Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 570571572573574 ... 14809>
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 12:01

change_pm написав:
  Zebra написав:Решил не ехать из Чернигова потому что во первых дорого (такая война это не на один месяц, хорошо если летом будут новые "минские" линии), во вторых нет страха, есть интерес увидеть все со средины, и есть вероятность что попасть в город в случае оккупации будет невозможно, а у меня тут родственники все никуда тоже ехать не хотят.

Вирішив прокоментувати через те, яка послідовність факторів...

Немає нічого дороже, ніж людське життя! Смішно виглядає, що міліонер, кріпто "фанатик", маючий квартиру в елітному будинку в центрі, каже, що збереження свого життя - це дорого...

Не дай боже звичайно, але умовним завтра тобі прилетить, і навіщо будуть оті всі досягнення?

Я зрозумив би ти там в ТРО був, чи в армії, як долярчик, а так... ех!

Ще й про експоприацію квартир мовив...

Лайкос,але нема тута +

Бєтховен овер 48k.Лишатись дома, тільки хардкор)
Мизантрóп

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 12:07

d44 написав:
  flyman написав:Питання в іншому, коли люди повернуться, хоча б 50% того, що було.

Раніше чим відновлять мости і ШРТ, навряд повернуся.
Питання навіщо їм повертатися. Де тепер працювати, вчитися. Що там робити, у сателітах Київа. Бізнес перебереться на захід.

О, до речі, бачив десь офіційну табличку, що більше 1000 підприємств подали заявку на релокейт на Захід...

Десь 40-50 вже переїхало. Коли переїдуть всі 1000 тоді всі можуть здогадатись, що буде на Сході(((
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 12:14

flyman написав:Є таке правило, якщо ти дома і тебе застав БПЦ там і лишайся - твій дім - твоя фортеця, по ідеї в тебе все є, є коло знайомих, припаси (якщо ти готувався хоч трохи до тяжких часів, напр. в мене в мирний час є баклажки з водою і харчів мінімум на тиждень).
Добре тим, хто вискочив у перші години, а далі шанси і тих хто лишився, і тих хто намагаються виїхати з часом ідуть до нуля.

з.і.
В армії тоді більше шансів вижити, чим цивільному.

Ти не правий. Дивлячись, де в тебе дім...

Якщо в одному з розфігачених міст - сильно тобі припаси поможуть?

Стосовно виїхати, ти також не правий! )))

Якщо не виїхав в першу хвилину, то краще перечекати 2-3 дні поки спаде потік, і їхати...
Перевірено особисто!

зи. після 3-х днів обстрілів в Києві, тиждень-два тіпало від кожного гучного звуку...
Ті, хто сидить по своїй волі під обстрілами отримали вже невідворотні психологічні травми, які навряд чи хто буде лікувати (((

все імхо!
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 12:18

flyman написав:По чисто випадковій случайності (а може спрацювала 6та точка) не там.
"саме смішне" що воєнкомат перетворено на купу цегли, мости в цоколь-криївку і дачу-схрон розпідарашено. Самі ті будови не відомо в якому вони тепер стані, добратися до них ніяк, хіба пішком/вєліком із високою імовірністю бути пристреленим на блок постах або підірватися на міні.

Мій комент був про те, що ти там незареєстрован і на моє імхо, всі хто принесе доки на 3-5-... зніщених об"єктів будуть довго-предовго чекати компенсацію, особливо, якщо вони зареєстровані в Тернополі...

Розумієш про що я? Чи ти думаєш Шмигаль особисто тобі випише компенсацію?
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 12:22

change_pm написав:
  flyman написав:По чисто випадковій случайності (а може спрацювала 6та точка) не там.
"саме смішне" що воєнкомат перетворено на купу цегли, мости в цоколь-криївку і дачу-схрон розпідарашено. Самі ті будови не відомо в якому вони тепер стані, добратися до них ніяк, хіба пішком/вєліком із високою імовірністю бути пристреленим на блок постах або підірватися на міні.

Мій комент був про те, що ти там незареєстрован і на моє імхо, всі хто принесе доки на 3-5-... зніщених об"єктів будуть довго-предовго чекати компенсацію, особливо, якщо вони зареєстровані в Тернополі...

Рятування утопаючого - справа рук самого утопаючого.
Я хоч колись писав, що надіюся на Шмигаля, чи ще кого там, на колективний захід, репатріації, золото Полуботька тощо.?
Реєстрація в місті-герої Бучі не думаю, що дасть на знижку на е.е. від від Ахметки чи на соціальну норму в 50кВт. чи яку-сяку комуналь. Зато мер Ірпеня має мідаль.

я тобі про голене (як повезло з криївками та схронами які готував на БПЦ), а ти про стрижене (як кому допоможе який хрін з гори чи із-за бугра)

з.і.
мене тут знайом підколують, мол стратєг, два схрона-криївки і всі два попаданія в яблочко, це ж надо так!
а тепер представ, що дійсно могло би бути якщо там бути.
надіюсь на практиці теорію виживальщика таки не прийдеться застосувати, да ну нах,
ліпше бути неправим і не пробувати, але, як казала монашка зі свічкою: береженого Бог береже
Востаннє редагувалось flyman в Вів 29 бер, 2022 12:29, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 12:28

flyman написав:
  change_pm написав:

Я хоч колись писав, що надіюся на Шмигаля, чи ще кого там, на колективний захід, репатріації, золото Полуботька тощо.?
Реєстрація в місті-герої Бучі не думаю, що дасть на знижку на е.е. від від Ахметки чи на соціальну норму в 50кВт. чи яку-сяку комуналь. Зато мер Ірпеня має мідаль.

я тобі про голене (як повезло з криївками та схронами які готував на БПЦ), а ти про стрижене (як кому допоможе який хрін з гори чи із-за бугра)

Ні, ти ніколи не писав - це багато хто з інших ділє шкуру невбитого медвєда...

Мені шкода, що твої схрони опинились на лінії вогня (((
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 12:30

flyman написав:"саме смішне" що воєнкомат перетворено на купу цегли, мости в цоколь-криївку і дачу-схрон розпідарашено. Самі ті будови не відомо в якому вони тепер стані, добратися до них ніяк, хіба пішком/вєліком із високою імовірністю бути пристреленим на блок постах або підірватися на міні.
я самокатом собираюсь ехать с киевского жд вокзала по велодорожке в Ирпень. Вижу две проблемы подъём с вокзала до святошина и отсутствие света в Ирпене (где зарядить там самокат непонятно)

По слухам село стоянка до сих пор под орками. Может сегодня завтра зачистят.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 12:31

change_pm написав:
  flyman написав:
  change_pm написав:Мій комент був про те, що ти там незареєстрован і на моє імхо, всі хто принесе доки на 3-5-... зніщених об"єктів будуть довго-предовго чекати компенсацію, особливо, якщо вони зареєстровані в Тернополі...

Ні, ти ніколи не писав - це багато хто з інших ділє шкуру невбитого медвєда...

Мені шкода, що твої схрони опинились на лінії вогня (((

ліпше вже схрони, чим сам там,
та й взагалі, добре бути богатим і здоровим та знати прикуп.
це ніби очивидні речі від К.О., але таке враження що переважно пересічені акваріумні рибки а не кепи

тепер буду закладати криївку десь на западенщині, а що поробиш
Востаннє редагувалось flyman в Вів 29 бер, 2022 12:32, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 12:32

flyman написав:з.і.
мене тут знайом підколують, мол стратєг, два схрона-криївки і всі два попаданія в яблочко, це ж надо так!
а тепер представ, що дійсно могло би бути якщо там бути

Слух, я хотім тобі про це написати, але зтер...

Ти ж сам писав про лінію кордону в минулому по Ірпеню... у мене історичні аналогії напрошуються...

Але я особисто не чекав що буде такий напад, реально думав, що тільки на півдні підуть і Донбас(((
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 12:33

change_pm написав:
  flyman написав:з.і.
а тепер представ, що дійсно могло би бути якщо там бути

Слух, я хотім тобі про це написати, але зтер...

Ти ж сам писав про лінію кордону в минулому по Ірпеню... у мене історичні аналогії напрошуються...

Але я особисто не чекав що буде такий напад, реально думав, що тільки на півдні підуть і Донбас(((

сам в шоці, але як кажуть, історичну пам"ять на підкорці не зітреш,
десь на лінії жо спрацьовує

з.і.
я тут недавно вияснив що з мого родинного села два польських шлятича вийшло,
одна знаменита малярка-феміністка, інший революціонер нарураліст.
А саме село ще згадується тестаменті в переліку маєтків княжого родку Кисилів
Востаннє редагувалось flyman в Вів 29 бер, 2022 12:35, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 570571572573574 ... 14809>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему