В СК АХА Украина без довідки ДАІ відшкодовуються у повному обсязі пошкодження:
Лакофарбового покриття; Освітлювальних приладів; Декоративних елементів кузова; Скла, дзеркал, антен.
|
|
![]() В СК АХА Украина без довідки ДАІ відшкодовуються у повному обсязі пошкодження:
Лакофарбового покриття; Освітлювальних приладів; Декоративних елементів кузова; Скла, дзеркал, антен.
![]() Так, причепи можна застрахувати. Так само, як і вантажні автомобілі, автобуси та інші транспортні засоби.
![]() Хорошо, теперь такой вопрос, за каждого человека-водителя надо доплачивать? Или нет?
![]() В СК АХА Україна страхове покриття розповсюджується на всіх осіб, допущених до керування транспортним засобом на законних підставах, без збільшення вартості страхового платежу.
![]() Скажите, а если я случайно в кого-нибудь въеду. Не то, чтоб я был не очень опытным водителем, но понимаете, всякое бывает. Кто тогда платить будет?
![]() У компанії АХА Україна страхове відшкодування виплачується незалежно від того, хто був винуватцем ДТП. Звичайно ж крім випадків руху застрахованого транспортного засобу на заборонний сигнал світлофору або жест регулювальника, виїзд застрахованого транспортного засобу на залізнодорожній переїзд при закритому шлагбаумі та за умови, що дії Страхувальника не були навмисними.
![]() Как с мелкими рисками в АХА? Говорят, бывает и без справки ГАИ возмещают?
![]() У мене знайомий застрахувався в АХА. А машину недавно купив, і в перший же день йому відірвали зеркало справа. Обидно було, розповідав. Добре, що застрахувався, виплатили швидко і без документів ДАІ.
|
|