|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 09 бер, 2022 19:51
МИД Польши объявило, что готово разместить свои самолеты МиГ-29 на авиабазе Рамштайн в Германии и передать в распоряжение Соединенных Штатов. Однако США отклонили предложение Польши о передаче истребителей Украине и завили, что не считают польское предложение разумным.
Союзники бля
НАТО спочатку стравило Україну та Росію (своїми обіцянками з 2008 року) а потім, ми посидимо в стороні Прямо сказати ми очкуємо рашку і ніякого НАТО для вас, а Україні казати або НАТО або ми входимо до одкб з рашкою І все було б ціле і люди живі
Америка почала цю війну, чужими руками жар.
А зараз сраних мігів не хочуть дати
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 09 бер, 2022 19:54
Хомякоид написав: Howl написав: Хомякоид написав:Вже сьогодні спокійно крім Маріуполя ?
Костянтинівка півдня з ранку вила сирена. Дружківці досталось добре (є пошкодження об'єктів). У Краматорську сирени періодично вили весь день, ракети часто летали в небі  Серйозних пошкоджень немає. Краматорськ учора лягав спати під вибух і прокинувся сьогодні те ж від цього.
Все. Орда вже здулась. Вистачило на 10 днів активних бойових дій. Я писав якщо вторгнуться то колони розібьють на дорогах. Не вірив в такий ідіотизм. Дарма. Хуйло перевершило само себе.
Я б не був таким самовпений Що їм заважає зробити з Києвом те що сталось з Грозним? Коврові бомбардування, гради артилерія. Їх втрати будут мінімальні
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 09 бер, 2022 19:57
Чергова казочка для лохів, уже міги дали
Україні після війни нададуть новий "план Маршалла" - прем'єр Польщі
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 09 бер, 2022 19:58
Ukrainian написав:Що їм заважає зробити з Києвом те що сталось з Грозним? Коврові бомбардування, гради артилерія. Їх втрати будут мінімальні
Наше ППО і артилерія. Найгірше Маріуполю, там дамбаські орки лютують, 1300 мирних загинуло. Пологовий і дитячу лікарню розбомбили. Смерть рашистським окупантам! 
Востаннє редагувалось lapay в Сер 09 бер, 2022 20:05, всього редагувалось 1 раз.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 бер, 2022 19:58
Хомякоид написав: Howl написав: Хомякоид написав:Вже сьогодні спокійно крім Маріуполя ?
Костянтинівка півдня з ранку вила сирена. Дружківці досталось добре (є пошкодження об'єктів). У Краматорську сирени періодично вили весь день, ракети часто летали в небі  Серйозних пошкоджень немає. Краматорськ учора лягав спати під вибух і прокинувся сьогодні те ж від цього.
Все. Орда вже здулась. Вистачило на 10 днів активних бойових дій. Я писав якщо вторгнуться то колони розібьють на дорогах. Не вірив в такий ідіотизм. Дарма. Хуйло перевершило само себе.
Я б не був таким самовпений Що їм заважає зробити з Києвом те що сталось з Грозним? Коврові бомбардування, гради артилерія. Їх втрати будут мінімальні[/quote] а шо у нас уже ПВО нет? или самолётов? и ещё, по их арте, по ночам работает наш спецназ, вырезает как свиней...
-
edvardd
-
-
- Подякував: 155 раз.
- Подякували: 2902 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 09 бер, 2022 20:02
Вывоз семей ФСБ и продажа квартир в Крыму это прекрасный знак. ФСБ лучше Путина знает, что там будет. А Песков сегодня подтвердил, что в Крыму все хорошо несмотря на вражеское настроение населения. Я не эксперт в военных вопросах. Но по моим оценкам 20 дней нужно было, что бы орки начали бежать назад при виде ЗСУ, и в новостях мы видели бы освобождения города за городом. Но с учётом упорства и подкрепления резервов, думаю, нужно будет 30 дней. К этому времени перебьют 50% зашедшей армии. Но в этот промежуток Путин затеет перемирие и останется на своих позициях, укрепляя их. Поэтому нашим нельзя до этого доводить, а продолжать истреблять. Я до сих пор не понимаю, как они могут сюда лезть с учётом катастрофических потерь. Как пилот взлетает на летное задание, зная, что уже сбито 50 самолётов. У меня только 1 объяснение их накачивают психотропными.
-
r-tiger
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 бер, 2022 20:05
r-tiger написав:Вывоз семей ФСБ и продажа квартир в Крыму это прекрасный знак.
Я думаю якщо Україна піде на Крим раша застосує тактичний ядерний заряд по Києву, може ще десь. Тому думаю це все плітки для підняття бойового духу
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 09 бер, 2022 20:10
Ukrainian написав:Чергова казочка для лохів, уже міги дали Україні після війни нададуть новий "план Маршалла" - прем'єр Польщі
класика: дєнєг нєт, но вьі дєржитєсь. Давно пора зрозуміти, що нема вічних друзів і нема вічних ворогів, а є інтереси. " У Англии нет ни постоянных союзников, ни постоянных врагов. У Англии есть только постоянные интересы." - Генри Джон Темпл Палмерстон.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 09 бер, 2022 20:11
edvardd написав:или самолётов?
Уступаем в десятки раз. И хотя мы намного эффективнее их используем, чем рашисты, счёт идёт на штуки.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 09 бер, 2022 20:13
Hotab написав: edvardd написав:или самолётов?
Уступаем в десятки раз. И хотя мы намного эффективнее их используем, чем рашисты, счёт идёт на штуки.
Союзнички обіцяли 70 мігів Питання Накуя такі союзники?
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1