, то я ще на початку "антиковідних" заходів прогнозував

Нескладно це прогнозувати, враховуючи, що народжуваність (на відміну від раніше більш-менш стабільної смертності) стрімко падала і до ковід.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 11:14

Hotab написав:Не знаю, на кого ви натякаєте (я щось таку цифру взагалі не пам'ятаю на цих сторінках) , але 18.0+ річної є (буде, коли порахують і опублікують).

Так вже пораховано і опубліковано. І виходячи з офіційних даних, а не оціночних, а оціночні і раніше швидше всього не дотягували до офіційних маємо цифру яку я навів.
Ну а хто прогнозував:
  zРадио написав:Среднемесячная смертность за период январь-август 2021-го = 1,3 на 1000 чел. По итогам года с учетом текущей, самой разрушительной на момент, волны ковида - хоть бы в 1,5 уложилась.

І хто підтримав:
  Hotab написав:
  Ой+ написав:на 1,5?

Он тоже очень реальный. Просто у нас такие звери в чате, что за одну десятую уничтожат потом. :mrgreen:
Потому я осторожен в прогнозах.

А свої оціночні судження тримайте при собі. В мене ж враження, що у вас надлишок дозвілля, яке заповнюєте форумними суперечками.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 11:32

Ой+ написав:Так вже пораховано і опубліковано. І виходячи з офіційних даних, а не оціночних,

Ви починаєте втомлювати своєю схильністю до брехні.
Коли ви підбріхуєте дозовано, це можна пояснити здоровою схильністю сперечатись, відстоюючи свою точку зору. Коли ви брешете відверто, це занадто.
Покажіть, де пораховано і опубліковано коефіцієнти?
Про які офіційні коефіцієнти ви кажете?? Де вони??

Ой+ написав:В мене ж враження, що у вас надлишок дозвілля

Що ще там вам здається,що ще, крім часу мого дозвілля, ви порахували у мене??
Ближче до справи (цифр) , а не про ваші нікому не цікаві враження.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 11:56

Hotab написав:Що ще там вам здається,що ще, крім часу мого дозвілля, ви порахували у мене??
Ближче до справи (цифр) , а не про ваші нікому не цікаві враження.

Таке враження, що пишучи по +40 (!) дописів на день, що варто окремої медалі, ви не читаєте посилання, про які з піною сперечаєтесь. Укрстат дав річну смертність, чисельність населення. І вже поділити одну офіційну цифру на іншу не так важко.
Щодо вашого хамства, то теж не посперечаєшся. Не знаю, може якийсь травматичний досвід і такий спосіб самозахисту?
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 12:12

Ой+ написав:Таке враження, що пишучи по +40 (!) дописів на день

Більш нічого не порахували, чи є ще щось??

Ой+ написав:Укрстат дав річну смертність, чисельність населення. І вже поділити одну офіційну цифру на іншу не так важко.

Ви можете ділити все , що завгодно, але ви нам тут розказуєте про обраховані і опубліковані коефіцієнти . Цього ніким наразі не зроблено. Ніяких офіційних коефіцієнтів від Держстату нема, і ви в черговий раз спробували набрехати.
Те, що пробуєте рахувати ви замість держстату та видавати за істину, є:
1. таким, що не відповідає методиці Держстату. Бо Держстат в своїй методиці чітко вказує, що демографічні коефіцієнти обраховуються без врахування цифр Донецької та Луганської області . Не згодні - спір на віскі! Безкоштовно втрачати час на підвищення вашої освіченості нема бажання.
2. не відповідає здоровому глузду. Бо 714 тис померлих - це кількість без ОРДЛО, а населення України 41 млн - це з ОРДЛО.

Якщо б у вас вистачило розуму, то ви б могли легко порівняти свої навики в підрахунку коефіцієнтів з держстатівськими цифрами за будь-який рік 2015-2020 . Ось наприклад 2020 рік. Коли офіційно померло 616.8 тис, а коеф. офіційно 15.9 .
Цікаво, як же це їх отримав Держстат при населенні начебто 41+ млн???

Тому ще раз, користуйтесь офіційною статистикою, коефіцієнтами від Держстату , а не "я тут поділив трохи, прибавив, жабячих лапок добавив, на вогні підігрів , і ось вам приніс, їжте". Не знаєте ви як правильно, то не потрібно і братись.

