Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
nighthawk5 написав:Я з такою ж метою переводив з привату на моно через СЕП, але виводив з універсальної, максимальна сума комісії в такому разі склала 100 грн.
nighthawk5 написав:Я з такою ж метою переводив з привату на моно через СЕП, але виводив з універсальної, максимальна сума комісії в такому разі склала 100 грн.
а как переводить через СЕП ?
Платіж за реквізитами (IBAN). Реквізити картки можна знайти у застосунку.
V2 написав:З такою ракетою на валютному ринку, думаю, ОВДП - це про допомогу державі, а не про заробіток ...
А тим не менше буде вважатися прибутком, хоча як згадати, що два роки назад курс був 24 грн і поговорювали про подальше зміцнення, то як по овдп так і по грндепо чималі чергові збитки. Але тим не менше взяв ще 100 облігацій терміном на понад рік. А зробив так ще і тому що не бачу зараз куди особливо входити, ще деяку суму планую на автономізацію житла по теплу та електриці, а інші витрати не знати як вгадати. Багато цін вже і так у 2-3 рази на товари з моєї споживчої корзини. Не виключаю, що вони стануть ще дорожчі, або пропадуть взагалі. Зарплати в травні затримуються - рикошетом це вдарить по виробникам, товари яких не продадуться.
У нас змінюватиметься якісна структура споживчого кошика, безперечно, у гірший бік. Ніхто не вироблятиме високоякісні продукти, бо їх не зможуть купувати. Або ж її виготовлятимуть на експорт. У нас не буде голоду, дефіциту, але якісна структура представленого на полицях, гіршатиме. Торговельні мережі переорієнтовуватимуться на дешевший товар. https://fakty.ua/401333-deficit-produkt ... ennuyu-edu
Bobua написав:Читав, що в Приваті невигідні умови купівлі ОВДП. Але гривні маю саме в Приваті... (на картці для виплат)
Чи є сенс переводити гроші в інший банк (безготівково; готівкою наразі недоступно...)? Чи комісії за переказ з'їдять увесь можливий "виторг"?
приват мабуть самий невигідний і нецікавий банк для покупки бумаг 1) поріг входу > 100K грн (103 вроді) 2) є комісії - пару тисяч грн (надрукує точну суму під час спроби покупки) 3) є премія собі (ціна бумаги в банку - не мінімальна)
є купа інших банків та брокерів що продають по чистій ціні, але треба уважно дивитись вже десь тиждень-два деякі брокери почали закладати собі премію в ціну бумаги наразі орієнтир чистої ціни на щодень - це вітрина Кінто https://kinto.com/funds/shop/armybonds але там є лише 4 із 5 наявних грн бумаг
Господа Добрый день какие риски покупки овгз через приложение альфа-банка если он будет национализирован или ещё как-то под санкционно пострадает. Что в данном случае будет с овгз купленными через приложение альфы sence. Интересуют овгз в гривне и долларе