|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 15 бер, 2022 08:24
Vlad442 написав: Альтернативщик написав:Отдельно заметил по школе(куда ходит мой ребенок), в класс добавили несколько детей со Львова и просят нести им новую одежду обувь, ведь у них нет ничего(інфо от директора школы)
Це дуже прикро, і моя жінка буда дуже здивована, що більшість "біженців" їдуть з безпечних міст подорожувати Європою та отримати халяву. З валізами та манікюрами, на відміну від справжніх біженців, таких як вона, яких зразу видно. Через них відбувається надмірне навантаження інфраструктури - переходів, транспорту, житла. Що таке трапляється у Львові, наприклад, що треба бігти?
Після обстрілу Яворівського полігону народ став більш серйозно ставитись до повітряної тривоги. На наступну ніч, досить багато людей, коли приблизно о 3 ночі пролунав сигнал тривоги, перебувало до ранку в сховищах, підвалах, паркінгах. Але все одно не розумію, чому а малого в класі вже десь 7 дітей вивезли за кордон. Я, наприклад, теж можу відправити дітей до сестри дружини під Мадрид, але, що вони там будуть робити?! Читаю польскі новини, поляки розподіляють наших дітей в польскі школи, викладати очевидно будуть польскою. Яка ефективність такого навчання?!
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 267 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 бер, 2022 08:36
Bolt написав: Vlad442 написав: Альтернативщик написав:Отдельно заметил по школе(куда ходит мой ребенок), в класс добавили несколько детей со Львова и просят нести им новую одежду обувь, ведь у них нет ничего(інфо от директора школы)
Це дуже прикро, і моя жінка буда дуже здивована, що більшість "біженців" їдуть з безпечних міст подорожувати Європою та отримати халяву. З валізами та манікюрами, на відміну від справжніх біженців, таких як вона, яких зразу видно. Через них відбувається надмірне навантаження інфраструктури - переходів, транспорту, житла. Що таке трапляється у Львові, наприклад, що треба бігти?
Після обстрілу Яворівського полігону народ став більш серйозно ставитись до повітряної тривоги. На наступну ніч, досить багато людей, коли приблизно о 3 ночі пролунав сигнал тривоги, перебувало до ранку в сховищах, підвалах, паркінгах. Але все одно не розумію, чому а малого в класі вже десь 7 дітей вивезли за кордон. Я, наприклад, теж можу відправити дітей до сестри дружини під Мадрид, але, що вони там будуть робити?! Читаю польскі новини, поляки розподіляють наших дітей в польскі школи, викладати очевидно будуть польскою. Яка ефективність такого навчання?!
Халява сєр. Думаю позарились на гроші для біженців.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3043 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 бер, 2022 08:43
Вчера новости по радио слушал, румынские таможенники изъяли у нашей семьи, что пересекла их границу, полтора ляма баксов, 50к евро и золото. Это можна было бы даже в Вене квартирку прикупить.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 бер, 2022 08:47
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 15 бер, 2022 08:48
Хомякоид написав: Bolt написав: Vlad442 написав:Це дуже прикро, і моя жінка буда дуже здивована, що більшість "біженців" їдуть з безпечних міст подорожувати Європою та отримати халяву. З валізами та манікюрами, на відміну від справжніх біженців, таких як вона, яких зразу видно. Через них відбувається надмірне навантаження інфраструктури - переходів, транспорту, житла. Що таке трапляється у Львові, наприклад, що треба бігти?
Халява сєр. Думаю позарились на гроші для біженців.
Читав, що в Польші деякі власники польскіх хостелів для робітників, порозганяли з них наших мігрантів, що проживали в них за 500 зл місяць, щоб заселити біженців, бо за їх проживання будуть виплачувати 1200 зл.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 бер, 2022 09:11
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 15 бер, 2022 09:26
vitaliian
Может уже ветку пора перииминововать ? Цены на жилье думаю по карману среднестатистическому даже польскому остарбайтеру.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3043 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 бер, 2022 09:31
Хомякоид написав:vitaliian Может уже ветку пора перииминововать ? Цены на жилье думаю по карману среднестатистическому даже польскому остарбайтеру.
Только нафиг ни кому не нужны. Интересно какая будет численность населения Украины после войны?! Лямов 30 хотя бы наберётся?
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 бер, 2022 09:38
Bolt написав: Хомякоид написав:vitaliian Может уже ветку пора перииминововать ? Цены на жилье думаю по карману среднестатистическому даже польскому остарбайтеру.
Только нафиг ни кому не нужны. Интересно какая будет численность населения Украины после войны?! Лямов 30 хотя бы наберётся?
Шо за бред, жизнь продолжается не только во Львове но и в Киеве, и даже в Мариуполе. Многие люди потеряли (и вероятно ещё потеряют) жильё, некоторые сделают правильные выводы например, не стоит покупать квартиры в многоэтажных свечках, это удобная цель для ракет, дома в которые враги будут целиться в первую очередь. Наверное это повлияет на цену м2, (чем больше в доме квартир тем цена метра должна быть дешевле). Для уличных боёв наиболее уязвимы дома на красных линиях особенно 1-3 этажи, на первых этажах разрушения почти гарантированы. На неоккупированных территориях дешевея не вангую, скорее всего народу выдадут без% кредиты на покупку нового жилья. Возможно часть киевлян, харьковчан, сумчан , мариупольцев захочет переселиться на западную Украину. Там может быть дорожай х3 Приграничные с рф города будут признаны токсичными и малопригодными для безопасной жизни.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 15 бер, 2022 09:46
Хомякоид написав:vitaliian Может уже ветку пора перииминововать ? Цены на жилье думаю по карману среднестатистическому даже польскому остарбайтеру.
Я эти вопросы не решаю, обратитесь к фейслесу  как по мне название пока ещё не потеряло свою актуальность.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2