Ой+ написав:Щодо вашого хамства, то теж не посперечаєшся

Те, що ви називаєте "хамство" - це цілком адекватна реакція на ваші невгамовні спроби фігою прикрити срам. Антиваки, на яких дуже схожий і ви, практикували заколисуючі пісні про "максимум +20 тис га рік", а коли отримали +133 тисячі, то почали як за соломинку чіплятися "ага, коф. не 1.5 , а 1.49"..
Фігою срам не прикриєш, і не пробуйте!! Цифри перевершили очікування навіть найпереляканяших.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 19 лют, 2022 13:06, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 12:40

Ой+ написав:Так вже пораховано і опубліковано. І виходячи з офіційних даних, а не оціночних, а оціночні і раніше швидше всього не дотягували до офіційних маємо цифру яку я навів.
Ну а хто прогнозував:
  zРадио написав:Среднемесячная смертность за период январь-август 2021-го = 1,3 на 1000 чел. По итогам года с учетом текущей, самой разрушительной на момент, волны ковида - хоть бы в 1,5 уложилась.

1,5 оказалось гораздо ближе к факту, чем 1,3. И поверьте, я говорю это без радости - лучше бы было наоборот.

Но это когда речь о фактах. А когда о прогнозах - в условиях эпидемии лучше перебдеть, чем недобдеть. Успокоительная риторика поощряла ненужную легкомысленность. В том числе у читателей форума.

Помните, когда Ляшко признался, что МОЗ в коммуникации использовал приемы подогрева страха? Так вот неправ он только в том, что публично в этом признался!
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 13:44

Билл Гейтс: «К сожалению, сам вирус, особенно вариант под названием Омикрон, является типом вакцины, создает иммунитет как для В-клеток, так и для Т-клеток, и он лучше справляется с распространением среди населения мира, чем мы с вакцинами…»

https://twitter.com/backtolife_2022/status/1494769981581627398?s=20&t=T7cfuYgtNs7iy_CSgbiV4Q
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 15:31

ol_zy написав:
  ЛАД написав:Отсутствие религии позволяет мне достаточно много, но на сайте сенатора ничего нового не увидел. Так что всё, что я написал (и написал после прочтения оригинала), в силе.

т.е. вот та вся демагогия (мягко говоря) в которой вы обвиняете других, говорит о какой-либо значимости ваших высказываний? обвинять сенатора в маразме - это говорит уже о многом..., как минимум о маразме обвинителя. ....

Хочу заметить, что о маразме сенатора написали Вы. Что говорит "как минимум о маразме обвинителя"?
Я писал:
Возможно, у него скоро выборы, надо же хоть чем-то прославиться

Т.е. я объяснял его выступления пиаром, а не маразмом, как Вы.
Похоже, у антиваксов большие проблемы с чтением, не говоря уже о понимании прочитанного. :)
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 19 лют, 2022 16:07, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 15:43

Цитрин написав:
  ЛАД написав:Датчик на основе квантовой физики может обнаружить вирус SARS-CoV-2

О да... датчик на основе неопределенности - это именно то, чего так не хватало вакцинаторам... :lol:

Очевидно будет как-то так: если точно измерено, что человек болен ковидом, то невозможно точно установить уколизирован ли он. И наоборот, если точно измерено, что человек уколизирован, то невозможно установить наличие ковида :mrgreen:

"Инженер-программист" никогда не слышал, что атомная бомба, работающая "на основе неопределенности", взрывается и разрушает вполне "определённо'. И АЭС дают вполне "определённую" энергию.

Ну и конечно, господин ни разу не антивакцинатор, а просто у него "строгий научный подход" - писать о том, в чём абсолютно не разбирается. :)
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 19 лют, 2022 15:45

ol_zy написав:
Билл Гейтс: «К сожалению, сам вирус, особенно вариант под названием Омикрон, является типом вакцины, создает иммунитет как для В-клеток, так и для Т-клеток, и он лучше справляется с распространением среди населения мира, чем мы с вакцинами…»

https://twitter.com/backtolife_2022/status/1494769981581627398?s=20&t=T7cfuYgtNs7iy_CSgbiV4Q

Посмотрите всю конференцию. И высказывание Гейтса - пророка пандемии заиграют новыми красками. Он с 2015 года говорит, что медицине надо научиться разрабатывать эффективную вакцину за 100 дней. Это его план, который пока, к сожалению , невыполним, отсюда и высказывание которые поклонники Трампа таскают по всем твиттерам ))) Трамп - игрок, а играть лучше чужими жизнями и за чужие деньги ;)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 49764977497849794980 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор