|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 12 кві, 2022 10:48
Investor_K написав:Освобождается одна квартира В Киеве. Продать или дальше сдавать?
Реестры закрыты - продать невозможно
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 12 кві, 2022 10:49
roberto dark написав: Investor_K написав:Освобождается одна квартира В Киеве. Продать или дальше сдавать?
Продать однозначно. Только через пару лет, когда в Киеве отрастут цены, после прекращения горячей фазы войны и когда в очередной раз найдутся желающие "плясать на тех же граблях", веря в будущий "ВЕЧНЫЙ ДОРОЖАЙ".
Дно по ценам после событий 2014 в Киеве пришлось на 2016 год, неоднократно писалось на этой ветке. Если не ошибаюсь, дно после 2008 года пришлось тоже через 2 года на 2010 год. Так что мотайте на ус.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 12 кві, 2022 10:52
roberto dark написав: beee написав:Я буду продавать к осени. Цены к осени будут минимум довоенные
С вашим оптимизмом уже подождите ещё годик. Продадите ×2 от довоенных...
Если будет ЕС, то будет и не Х2, а больше С 2014 по 2017 я заработал основной капитал на недвижимости. Поэтому вас, уважаемых экспертов, нужно слушать наоборот.
-
Бетон
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 кві, 2022 10:56
Zebra написав:Дно по ценам после событий 2014 в Киеве пришлось
рынок большой и процессы инертные. Пока до всех дойдет по авторынку ситуация разнонаправленная, цена на спецтехнику (краны-манипуляторы) растет, а на легковой чермет падает. Зебра ваше авто целое?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 12 кві, 2022 10:58
Zebra написав: roberto dark написав: Investor_K написав:Освобождается одна квартира В Киеве. Продать или дальше сдавать?
Продать однозначно. Только через пару лет, когда в Киеве отрастут цены, после прекращения горячей фазы войны и когда в очередной раз найдутся желающие "плясать на тех же граблях", веря в будущий "ВЕЧНЫЙ ДОРОЖАЙ".
Дно по ценам после событий 2014 в Киеве пришлось на 2016 год, неоднократно писалось на этой ветке. Если не ошибаюсь, дно после 2008 года пришлось тоже через 2 года на 2010 год. Так что мотайте на ус.
Украине светит до 2025 года стать полноценным членом ЕС. НА ОЖИДАНИЯХ цены в Киеве могут и подрасти.
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 кві, 2022 11:00
vitaliian написав:Зебра ваше авто целое?
Уцелело.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 12 кві, 2022 11:02
roberto dark написав:Украине светит до 2025 года стать полноценным членом ЕС. НА ОЖИДАНИЯХ цены в Киеве могут и подрасти.
Почему же тогда в Софии, столице Болгарии, члене ЕС, цены на недвигу на уровне, если не ниже с Киевом в довоенное время?
-
Zebra
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 12 кві, 2022 11:09
BIGor написав:Дивлячись по якій ціні. Якщо за собівартістю 500 дол м2 - то нормально. А якщо по хотєлці забудовника - то це дичина буде.
То ясна річ)) Тому я кажу, що доплюсують умовних 100дол до собівартості М2, щоб забудовники мали маленький +. А ще будуть мати масштабні замовлення від держави - хоч з маленькою маржою, але все одно це +! roberto dark написав:Я ось ще подумав - А НАВІЩО ЗАБУДОВНИКУ ВЗАГАЛІ ДОБУДОВУВАТИ, ЯКЩО БІЛЬШІСТЬ КВАРТИР УЖЕ ПРОДАНІ? Особливо на стадії, коли ще потрібно вкладати шалені гроші в комунікації, ліфти, внутрішні роботи, платити хабарі за введення в експлуатацію та інше. Форс мажор і вуаля...Війна все спише
Ну, на війну можна списати "зупинення/тимчасову заморозку" будівництва, а після війни - прошу продовжуйте, хто заважає?)) Он, не знаю, чи це слова Садового допомогли, чи сам забудовник прийняв таке рішення, але ріел вже другий тиждень, як відновив призупинені роботи і обіцяє "пришвидшити темпи будівництва"!)) п.с. Це☝️якраз по моєму ЖК/смарті 
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 12 кві, 2022 11:11, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 12 кві, 2022 11:14
В Киеве и без ЕС цены высокие на уровне Варшавы. Киев- огромный индустриальный мегаполис. Нельзя его сравнивать с какой-то Софией
-
Бетон
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 кві, 2022 12:09
Успіх написав: BIGor написав:Дивлячись по якій ціні. Якщо за собівартістю 500 дол м2 - то нормально. А якщо по хотєлці забудовника - то це дичина буде.
То ясна річ)) Тому я кажу, що доплюсують умовних 100дол до собівартості М2, щоб забудовники мали маленький +. А ще будуть мати масштабні замовлення від держави - хоч з маленькою маржою, але все одно це +! roberto dark написав:Я ось ще подумав - А НАВІЩО ЗАБУДОВНИКУ ВЗАГАЛІ ДОБУДОВУВАТИ, ЯКЩО БІЛЬШІСТЬ КВАРТИР УЖЕ ПРОДАНІ? Особливо на стадії, коли ще потрібно вкладати шалені гроші в комунікації, ліфти, внутрішні роботи, платити хабарі за введення в експлуатацію та інше. Форс мажор і вуаля...Війна все спише
Ну, на війну можна списати "зупинення/тимчасову заморозку" будівництва, а після війни - прошу продовжуйте, хто заважає?)) Он, не знаю, чи це слова Садового допомогли, чи сам забудовник прийняв таке рішення, але ріел вже другий тиждень, як відновив призупинені роботи і обіцяє "пришвидшити темпи будівництва"!)) п.с. Це☝️якраз по моєму ЖК/смарті 
Думаю в Львові поперли покупці на нерухомість, тому почали швидко будувати. "Куй железо пока горячо"
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3087 раз.
- Подякували: 441 раз.
-
-
Профіль
-
-
1