|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 18 чер, 2022 14:58
Zebra написав: fler написав: BIGor написав:Выехали только женщины (не в обиду Максиму). ..
А також 400+тис. чоловіків призовного віку (яких порахували польські митники, коли вони перетинали кордон). А скільки чоловіків перетнули румунський, молдавський, угорський кордони?
Як по вашому водії чоловічої статі їхздять? 1 водій бензовозу за 5 місяців міг разів 30 кордон перетнути.
Звісно їздять, але таких не рахували, бо інакше за цей час уже б понад мільйон було 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 чер, 2022 15:02
Bolt написав:Дружина ІТшника і,, приготування їжі"речі не сумісні, принаймні з того, що я бачив.
Багато знайомих IT-шників, що скажу, дружини в половини теж з IT. Люди багато працюють, тому і знайомляться часто на роботі або на інгліші, та і інтереси схожі. Якому ІТ-шнику наприклад треба мукла як жінка? Про що з нею говорити?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1461 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 18 чер, 2022 15:03
Shaman написав: fler написав:Це не дивно. Навіщо йому кухарка? Хіба він мало заробляє, щоб утримувати біля себе доглянуту красуню модельної зовнішності? 
что здесь шаблон на шаблоне пошел? в жизни по разному бывает. если глянуть на тру-итшников - далеко не всем нужна модельная внешность. собственно, как и жена не всем нужна:D
Звісно по-різному. Деякі моделі вміють непогано готувати їжу Але ж ми про більшість говоримо. Кухарки в більшості чомусь не є красивими доглянутими жінками.
-
fler
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 чер, 2022 15:20
Які одкровення пішли... Я стільки штампів на одній сторінці давно не бачив: - якщо готує, і смачно - то тільки жінка - жінки з ІТ не вміють куховарити - у чоловіків з ІТ, дружини - інста-ляльки - якщо гарно куховарить - то не красуня - сучасні дівчата - не вміють куховарити і взагалі тупі інстасамки
Ще тре додати образ чоловіка з ІТ - як метросексуала з бородою лісоруба
Ви з якої печери взагалі?
Скажу так, жодна з цих тез не є правдою в тому сенсі, що не відображає ні більшості, ні тенденцій
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 18 чер, 2022 15:35
Faceless написав:Які одкровення пішли... Я стільки штампів на одній сторінці давно не бачив: - якщо готує, і смачно - то тільки жінка - жінки з ІТ не вміють куховарити - у чоловіків з ІТ, дружини - інста-ляльки - якщо гарно куховарить - то не красуня - сучасні дівчата - не вміють куховарити і взагалі тупі інстасамки Ще тре додати образ чоловіка з ІТ - як метросексуала з бородою лісоруба Ви з якої печери взагалі? Скажу так, жодна з цих тез не є правдою в тому сенсі, що не відображає ні більшості, ні тенденцій
в выходные можно "классический" айтишник - это не метросексуал, это образ 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 18 чер, 2022 16:11
NetSerpent написав: Теж за власними спостереженнями, кулінарні здібності взагалі більшості сучасних дівчат обмежуються вареними макаронами і яєчнею (або смаженими макаронами і підгорілою яєчнею, якщо засидиться в Інстаграмі). Про щось складніше типу борщу я вже мовчу.
Придбайте своїй мультиварку - там розуму багато не потрібно та ще купа часу на Інстаграм залишиться. NetSerpent написав:І при цьому вони плачуться, що не можуть знайти "настоящого мужика". 
Так, на цю тему є гарне висловлювання."Я бы вышла за вас замуж, Николай Петрович, если бы вы согласились навещать меня пару раз в неделю - один раз в будний день и один раз в пятницу или в субботу. И ещё по праздникам. В праздники человек не должен оставаться один , это грустно. Раз в месяц мы могли бы сходить в театр, джаз-клуб или в магазин ИКЕА , купить там какой-нибудь красивый тазик и пообедать в тамошнем ресторане, потому что у них вкусные фрикадельки с брусничным соусом. Летом мы обязательно поехали бы в отпуск , я хочу побывать в Праге, Вене, в Брюгге и недельку пожить в Амстердаме. Также я хочу поплавать в каком-нибудь море. Но вы, Николай Петрович , козлячья морда, на это ведь не согласитесь. Вам ведь нужно борщ, телевизор,каждое утро кашу, каждый вечер ужин , минет и вообще где-то жить . Так что, любезный Николай Петрович , прошу вас пересмотреть свои консервативные взгляды на брак как на ячейку , в противном случае - идите нахрен." 
-
fler
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 чер, 2022 16:19
BIGor написав: rjkz написав:Сейчас, правда, бизнесы начнут сдыхать, начнутся увольнения, ну и тд. До октября.
В Линкедине уже видел людей, которые попали под 10% сокращение в Тесле. Ну как сказать, американцы не могут конкурировать с дешевизной индусов и украинцев. По крайней мере в ИТ.
Не в этом дело. Когда речь идет о таких проектах как Тесла, то не в индусах дело. Речь идет об дорожании заимствования денег. Это приведет к резкому охлаждению экономики и сокращению рабочих мест.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Суб 18 чер, 2022 16:29
барабашов написав:И чем чёрная плесень у нас отличается от Вашей? Онкологию форсирует при некоторых вводных типа фастфуда и гиподинамии?
Тем из чего строят. Если в каменных/бетонных джунглях ее реже встретишь, то в наших сендвич панелях ростет быстро, особенно в вентиляции и ее хрен выведешь. Ураган прошел, подтопил дома - пришли проблемки. Очень советую перед подписанием договора на оренду, открыть крышку вентиляции и глянуть. Мне один раз пришлось расторгнуть договор из за ухудшения здоровья жены.
-
Понаехал
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 чер, 2022 16:34
Faceless написав:Які одкровення пішли.. - жінки з ІТ не вміють куховарити - у чоловіків з ІТ, дружини - інста-ляльки Ще тре додати образ чоловіка з ІТ - як метросексуала з бородою лісоруба Скажу так, жодна з цих тез не є правдою в тому сенсі, що не відображає ні більшості, ні тенденцій
Готовить - умеют, но время на это нет. Особенно если дети в наличии. А что делать нам мужьям женщин из IT?! Срочно заводить Инстаграм?  ПС. Имею бороду как у лесоруба, я теперь из IТ. Слежу за своим внешним видом.... 
-
Понаехал
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
|