Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17301731173217331734 ... 14811>
Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 17:12

andrijk777 написав:Давайте підійдемо з іншого боку:
У генштабі був план оборони України на випадок повномасштабної агресії РФ???
Так/Ні.
Я думаю ні.

Что вы к планам прицепились? В армии бывает всякое, не хватает оружия, не хватетет топлива, но чтобы не хватало планов - такого не бывает. Всегда есть сотни планов на все случаи жизни.
Армейская мудрость: любой план выполняется в четыре этапа: шумиха, неразбериха, наказание невиновных и награждение непричастных.

А знаете план рф? у них все идет по плану.
Камикадзе

Подякував: 589 раз.
Подякували: 954 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 17:14

Puente написав:
  lapay написав:Тільки свою провину, в цьому питанні, вони визнати не можуть, як і найвеличніший.

От Вам не набридло бочку котити ?
Чи під найвеличнішим вже треба розуміти Порошенка ?

Мені - ні. Хоча моя бочка набагато менш важливіша, ніж відсутність в нас нафти, для забобіганню перетворенню ланцелота на нового гобліна.
Ну і хочеться дочекатись вибачень, тільки тоді повірю, до ми гидні Європи.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 17:16

Schmit написав:
  detroytred написав:
  Schmit написав:Ну як же, були і серйозно озброєні (бандерівським смузі). Все було продумано - геніальний план оборони від найвеличніших.

Це різні речі. Зовсім різні -- план та реалізація плану.
Не маю сумніву, що план достатньо відповідає вимогам та цілям.

Проблема, як завжди, з практичною реалізацією. З виконавцями та контролерами підготовки, виконання.
Це класика нашого життя -- добре спланувати (план, програма) і ... зробити по мінімуму.

Але трапилось, що практично знадобилася повна реалізація. Повна. Форс-мажор.

Проблема в тому, що ми не знаємо, який був план. Можливо все так і було задумано, і план виконано на 100%.

Доказ від зворотнього:
Визнати, що все так і було задумано (тобто таким і був план)=== визнати, що начальник Генерального Штабу не просто не відповідає посаді, а по простонародньому --- повний лошара та бездарь.

Але ж це абсолютно!!! не так.
Бо дана посада на відміну від МО не політична))
Ну і оцінку фаху НГШ з боку не тільки наших, але і зарубіжних фахівців, я думаю, Ви чудово знаєте.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 17:17

Призначення керівника САП блокують – активіст-антикорупціонер

Офіс президента блокує призначення керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
Вчорашнє засідання конкурсної комісії з оголошення переможця нічого не змінило, заявив голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін.
Активіст звинуватив у блокуванні призначення керівника САП президента Володимира Зеленського і керівника Офісу президента Андрія Єрмака.
"Просто до вчора Банкова прикривалася відсутністю рішення комісії. Тепер буде тим, що це рішення не надсилатимуть генпрокурору", – заявив голова ЦПК.
"І це все після того, як Зеленський на всю країну заяавив, що вимагає негайного призначення переможця конкурсу", – додав Шабунін.

Також активіст нагадав про призначення нового директора Національного антикорупційного бюро.

"До речі, в тому ж зверненні Зеленський наказав КМУ інтенсифікувати конкурс на директора НАБУ. І після його слів там теж нічогосінько не змінилося. Навпаки - стало гірше (напишу про це окремо)", – заявив активіст.

Наперсточники далі за своє.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 18:07

vitaliian написав:
  otg написав:Ну наверное это не совсем торг
это гитлер не хотел торговаться и переговоров после 22.06.41 со сталиным не вёл. А эти торгуются аж бегом.

Ошибаетесь.
Переговоры ссср и германии были.
Кажется в Болгарии.
Гитлер требовал территориальных уступок. В основном Украину.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2345 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 18:12

andrijk777 написав:"Був" - докази, факти. Немає. До побачення.
1 січня 2022 року. А до цього? І що зробили тероборона в Херсоні, наприклад?
І до чого тут тероборона якщо у нас є ЗСУ, я не зовсім хз.
В мене дещо інші уявлення про план оборони.
З такім же успіхом докази зворотнього? Нема? Так вот так во, досвідос.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 18:16

Letusrock написав:так само рахую що "звільнення" півночі повязане з переговорами. Інакше росіяне ж могли залишитись (хоча б в Сумах та біля Чернігова) і додатково без кінця тиснути на Україну
Не могли. Вони понесли значні втрати, та ні де не мали чисельного переваги. Новий командувач прочитав буквар де чорним по білому написано що для наступу потрібен перевіс в 5 разів, та вирішив сконцентрувати кулак на Донбасі.
otg

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 18:39

otg написав:
  Letusrock написав:так само рахую що "звільнення" півночі повязане з переговорами. Інакше росіяне ж могли залишитись (хоча б в Сумах та біля Чернігова) і додатково без кінця тиснути на Україну
Не могли. Вони понесли значні втрати, та ні де не мали чисельного переваги. Новий командувач прочитав буквар де чорним по білому написано що для наступу потрібен перевіс в 5 разів, та вирішив сконцентрувати кулак на Донбасі.
я думаю немного иначе. Они увидели что лояльности к ним нет (помню перепуганного пацана пленного в Харькове, он искренне не понимал почему к ним такое отношение, ждали цветов и шампанского, а тут стреляют).

Удерживать нелояльные территории очень затратно, это надо всех силовиков, администрацию, учителей, врачей, строителей, комунальщиков тянуть с рф, иначе начнутся саботаж и диверсии.

Поэтому решили сконцентрироваться там где лояльность есть (или была). В остальном да перевеса 5:1 не было нигде, логичнее было его создать хоть где-то.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 18:45

vitaliian написав:
  otg написав:
я думаю немного иначе. Они увидели что лояльности к ним нет, а удерживать нелояльных территории очень затратно, это надо всех силовиков, администрацию, учителей, врачей тянуть с рф иначе начнутся диверсии. Поэтому решили сконцентрироваться там где лояльность есть (или была). В остальном да перевеса 5:1 не было нигде, логичнее было его создать хоть где-то.
И это тоже. Совокупность всего этого. Вспомните, именно тогда фюрер начал перетряхивать всех ответственных за Украину. Кроме того поменял командующего. Я же говорю, ряд товарищей, как принято их называть -башен Кремля, его уговорили поменять тактику и на дальнейшие действия, которые мы видим сегодня.
otg

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 лип, 2022 18:53

otg написав:, его уговорили поменять тактику и на дальнейшие действия, которые мы видим сегодня
знаю что ему пообещали Одессу с выходом к Молдове. Может это переиграло их планы по северу.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 17301731173217331734 ... 14811>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему