Успіх написав:А це точно? А то я бачу, що той Китай, як вуж на сковороді - наче і не за них, але і не за нас.
Китай не захотів бути ізгоєм.
не факт. они "дипломатично" поддерживают рабсию, и синхронно начали "возврат Тайваня" (чтобы Запад не успевал реагировать и на рабсию, и на китай)
Китай одною рукою підштоввхує РФ, нашептуючи КНР і партія з вами. А іншою відволікає США на РФ, щоб тим часом владнати свої справи, можливо із Тайванем.
Bobua написав:От Бабченко пояснює скільки днів і як саме має минути, перш ніж Захід заворушиться: https://m.facebook.com/groups/241730199 ... 151846188/ До речі -- на прикладі фінів у 1940році... До речі, фіни молодці, підняли нарешті питанн про вступ до НАТО. От якби ще й грузини теж... Тобто -- що більше країн зробить якийсь "злочин" (з кремлядської точки зору) -- то більше шансів, що Путлєр від люті захлинеться власною кров'ю. І тоді всім стане легше...
Браво! Спасибо за пост! Продирает до мурашек "до слез".
в цьому реченні весь долярчик ... Тобі не соромно про це зараз говорити? оскільки сам долярчик призовного віку і цілком міг би бути на фронті . А писати таке соромно.
де Голль в «Мемуарах надежды» пишет: «18 июня 1940 года, отвечая на призыв своей родины, лишённый какой-либо другой помощи для спасения своей души и чести, де Голль, один, никому неизвестный, должен был взять на себя ответственность за Францию»
Де Голль из Франции уехал. Тут аналогия, скорее, с Альенде.
в цьому реченні весь долярчик ... Тобі не соромно про це зараз говорити? оскільки сам долярчик призовного віку і цілком міг би бути на фронті . А писати таке соромно.
Так не видирай з контексту! Там Флай згадав про Львів, як столицю - то я на це йому і відповів!
І за мене не переймайся - завтра зранку йду у воєнкомат! А ти, вже мабуть, 60+? (хоч я чув, якщо є бажання і здоров'я - то приймуть до ЗСУ і 60+)
Bobua написав:От Бабченко пояснює скільки днів і як саме має минути, перш ніж Захід заворушиться: https://m.facebook.com/groups/241730199 ... 151846188/ До речі -- на прикладі фінів у 1940році... До речі, фіни молодці, підняли нарешті питанн про вступ до НАТО. От якби ще й грузини теж... Тобто -- що більше країн зробить якийсь "злочин" (з кремлядської точки зору) -- то більше шансів, що Путлєр від люті захлинеться власною кров'ю. І тоді всім стане легше...
Які грузини, там зараз ватніки при владі, вони не осуджують агресію. А фіни під шумок можуть пролізти. За наш рахунок, ясне діло.