Я тоже может что-то не так понял, но пока пересичным говорят ничего не снимать - журналисты всего мира транслируют это в прямом эфире.
И это уже не первый раз такое происходит
*Удолил кортинки

|
|
![]() Я тоже может что-то не так понял, но пока пересичным говорят ничего не снимать - журналисты всего мира транслируют это в прямом эфире. И это уже не первый раз такое происходит *Удолил кортинки ![]() Востаннє редагувалось Вкладчик1234 в Суб 26 бер, 2022 20:03, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українувы всё правильно поняли ⚡️Оффтоп: ещё три взрыва прогремели во Львове Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 26 бер, 2022 20:10, всього редагувалось 1 раз.
![]() Взято з телеграм "американський піхотинець"
"Ми приїхали в це село і почали займати оборону... хлопці потрохі копати почали.. не окоп, канєшно, а таке, щоб можна було впасти туди під час обстрілу... я не знаю, скільки хвилин пройшло, но я тупо ох від того, що побачив... знаєш, коли у людей городи починаються, всі прив'язують на вєлік до рами лопати і пі шось сажать... оце була така сама картіна, тільки їхало на мене на цих роверах майже все село... чоловіки, жінки, всі... пригнали і дивляться на мене... ну, типу, командуй! кажуть, синку, де копать?... у мене відібрало мову... стою, як телепень, дивлюсь... вони бігом відкручують свої лопати від вєліків... я зібрався з духом, кажу, не треба нічого, красно дякую, ми самі впораємось! но того вже ніхто не чув... лопати пішли в хід... за кілька днів суне на нас колона російської техніки... у мене необстріляні молоді пацани кричать, танкі пі... тут розвертаюсь, до нас народ із села хмарою валить і кричить, хлопці, танки їхні пі, шо дєлать??? кажіть, як помагать???... на мене наче відро води крижаної вивернули... дивлюсь на це і плачу... валую їм, бігом назад... ану, по хатам!!!! та ніхто й не думає.... кричу знов, по хатам, б... бєзнадьога, Жень... пруть з голими руками! я малих свої пару смикнув, кажу розверніть бігом їх додому! підбігає до мене мужик, 73 роки і каже, синку, дай гранату... я все життя комунальником пропрацював і знаю, як комунікації під ліс ідуть... зараз трубами на перехрестя вискочу, гранату кину і назад в трубу... клянусь, я чуть не здурів з цих людей... бій цілий день... арта крайню вулицю накрила... 25 хат горять, но, слава богу, всі живі... ми ж цю техніку довбемо... вони поняли, що не прорвуться, давай пробувать на нас з флангів.. палим їхні танкі, бехі, все що бачимо.... розлітаються їхні т-90... малі хлопці мої спрацювались, крошать... під вечір інтенсивність падає... отходять скоти... малі мої кажуть, може отдохнем?... я собі думаю, потомились хлопці, отпускаю... дивлюсь, скидають броню, кидають зброю і пі бігом місцевим хати тушить... я знов плачу... не можу на це дивиться і сам біжу помагать..." Автор невідомий. Росіяни! За "денацифікувати" країну, де населення бігом біжить будувати для армії укріплення, а армія, як вас роз..., біжить рятувати людям хати. Тупо зариють вас, і пи. Всім вам, фашисти кончені, пи. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну![]() ВС Азербайджана зашли в зону ответственности российского миротворческого контингента на территории Карабаха и выставили наблюдательный пост. Кроме того, с 24 по 25 марта ВС Азербайджана нанесли 4 удара БПЛА "Bayraktar-TB 2" по подразделениям Нагорного Карабаха в районе населенного пункта Фурух. Ну что, второй фронт открыт?
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українус Цензора:
Юрий Будник Я не хочу никого расстроить, но… 1. Армия РФ продолжает наступать. 2. Она наступает на Курахово и Изюм с целью окружить нашу группировку на Донбассе. 3. Одесса и Николаев уцелели не из-за симпатичного губернатора, а потому что российские десантники были перемолоты в Мариуполе его защитниками. 4. Мариуполь - это чудеса мужества и героизма полка Азов, морпехов, пограничников и местной патрульной полиции. Но их буквально испепеляют в полном окружении арта и самолеты. Сколько еще продержатся эти герои не знает никто. То что они творят с ними - это эпический подвиг, за которым изумленно наблюдает весь мир. Но человеческие силы имеют придел. 5. Аристович - это позитивный блогер. Никакой он не военный эксперт. Его дело поднять настроение. Он с этим справляется. Так к нему и относитесь. 6. Ни ч*рнобаевка, ни убийство генералов рф, ни захват тракторными войсками русской техники не влияют на общий ход войны. 7. Ракеты у РФ не закончатся ближайшие месяцы. Что мы достигли? Украина остановила наступление на Киев, Харьков, Сумы и на южном направлении. Но они сконцентрировали все силы на Донбасе и Мариуполе. Мы сломали планы Путина на блицкриг, но победа наша еще очень далеко. Мы только пытаемся избежать поражения, и делаем это хорошо. Но до разгрома Росии еще очень и очень далеко. Не разочаровуйтесь и не очаровуйтесь, иначе, впадете в отчаяние тогда, когда нужны будут силы для последнего рывка. Все будет Украина! Мы обязательно победим!! Слава Украине! ![]() Там порадовал нас корреспондент звезда ТВ и корабель пошел ко дну. Говорят закрыли в РФ танково-ремонтный завод и какие-то проблемы с ракетным сейчас. Санкции нихрена не действуют. Интересно можно захватить Украину с ё-мобилем по ё-мобилке 15-17 летними пацанами. Чую время лопат за родину на России не за горами...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|