otg написав:Не совсем. Как раз в нашей трубе газ российский. Они же платят за прокачку. Газ продается, на сколько я знаю, на условия CIF. Но советы отбирать газ или взорвать трубопровод -глупость.
условия поставки это юридические моменты, если вы купили товар по предоплате, например в интернете, он когда становится вашим сразу или по прибытию на почту? Юридически сразу, по факту - по прибытию. Поскольку законодательства у всех стран разные, в международном праве принято считать границу - точкой перехода прав на товар покупателю.
еще глубокие познания. в международном праве зачастую право собственности не регламентируется. условия ИНКОТЕРМС регулируют переход рисков на товар (и очень часто право собственности увязывают с этим - но есть нюансы, в первую очередь при поставках C). граница - это как раз больше у нас (на территории постсовка) поскольку у нас сложное валютное законодательство.
Если уж совсем в корень зрить, то "международное право" переходом права собственности не занимается вообще.
Народ!!! Я тут ще пару сторінок прочитав... - то бачу не одному Флаю треба поїхати на вогневу "очистити мозок"! Нє, ну реально, народ - зав'язуйте куйню писати!
Тут люди ризикують/помирають за ВАС УСІХ - а таке враження, що ви всі в якомусь " іншому світі" живете і вам нічого не потрібно!
Народ!!! Якщо у вас багато питань, на які не можете знайти відповіді - не шукайте їх тут, на форумі... - бо ВСІ ВІДПОВІДІ Є ТУТ! На вогневій! Тож - ласкаво прошу/запрошую!
Успіх написав:Народ!!! Я тут ще пару сторінок прочитав... - то бачу не одному Флаю треба поїхати на вогневу "очистити мозок"! Нє, ну реально, народ - зав'язуйте куйню писати!
Тут люди ризикують/помирають за ВАС УСІХ - а таке враження, що ви всі в якомусь " іншому світі" живете і вам нічого не потрібно!
Народ!!! Якщо у вас багато питань, на які не можете знайти відповіді - не шукайте їх тут, на форумі... - бо ВСІ ВІДПОВІДІ Є ТУТ! На вогневій! Тож - ласкаво прошу/запрошую!
добровольческий батальон finance.ua "в кедах"
судя по написанному у многих кеды автоматически настроены в сторону границы
мы тут вас уже вспоминали. как вы там, не мерзнете?
Але от дивно - весна якась холоднувата була(а я, майже, з початку квітня на Півдні) і от літо... - теж було мало спекотних днів! Або "середні"/вітряні, або холоднувато, що "фліску" поверх футболки треба одягати. І ночі, зараз теж холоднуваті...
Ще 2-3міс війни, а далі - сама природа розведе "бійців по кутках рингу"... - так, як закінчиться "зельонка"/опаде листя і.... - в сучасному світі дронів, потрібно лише добряче окопуватись і займати оборонну позицію...
мы тут вас уже вспоминали. как вы там, не мерзнете?
Але от дивно - весна якась холоднувата була(а я, майже, з початку квітня на Півдні) і от літо... - теж було мало спекотних днів! Або "середні"/вітряні, або холоднувато, що "фліску" поверх футболки треба одягати. І ночі, зараз теж холоднуваті...
Ще 2-3міс війни, а далі - сама природа розведе "бійців по кутках рингу"... - так, як закінчиться "зельонка"/опаде листя і.... - в сучасному світі дронів, потрібно лише добряче окопуватись і займати оборонну позицію...
Успіх написав:........ Народ!!! Якщо у вас багато питань, на які не можете знайти відповіді - не шукайте їх тут, на форумі... - бо ВСІ ВІДПОВІДІ Є ТУТ! На вогневій! Тож - ласкаво прошу/запрошую!
Нажаль не всі відповіді є на вогневій. Просто багато питань там відпадають і світ здається простіше. Радий, що у Вас все в порядку. Бажаю успіхів і надалі.
Успіх написав:Народ!!! Я тут ще пару сторінок прочитав... - то бачу не одному Флаю треба поїхати на вогневу "очистити мозок"! Нє, ну реально, народ - зав'язуйте куйню писати!
"На піку бойових дій у травні та червні Україна втрачала від 100 до 200 військовослужбовців на день; тепер це число скоротилося до 30 загиблих на день і близько 250 поранених", — йдеться в інтерв'ю журналістів із президентом. ........ Щодо інтенсивності боїв, то, за словами глави держави, лінія фронту на Донбасі стабілізувалася, що дозволить ЗСУ просунутися на інших напрямках. Раніше, як стверджує Зеленський, війська РФ могли випускати по 12 тисяч артилерійських снарядів на день, тоді як українські війська могли протиставити лише 1000-2000 снарядів. Тепер ЗСУ здатні завдавати ударів близько 6 тисячами снарядів щодня, зазначив президент.
В Організації Об'єднаних Націй (ООН) допускають, що Росія могла не порушити угоду про «зерновий коридор» сьогоднішнім ракетним ударом по Одеському порту. Про це повідомляє видання The New York Times.
Видання з посиланням на високопоставленого представника ООН пише, що Росія, можливо, «технічно не порушила угоду».
За його словами, російська сторона не зобов'язалася уникати атак на ті частини українських портів, які безпосередньо не використовуються для експорту зерна. Можливо, Москва спробувала використати лазівку, якщо поруч знаходилися військові об'єкти. https://glavcom.ua/country/politics/oon ... 62740.html