Успіх написав:От як думаєте - коли я напишу: " О, нарешті і до Успіху щось дійшло потужне з Європи/США!" 1. Через тиждень? 2. Через 2? 3. Через місяць? 4. Ваш варіант))
Успіх написав:От як думаєте - коли я напишу: " О, нарешті і до Успіху щось дійшло потужне з Європи/США!" 1. Через тиждень? 2. Через 2? 3. Через місяць? 4. Ваш варіант))
️Война в Украине зашла в тупик, считают в американской разведке.
"Россияне не побеждают, но и украинцы не побеждают, и мы здесь немного в тупике", – заявил глава Агентства оборонной разведки США Скотт Беррьер на встрече с комитетом Сената по вопросам вооруженных сил.
При этом он констатировал, что оккупанты не достигли серьезных успехов ни на одном из направлений
Та й, взагалі, нам же не сьогодні почали "щось" давати закордонні друзі, а вже більше 2х місяців "щось" дають - а дійшло до Успіха за 2міс. аж лише чеські снаряди))
Нє, ну наче є розмови/чутки, що щось там дійшло до інших бригад... - то будемо вірити Але, як вже дійде конкретно щось потужне "в руки Успіха" - то вже тоді справді буде БЛИЗЬКО НАША ПЕРЕМОГА!!!
п.с. Надіюсь, через декілька днів, нам одного дня гукнуть: - "Хлопці! Там у ангар завезли нову закордонну техніку - їдьте, гляньте - оціните!"👍
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 11 тра, 2022 11:09, всього редагувалось 1 раз.
GALeon написав:"Россияне не побеждают, но и украинцы не побеждают, и мы здесь немного в тупике", – заявил глава Агентства оборонной разведки США Скотт Беррьер на встрече с комитетом Сената по вопросам вооруженных сил.
не хочу лопатить форум, но я говорил про этот период, когда русня уже (наступать) не может, а мы еще наступать не можем.
Потом про это сказал Арестович, типа надо время, западное оружие должно поступить на передок в нужном количестве бла бла бла. Сейчас идёт война на истощение. В теории она может длиться годы, у кого первого закончатся боеприпасы. То что противник истощается видно по их отходу с Харьковской области (зачем было заходить, если удержать не можете?). Вангую так же "полудобровольный" отход с Херсона в перспективе 3-6 месяцев.
Те що дехто розмовляє українською, не означає, що він патріот, чи в нього присутнє раціональне мислення. Багато є продажних на крові ... Коригувальник вогню з Маріуполя: