yama написав:Тепер запитання московія вже застосовувала хімічну зброю в Сирії проти цивільного мирного населення і і рівняла із землею Аллепо , тоді світ проігнорував... Тож чому тоді проігнорували?
Тому що там рашу запрошувала офіційна влада. В Алепо давали зелені коридори для мирних, а в Маріуполі не дали. Це важливіше за хімічні атаки.
flyman написав:а в нас ЗСУ буде озброєне як поліцаї, макс. калаш, і то не у всіх.
Хто і як змусить Україну не озброюватись рівно настільки, наскільки їй вистачить коштів та допомоги партнерів?? Щось заважало Німеччині озброїтись між світовими війнами, не дивлячись на принизливі умови капітуляції в першій світовій?? Тут питання в наших фінансових та інженерних можливостях озброюватись. Як себе почувають наші танкові заводи після обстрілу ракетами? (Львівський чи не останній, який був донедавна цілий,але і його вцілили ракетами днями). Як себе почувають наші заводи (КБ) Луч та Південний? Мене хвилюють не договори,на які всі покладуть після підписання. А фактична можливість відродити сильну армію. Дебільна сусідня країна була такою всю свою історію. І нічого в ній не зміниться навіть зі смертю путіна. Це прогнивший отруєний народець. Його від фашизму лікувати потрібно кілька поколінь. Років 60.
Зараз пропонують зупинитися напівдорозі і фактичино прийняти нейтралітет в дусі "я не я і хата не моя".
Якщо я був за підписання миру в перші кілька днів, коли інфраструктура не була зруйнована, то тепер "згорів сарай - гори і хата". Втрачати нам вже нема що, тре щоб РФ та РБ відчули на собі те саме. РБ я би в першу чергу гахнув по Мозирю та Гомелю. Це моментальну би вибило слабу ланку. Далі Придністров"я, ще одна слаба ланка. Зайняти і щоб не висіло як ніж над спиною.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 29 бер, 2022 16:00, всього редагувалось 1 раз.
▪️ Отказ от размещения на территории Украины военных баз;
РФ забирає бази з Криму? Чи як то розуміти
Крим і Лугандон за дужками. Найгірше в наших пропозиціях те, що більше не буде військових навчань з партнерами. Все інше бла-бла про гарантії, які можуть і не спрацювати, як і в НАТО чи ОДКБ. Польщі гарантії не допомогли, у другій світовій.
flyman написав:а в нас ЗСУ буде озброєне як поліцаї, макс. калаш, і то не у всіх.
Хто і як змусить Україну не озброюватись рівно настільки, наскільки їй вистачить коштів та допомоги партнерів?? Щось заважало Німеччині озброїтись між світовими війнами, не дивлячись на принизливі умови капітуляції в першій світовій?? Тут питання в наших фінансових та інженерних можливостях озброюватись. Як себе почувають наші танкові заводи після обстрілу ракетами? (Львівський чи не останній, який був донедавна цілий,але і його вцілили ракетами днями). Як себе почувають наші заводи (КБ) Луч та Південний? Мене хвилюють не договори,на які всі покладуть після підписання. А фактична можливість відродити сильну армію. Дебільна сусідня країна була такою всю свою історію. І нічого в ній не зміниться навіть зі смертю путіна. Це прогнивший отруєний народець. Його від фашизму лікувати потрібно кілька поколінь. Років 60.
Зараз пропонують зупинитися напівдорозі і фактичино прийняти нейтралітет в дусі "я не я і хата не моя".
Якщо я був за підписання миру в перші кілька днів, коли інфраструктура не була зруйнована, то тепер "згорів сарай - гори і хата". Втрачати нам вже нема що, тре щоб РФ та РБ відчули на собі те саме.
вы сейчас правы примерно в той же степени, как когда анализировали полномочия президента во внешней политике То есть, неправы на 100%
▪️ Отказ от размещения на территории Украины военных баз;
РФ забирає бази з Криму? Чи як то розуміти
Крим і Лугандон за дужками. Найгірше в наших пропозиціях те, що більше не буде військових навчань з партнерами. Все інше бла-бла про гарантії, які можуть і не спрацювати, як і в НАТО чи ОДКБ. Польщі гарантії не допомогли, у другій світовій.
там "навчань на території України", про участь в умовній території Польщі не було мови
шурец написав:Странно что не про репарации, в какой территории будет ордло пока будут идти переговоры по каким законам будет жить Крым пока будут идти переговоры и про выдачу военных преступников тоже ни слова
Ну если б мы победили их, то ..... А так пока хорошо и это. Пусть отведут войска и перестанут бомбить, а там разберемся.
otg написав:Они Все перебрасывают на линию Мариуполь, Донецк, Изюм
ну так и мы можем снять солдат с защиты Киева/Одессы. По разным оценкам здесь у нас немалая группировка. На манеже всё те же, но количество обстрелов Бучи/Ирпеня/Чернигова сократится, а это тоже немало. Десятки тысяч людей живут без света и воды. Эти города почти не снабжаются медикаментами и продуктами. В Буче ко всему мародёрство и грабежи. Мы получаем больше проффита от их отхода чем они на восточном фланге. Я продолжаю верить что у них проблемы со снабжением, если там даже ракет море, то обеспечение личного состава очень слабое.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 29 бер, 2022 16:33, всього редагувалось 1 раз.