Letusrock написав:Цікаво сьогодня зустріч буде мати якісь конкретні результати (озброєння чи навпаки примус до швидкого миру) чи вся ця возня тільки для галочки і щоб зробити пару селфі в Ірпіні
Ясно що для галочки. Європейські політики дуже послідовні! Але те що поїхали не в Москву а в Київ, це вже позитив.
fler написав:Звісно, Херсонська. Миколаївська вже мабуть 2 тижні як вільна
Дуже гарні для мене новини.
Я шось чула про лінію фронта за 18 км від Херсону..
З центру Киселівки до центру Херсона рівно 20 км. Але це не головне. Глянув на мапу, ой-йо, шановні москалі, ви там це, сміливо пакуйте валізи та мотайте подалі. Подалі це навіть не Крим. На питання апачіму можу відповісти, але тупій русні це буде не цікаво.
vitaliian написав:тут некоторые манипулировали примером с убегающей собакой, которую не надо было трогать, чтобы вдруг она не вернулась. Вернулась, встречайте.
"Некоторий", ніхто не сумнівався , що вона повернеться. Але чому ти за нею не побіг добивати? "плотнєє работать артой можно било".. Що було, чим було і як могли працювали. Тобі ж навіть Люся казав, що відходять грамотно, все навколо моніторять безпілотники. Арта в готовності нанести удар у відповідь. От же ж ці шукачі зради.
Незалежні видання нажаль цього поки що не підтверджують.
хрен его знает. Коллега только что сказал, что кореш на передке в том районе. И Херсон издалека видно. Шо там видно, и на каком расстоянии, без понятия