Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 576577578579580 ... 14848>
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 15:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

yama написав:Тепер запитання московія вже застосовувала хімічну зброю в Сирії проти цивільного мирного населення і і рівняла із землею Аллепо , тоді світ проігнорував... Тож чому тоді проігнорували?

Тому що там рашу запрошувала офіційна влада. В Алепо давали зелені коридори для мирних, а в Маріуполі не дали. Це важливіше за хімічні атаки.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 15:58

Hotab написав:
  flyman написав:а в нас ЗСУ буде озброєне як поліцаї, макс. калаш, і то не у всіх.

Хто і як змусить Україну не озброюватись рівно настільки, наскільки їй вистачить коштів та допомоги партнерів?? Щось заважало Німеччині озброїтись між світовими війнами, не дивлячись на принизливі умови капітуляції в першій світовій??
Тут питання в наших фінансових та інженерних можливостях озброюватись. Як себе почувають наші танкові заводи після обстрілу ракетами? (Львівський чи не останній, який був донедавна цілий,але і його вцілили ракетами днями).
Як себе почувають наші заводи (КБ) Луч та Південний? Мене хвилюють не договори,на які всі покладуть після підписання. А фактична можливість відродити сильну армію. Дебільна сусідня країна була такою всю свою історію. І нічого в ній не зміниться навіть зі смертю путіна. Це прогнивший отруєний народець. Його від фашизму лікувати потрібно кілька поколінь. Років 60.

Зараз пропонують зупинитися напівдорозі і фактичино прийняти нейтралітет в дусі "я не я і хата не моя".

Якщо я був за підписання миру в перші кілька днів, коли інфраструктура не була зруйнована, то тепер "згорів сарай - гори і хата". Втрачати нам вже нема що, тре щоб РФ та РБ відчули на собі те саме. РБ я би в першу чергу гахнув по Мозирю та Гомелю.
Це моментальну би вибило слабу ланку. Далі Придністров"я, ще одна слаба ланка. Зайняти і щоб не висіло як ніж над спиною.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 29 бер, 2022 16:00, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 15:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:тоді

▪️ Отказ от размещения на территории Украины военных баз;

РФ забирає бази з Криму?
Чи як то розуміти

Крим і Лугандон за дужками.
Найгірше в наших пропозиціях те, що більше не буде військових навчань з партнерами. Все інше бла-бла про гарантії, які можуть і не спрацювати, як і в НАТО чи ОДКБ. Польщі гарантії не допомогли, у другій світовій.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 16:00

flyman написав:
  Hotab написав:
  flyman написав:а в нас ЗСУ буде озброєне як поліцаї, макс. калаш, і то не у всіх.

Хто і як змусить Україну не озброюватись рівно настільки, наскільки їй вистачить коштів та допомоги партнерів?? Щось заважало Німеччині озброїтись між світовими війнами, не дивлячись на принизливі умови капітуляції в першій світовій??
Тут питання в наших фінансових та інженерних можливостях озброюватись. Як себе почувають наші танкові заводи після обстрілу ракетами? (Львівський чи не останній, який був донедавна цілий,але і його вцілили ракетами днями).
Як себе почувають наші заводи (КБ) Луч та Південний? Мене хвилюють не договори,на які всі покладуть після підписання. А фактична можливість відродити сильну армію. Дебільна сусідня країна була такою всю свою історію. І нічого в ній не зміниться навіть зі смертю путіна. Це прогнивший отруєний народець. Його від фашизму лікувати потрібно кілька поколінь. Років 60.

Зараз пропонують зупинитися напівдорозі і фактичино прийняти нейтралітет в дусі "я не я і хата не моя".

Якщо я був за підписання миру в перші кілька днів, коли інфраструктура не була зруйнована, то тепер "згорів сарай - гори і хата". Втрачати нам вже нема що, тре щоб РФ та РБ відчули на собі те саме.
вы сейчас правы примерно в той же степени, как когда анализировали полномочия президента во внешней политике
То есть, неправы на 100%
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 16:00

Hotab написав:Мене хвилюють не договори,на які всі покладуть після підписання. А фактична можливість відродити сильну армію
Зображення
  flyman написав:Втрачати нам вже нема що,
вы лично что потеряли?!
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 16:02

lapay написав:
  flyman написав:тоді

▪️ Отказ от размещения на территории Украины военных баз;

РФ забирає бази з Криму?
Чи як то розуміти

Крим і Лугандон за дужками.
Найгірше в наших пропозиціях те, що більше не буде військових навчань з партнерами. Все інше бла-бла про гарантії, які можуть і не спрацювати, як і в НАТО чи ОДКБ. Польщі гарантії не допомогли, у другій світовій.

там "навчань на території України", про участь в умовній території Польщі не було мови
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 16:23

Технику рф грузят в РБ на жд платформы

Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 16:25

vitaliian написав:❗️Украина сообщает о выводе части войск РФ из Киевской области

Генштаб вооруженных сил Украины сообщает о выводе части войск России из Киевской и Черниговской областей.

По информации военные, у России наблюдаются “серьезные проблемы с ротацией войск”.

https://t.me/bbcrussian/25816

@bbcrussian

⚡️Результаты переговоров со стороны России

❗️Минобороны РФ: Россия решила кардинально сократить боевые действия на киевском и черниговском направлениях

Россия делает два шага по деэскалации конфликта навстречу Украине — Мединский
Это финт ушами. Они Все перебрасывают на линию Мариуполь, Донецк, Изюм.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 16:28

шурец написав:Странно что не про репарации, в какой территории будет ордло пока будут идти переговоры по каким законам будет жить Крым пока будут идти переговоры и про выдачу военных преступников тоже ни :oops: слова
Ну если б мы победили их, то ..... А так пока хорошо и это. Пусть отведут войска и перестанут бомбить, а там разберемся.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 бер, 2022 16:30

otg написав:Они Все перебрасывают на линию Мариуполь, Донецк, Изюм
ну так и мы можем снять солдат с защиты Киева/Одессы. По разным оценкам здесь у нас немалая группировка. На манеже всё те же, но количество обстрелов Бучи/Ирпеня/Чернигова сократится, а это тоже немало. Десятки тысяч людей живут без света и воды. Эти города почти не снабжаются медикаментами и продуктами. В Буче ко всему мародёрство и грабежи. Мы получаем больше проффита от их отхода чем они на восточном фланге. Я продолжаю верить что у них проблемы со снабжением, если там даже ракет море, то обеспечение личного состава очень слабое.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 29 бер, 2022 16:33, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
  #<1 ... 576577578579580 ... 14848>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему