Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vitaliian написав:ещё раз спрошу, куда денутся 150 тысяч семей из Мариуполя, волновали и других полностью разрушенных городов? Во Львове нет для аренды столько квартир. Киев - самый большой рынок предложений аренды, туда и поедут, потому что больше некуда, нигде нет 100 тыс свободных и готовых к заселению квартир, с готовой инфраструктурой рядом.
Если станет спокойно, то основной проблемой будет наличие денег для жизни и способы их заработка. Продукты/одежду продают за деньги а не за рассказ, что у человека разбомбили квартиру. Чтобы снимать в Киеве нужно иметь или доходы или сбережения, т.к. лендлорды будут отыгрывать отставание, а не пускать задаром. Ну примерно как сейчас во Львове и прочих центрах ЗУ. И где вы увидели 100тыс. свободных и готовых, о чем это ? Если о новостройках высокой степени готовности то их еще надо до ума довести, а это не процесс одной недели. И да, при разрушенной экономике и падении сбора налогов печатание денег неизбежно.
vladimir07 написав:где вы увидели 100тыс. свободных и готовых
цифра с потолка, имелось в виду вся киевская жилая недвижимость которая продается или сдается в аренду, которая потенциально готова принять беженцев на условиях покупки или аренды , думаю там больше чем 100тыс, знаю что в Ирпене 15 тысяч непроданных квартир, в новостроях, без ремонта.
vladimir07 написав:Если о новостройках высокой степени готовности то их еще надо до ума довести, а это не процесс одной недели
отстроить новый Мариуполь будет быстрее?
vladimir07 написав:Чтобы снимать в Киеве нужно иметь или доходы или сбережения, т.к. лендлорды будут отыгрывать отставание, а не пускать задаром
во первых вернутся бывшие арендаторы, во вторых понаедут новые, из полуразрушенных городов, не думаю что при таком спросе цена будет задаром. цены я не готов обсуждать
vladimir07 написав:, а это не процесс одной недели. И да, при разрушенной экономике и падении сбора налогов печатание денег неизбежно
вы сами себе слегка противоречие, напечатают денег но переселенцам они почему то не достанутся и они будут хотеть арендовать задаром. Скорее всего будут какие то пособия или без % кредиты или компенсации лендлордам. Губернатор Ким из Николаева недавно сказал, (не дословно) не надо помогать армии даром, надо чтобы работала экономика, армия у вас покупала товары, а вы платили налоги. Думаю это взвешенная точка зрения.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 19 бер, 2022 18:26, всього редагувалось 1 раз.
Ой+ написав:Отримавши таких дітей "на халяву" в той чи інший спосі
забрать детей при живых родителях? Европа не расплатится если это сделает. Это всё временно на период войны. Не сейте панику, никто украинских детей у Украины не отберёт да и родители не отдадут. Ребенку родители нужнее, чем самая лучшая школа.
Та я не сію паніку. Діти скажімо після школи в 17 років і раніше з кожним роком все більше їхали в ЄС. Впевнений, що при любому розвитку подій в Україні цього року ця цифра буде просто жахлива. І це буде подано як милість - приютили, обігріли і нагодували на якийсь момент. При чому і батьки будуть підтримувати такий вибір. Я вже на Ваш якийсь пост давав сьогодні:
я не знаю много это для польских школ или мало, если это 10% от общего числа польских учеников, то наших там и не заметят.
Если вы о том что эти люди не вернутся, ну это ожидаемо, когда нас примут в ЕС думаю ещё не один миллион отсюда уедет.
Будет нас не 40, а 20 млн, что изменится, киев опустеет? Не опустеет потому что на их место приедут оставшиеся жители сел и мелких городков.
Может какие-то иностранцы приедут в те городки, все таки ЕС. Например Германия от своих беженцев избавится. На территории Украины цены ниже, содержать их будет дешевле.
Для переселенців розроблять комплексну програму допомоги
Президент України Володимир Зеленський поставив Кабінету Міністрів завдання розробити комплексну програму підтримки українських громадян, позбавлених дому через російське вторгнення в Україну.
Про це Глава держави повідомив у зверненні.
«Вже маємо контури цієї програми. Перший компонент – фінансовий. Державна підтримка для всіх переміщених осіб. Дорослих і дітей. Державна підтримка робочих місць для таких людей – там, де вони тимчасово перебувають. Щоб кожна людина, щоб кожна родина мали основу для життя», – сказав Президент.
Другий компонент, за словами Володимира Зеленського, стосується житла.
«Уряд готує конкретні пропозиції з надання житла для вимушених переселенців саме зараз, а також організовує відбудову зруйнованого житла після завершення війни», – зазначив Глава держави.
Третій компонент передбачає підтримку родин, які розмістили в себе людей із територій бойових дій або тимчасової окупації.
«Як мінімум вони отримають відшкодування витрат на комунальні послуги, повʼязані з перебуванням переселенців», – розповів Президент і додав, що найближчим часом Премʼєр-міністр України Денис Шмигаль роз’яснить усі деталі такої комплексної програми підтримки наших громадян.
Крім того, Володимир Зеленський повідомив, що в межах роботи Координаційного штабу з гуманітарних і соціальних питань керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів нараду з українськими послами для активізації постачання гуманітарних вантажів в Україну, передусім для допомоги внутрішнім переселенцям.
Деколи підглядую на цю гілку... і, наче, хочеться в'язатись в розмову про майбутні перспективи життя в Україні/про перспективи нерухомості.... Але.... - наприклад, мені - треба для початку, повернутись живим і з перемогою з війни - а вже тоді думати про ікси свого смарту/його продаж/оренду... чи добирати новий котлованчик
✓✓✓✓✓ Ну, і щоб двічі не ходити... Ще раз хочеться перевірити, чи є таки в мене дар/бачення, чи це просто міф/навіювання собі? Тож - бачу нашу перемогу/кінець війни в 10х - 22х числах, і бачу місяць травень-червень 2022 року. Правда, ще десь трошки "в тумані" бачу місяць вересень але, будемо надіятись, що перемога буде вже за тиждень-два!👍
Тож, віримо в краще! Все буде добре! Все буде Україна! Перемога буде тільки наша - без варіантів! Слава Україні! І ВЕЛИКА ПОДЯКА ВСІМ НАШИМ ВОЛОНТЕРАМ!!!👍
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 19 бер, 2022 20:19, всього редагувалось 1 раз.