Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 97939794979597969797 ... 12394>
Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2022 19:28

Ромасик написав:недорого.
А на счет сдачи еще интересная дилемма получается. Сдать условную Патриотику за 5К (которая раньше сдавалась по 10К) скрипя зубами не жалко. Но как взять норм залог? Раньше хоть бы 10К оставили, а что такое 5К, даже дешевая стиралка Патриотики дороже стоит
поэтому все мои помещения голые стены, в одном есть стол и офисный диванчик (которые я могу забрать), так намного гибче с залогами, порчей техники и всем остальным. Самая дешёвая стиралка стоит 2к и весит 7кг, никаких проблем для арендатора купить её и забрать с собой при отъезде, чем он оставит вам те же 2к залога за стиралку.

https://eldorado.ua/uk/saturn-st-wk-161 ... AeEALw_wcB

В годы когда я шатался по съёмным квартирам (до 2011) кондиционер я возил свой, потому что в те годы он мало у кого был.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2022 19:42

vitaliian написав:
А на счет сдачи еще интересная дилемма получается. Сдать условную Патриотику за 5К (которая раньше сдавалась по 10К) скрипя зубами не жалко. Но как взять норм залог? Раньше хоть бы 10К оставили, а что такое 5К, даже дешевая стиралка Патриотики дороже стоит
поэтому все мои помещения голые стены, в одном есть стол и офисный диванчик (которые я могу забрать), так намного гибче с залогами, порчей техники и всем остальным.

та с офисами понятно, а ЖН с голыми стенами - то на любителя, тем более во время военного положения.
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2022 21:08

vitaliian написав:
поэтому все мои помещения голые стены, в одном есть стол и офисный диванчик (которые я могу забрать), так намного гибче с залогами, порчей техники и всем остальным. Самая дешёвая стиралка стоит 2к и весит 7кг, никаких проблем для арендатора купить её и забрать с собой при отъезде, чем он оставит вам те же 2к залога за стиралку.

В годы когда я шатался по съёмным квартирам (до 2011) кондиционер я возил свой, потому что в те годы он мало у кого был.

Тобто ??? Зовнішній і внутрішній блоки спліт-системи щоразу монтували/демонтували ?? А як покинуті орендодавці реагували на наскрізний отвір у стіні та пошкоджені шпалери ?? ))
ihorkyiv

Подякував: 177 раз.
Подякували: 316 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2022 21:58

Мнение экспэрта о жилищном вопросе
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2022 23:06

UA написав:
  Олежан написав:
  UA написав:Подготовка к открытию реестров.
Реальное предложение.
1к Модные МОПы, Печерск, модный ремонт (черная сантехника)
До обострения войны такая быстро уходила за 165-180 куе.
Человек просит 120.

очень рад что в прошлом году я слил убитую панель па $1300 за метр
ну и вдвойне рад что не вляпался в новый котлован

А я один из объектов который планировал продать в рамках подготовки к мировому финансово - экономическому кризису так и не успел продать.
Решил сделать косметический ремонт и зарядить по максимуму.

Расслабился и быстро не среагировал на индекс airmax78 Composite.

Сейчас там склад вещей квартирантов с других квартир и люди из Марика.

Во-первых айрмакс-композит в одиночку к такой катастрофе привести не мог. А во-вторых, чтобы вы без айрмакса делали? На кого еще можно было бы все свалить?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2022 23:07

ihorkyiv написав:
  vitaliian написав:

Тобто ??? Зовнішній і внутрішній блоки спліт-системи щоразу монтували/демонтували ?? А як покинуті орендодавці реагували на наскрізний отвір у стіні та пошкоджені шпалери ?? ))

Переносной кондер, напольный.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 29 кві, 2022 23:42

airmax78 написав:Во-первых айрмакс-композит в одиночку к такой катастрофе привести не мог. А во-вторых, чтобы вы без айрмакса делали? На кого еще можно было бы все свалить?

Альтернативы на данный момент индексу Эирмакса нет. Да, в последний раз слишком жестковат, но такой точности я не видел нигде за всю жизнь
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 30 кві, 2022 00:02

hume написав:
  airmax78 написав:Во-первых айрмакс-композит в одиночку к такой катастрофе привести не мог. А во-вторых, чтобы вы без айрмакса делали? На кого еще можно было бы все свалить?

Альтернативы на данный момент индексу Эирмакса нет. Да, в последний раз слишком жестковат, но такой точности я не видел нигде за всю жизнь

Треба терміново конфіскувати цю нерухомість. Тоді одразу чудова перемога, та економіка ракетою до гори. Якби ще не плінтуси, може було б не так жахливо.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 30 кві, 2022 00:11

airmax78 "Переносной кондер, напольный"
Такий кондер називається мобільним і є дуже геморойним в експлуатації, оскільки для більш-менш ефективної роботи потребує спеціального отвору у склі вікна для відведення гарячого повітря через 1.5-метрову гофровану товстезну трубу. Який господар дозволить в орендній квартирі робити такі маніпуляції ?? Просто "кинути" цю трубу через двері на балкон не вийде, бо гаряче повітря від кондера неминуче повертатиметься до кімнати через утворену трубою щілину. А якщо балкон заскляний ?? До того ж, від цього кондера у кімнаті утворюється значне шумове забруднення (45-50 децибел), поза як апарат містить у собі два функціонали - внутрішній і зовнішній блоки. Спробуйте при такому шумі заснути. Займає місце у приміщенні, і саме перед балконними дверима. Це незручно. Мобільності у нього - нуль.
ihorkyiv

Подякував: 177 раз.
Подякували: 316 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 кві, 2022 01:05

Vlad442 написав:
  hume написав:

Треба терміново конфіскувати цю нерухомість. Тоді одразу чудова перемога, та економіка ракетою до гори. Якби ще не плінтуси, може було б не так жахливо.

Скажите спасибо что я шторы не успел повесить: тогда бы всему миру потушили свет.
airmax78

Профіль

1
  #<1 ... 97939794979597969797 ... 12394>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість