"я призываю не молчать обо всех городах" -- для того, чтобы _что_?
"а о других городах - молчание" -- и из-за этого происходит _что_?
|
|
![]() ⚡️Госграница Украины в Сумской области снова под контролем ВСУ, сообщили в Генштабе.
![]()
Хто не втратив зв"язок з інфою від purgen, той знає, що були карти майбутнього з етеру - там те, що на сході і півдні віджато - не Україна ((( нажаль... хоч би орки патріотів випустили... ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПрекращайте. На раша пабликах не пасусь. Живу в ЗП. У родычей немного ваты в головах, периодически меня бомбят то "жительницами мариуполя, которых терроризировал азов", то "живыми трупами". ![]() otg
Дайте мне ссылку хоть на один русский источник который хотел бы всю Украину в течение последней недели. Я не встречал. В пабликах рф пишут что нужно готовить собственные границы к обороне. Некоторые допускают боевые действия на территории рф. Про завоевание украинских городов даже Соловьев больше не поёт. Чернигов, Сумы, Киев. В десятке км стояли и что из них завоевали?
![]()
![]() Більшовики приходять двічі. Скільки Буч має пережити Україна?
... Жахлива реальність винесла мозок навіть тим, хто за останні двадцять років облазив усі “гарячі точки” світу. Ось, що напише військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, який висвітлював воєнні конфлікти в Іраку, Афганістані, Кашмірі, Македонії і Ліберії: “Такої жорстокості я не бачив в жодній охопленій війною країні. Це - геноцид. Вони дійсно хочуть знищити не окремих людей, а весь український народ”. Це - новий Бабин Яр. Нові “биківнянські” могили. Це безіменні братські могили захисників УНР у Маріїнському парку. Це Сандармох. Це все найстрашніше із історій про сталінські репресії… Це моя воскресла в деталях сімейна історія, як прапрадіда священика і його трьох синів більшовики розстріляли у ближньому яру, бо сильно видні були. І громада любила. Це все про ОТГ на півночі Київщини зараз. І так, всі ці звірства чинять “висококультурні” люди, які читали Достоєвського, Акуніна, дивились серіали про крутих десантників у Чечні і обліплювались георгіївськими стрічками із пелюшок. Ці люди закінчили військові училища і точно знали, куди йдуть, без байок політрука “я заблудился на учениях в Беларуси". Для росіян і їх прадідів більшовиків — ніщо не нове. Вони завжди стріляли українську владу, наших оборонців і нашу інтелігенцію. І те, що знайшли нарешті тіло відомого документаліста і військового фотографа Макса Левіна під Гутою Межигірською із двома пострілами у голову — це теж не випадковість. Вони свідомо полювали на того, хто фіксував їх звірства для історії і майбутніх судів. Нинішні росіяни, як і розстрільні трійки НКВД упиваються убивством українців. Їхні мами у телефонних розмовах ще і підбадьорюють: “Стреляй сынок всех без перебора: и взрослых и детей. Думай только о себе. Ну, и кроссовки мне привези. Дід синка був більшовиком і працював на репресіях у фартуху. Безславний виродок обмотує голову невинної жертви його футболкою, щоби гаряча кров на писок не потрапила, а шматок черепа не потрапив на шеврон Вооруженных сил России. Зараз чимало хто питає, чи будуть такі звірства як у Бучі чи Мотижині на Чернігівщині, Сумщині, на Харківщині, Херсонщині? Я з болем у голосі скажу: “так”. ... Катувати, вбивати і трощити все на шляху — саме так в очах Путіна та росіян виглядає “остаточне вирішення українського питання”, яке не встигли вирішити Ленін і Сталін. Це розправа над українцями лише за те, що ми посміли зробити свою державу і щодня примножували її славу і достаток. ... Геноцид гучно постукався у наші ворота кістлявою рукою. Вбивці в оболонках звичайних людей прийшли свідомо робити нам тут братські могили і нищити нашу цивілізацію. Думаю, усім зрозуміло, що після такого розмови про “нейтралітет” і сюсюкання з рашистами — це дати змогу убивці прийти знову. Безкінечно в’язати нам руки, стріляти у потилицю і кидати у найближчий яр. Вони хочуть нас вбити, а ми хочемо жити. Компроміс неможливий. Вони прийдуть знову, якщо ми не знищимо їх. ![]() Ну пропагандоны могут петь любую песню. Вопрос не в них. Вопрос в том что в голове у одного конкретного маразматика. Я думаю даже пропагандоны этого не знают. Посмотрите их шоу. Все их изыскания на счет что дальше, оканчиваются одним. -Главнокомандующий знает и только он принимает решения. А что знает их главнокомандующий очень четко вырисовалось еще до войны. Другой вопрос что не все так как он хочет. Ну здесь заслуга нашего народа, ЗСУ и власти, кто бы здесь что не говорил. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українувсе правильно, но пропагандон на зарплате и отсебятину он не несёт. Сейчас пропагандоны в рассеянности, новых методичек нет, чё нести никто не понимает. Берём мы Украину или нет. Если берём, какого лешего отводим войска, и зачем нужны эти переговоры? Власть близкая к пуйлу тоже не понимает какую риторику включать, мирную или военную, поэтому задерживает методички. Блогеры которые призывают "кромсать и резать" это отдельные клинические идиоты, выродки из выродков, они ещё не поняли, что кромсать некому и нечем, и сейчас лучше помолчать. Пиарным отводом войск от Киева руководство РФ хотело сменить риторику на более мягкую, типа всё хорошо, прогресс в переговорах есть, мы мирные зверюшки, никого не обижали. Но Буча взорвала мир и в 10й раз нарушила все их планы. Буча - реальный перелом, если не в войне, то в отношении всего мира к ней. Уже не получится тихо "остаться в нейтралитете", нейтрально к таким зверствам относиться невозможно. Народ любой нормальной страны своим возмущением снесет такую власть. Война переместилась с театра боевых действий на страницы мировых медиа. Чтобы победить нужно разкручивать маховик Бучи. Не дать медиа замолчать.
|
|