Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
власний будинок неподалік міста - це найкраще на даний момент. і аби не було в/ч або іншої інфраструктури поблизу...
"Нафтобаза у Львові, у яку напередодні влучила ракета, повністю зруйнована. Підрозділи ДСНС ліквідовували пожежу протягом усієї ночі".
Багато пошкоджень у львівських школах, садочках, житловому фонді. Сотні вікон повилітали з рамами. Удари окупантів були фактично спрямовані в житлові райони міста, адже саме там розташовані об'єкти.
change_pm написав:Чьо, як думаєте, тис 150-200 переселенців Львів напостійно вже отримав?
Чи таки всеж поїдуть у свої пєнати?
Я там чув там такий культур-мультур понаїхав... а Львів то не є мелтінг пот зовсім...
у місті кацапстан, усе на общєпанятном
пора вертати і відбудовувати столицю РФ починає відводити деякі сили, зокрема російські батальйонні тактичні групи (БТГ), які залишають прилеглі території навколо української столиці. https://www.pravda.com.ua/news/2022/03/29/7335548/
Пише знайома, що ще деякі переселенці сваряться/закидають нам(львів'янам), що мовляв це все через нас - їх побомбили і вони змушені були все кинути і втекти сюди. Що це ми у всьому винні...
Ох, я б таким дав копняка в дупу....
Аж цікаво - чи "впізнаю" я своє місто Лева, коли приїду після війни з перемогою?
Успіх написав:Пише знайома, що ще деякі переселенці сваряться/закидають нам(львів'янам), що мовляв це все через нас - їх побомбили і вони змушені були все кинути і втекти сюди. Що це ми у всьому винні...
Ох, я б таким дав копняка в дупу....
Аж цікаво - чи "впізнаю" я своє місто Лева, коли приїду після війни з перемогою?
нехай шурують до путєна!!! йой, реально копняка їм треба!
Даже не в том дело, пробелы обеспечить погорельцев жильём. А работа? Вот откроется рядом с долярчиком 10 таких же магазинов и прибыль упадёт с 1куе до 100 уе в месяц. Жилищный вопрос нужно решать комплексно строить школы, садики, больницы, создавать раб.места. иначе получится какая то глупость. Люди приедут годик покрутятся и уедут. С переездом бизнесом во Львов тоже не просто, нужны большие склады, ЖД дороги к ним, бизнес парки, транспорт для подвоза людей на работу. И сами люди нужной квалификации, с постоянным проживанием во Львове а не приехал-уехал. Это всё реально но не быстро. Инфраструктура Львова заточена под туризм, а не под промышленность. И то львовский вокзал и общественный транспорт трещат по швам.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 03 кві, 2022 12:32, всього редагувалось 1 раз.