Успіх написав:Хто як діє в такій ситуації, особливо хто в Києві/Харкові/Одесі? ✓Берете паспорт і йдете у воєнкомат? ✓Сидите вдома перед ТV? ✓Збираєте речі і звалюєте?-куди? ✓Ваші варіанти? ✓✓✓✓✓✓✓✓
В мене дві родини родичів з речами вже виїхали з Кийова в район ЗУ. Далі буде видно.
На час війни - приймаю у свій смарт БЕЗКОШТОВНО! Потрібно лише кинути там якийсь старий матрац - і жити можна!(якщо в забудовника заперечень не буде)
Забудовник вимагає лише одне, здається, -- аби унітаз був у новобудовній квартирі.
А матрас не обов'язково -- досить і туристичних килимків (у лісі добрі, а у квартирі -- й поготів).
Успіх написав:Хто як діє в такій ситуації, особливо хто в Києві/Харкові/Одесі? ✓Берете паспорт і йдете у воєнкомат? ✓Сидите вдома перед ТV? ✓Збираєте речі і звалюєте?-куди? ✓Ваші варіанти? ✓✓✓✓✓✓✓✓
Якщо б був у Львові, та мене взяли б до армії, то записався би у добровольці. Але навряд чи взяли б за станом здоровя. І я не служив, немає досвіду ніякого. А зараз я в Донецьку, не можу виїхати. Попав ще під час карантину і довго вже тут.