Як добре, що я під Львовом живу.
В тероборону в Польщі почали набирати під час міграційної кризи на кордоні з Білоруссю.
|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!власний будинок неподалік міста - це найкраще на даний момент. і аби не було в/ч або іншої інфраструктури поблизу... "Нафтобаза у Львові, у яку напередодні влучила ракета, повністю зруйнована. Підрозділи ДСНС ліквідовували пожежу протягом усієї ночі". Багато пошкоджень у львівських школах, садочках, житловому фонді. Сотні вікон повилітали з рамами. Удари окупантів були фактично спрямовані в житлові райони міста, адже саме там розташовані об'єкти. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Чьо, як думаєте, тис 150-200 переселенців Львів напостійно вже отримав?
Чи таки всеж поїдуть у свої пєнати? Я там чув там такий культур-мультур понаїхав... а Львів то не є мелтінг пот зовсім... ![]() у місті кацапстан, усе на общєпанятном ![]() пора вертати і відбудовувати столицю РФ починає відводити деякі сили, зокрема російські батальйонні тактичні групи (БТГ), які залишають прилеглі території навколо української столиці. ![]() За крок до перевороту думок©Пише знайома, що ще деякі переселенці сваряться/закидають нам(львів'янам), що мовляв це все через нас - їх побомбили і вони змушені були все кинути і втекти сюди.
Що це ми у всьому винні... Ох, я б таким дав копняка в дупу.... Аж цікаво - чи "впізнаю" я своє місто Лева, коли приїду після війни з перемогою? ![]()
нехай шурують до путєна!!! йой, реально копняка їм треба! ![]() Для долярчика, это губернатор Николаева, в конце он говорит что переселенцы уже массово возвращаются. Закат эпохи аренды?
![]() Даже не в том дело, пробелы обеспечить погорельцев жильём. А работа? Вот откроется рядом с долярчиком 10 таких же магазинов и прибыль упадёт с 1куе до 100 уе в месяц. Жилищный вопрос нужно решать комплексно строить школы, садики, больницы, создавать раб.места. иначе получится какая то глупость. Люди приедут годик покрутятся и уедут. С переездом бизнесом во Львов тоже не просто, нужны большие склады, ЖД дороги к ним, бизнес парки, транспорт для подвоза людей на работу. И сами люди нужной квалификации, с постоянным проживанием во Львове а не приехал-уехал. Это всё реально но не быстро. Инфраструктура Львова заточена под туризм, а не под промышленность. И то львовский вокзал и общественный транспорт трещат по швам. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 03 кві, 2022 12:32, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|