prodigy написав:ще рік війни щоб знищити решту літаків/вертольотів?
Тут немає лінійної залежності. По-перше, зараз вони втрачають значно менше - вчаться воювати. По-друге, машини активно втрачають ресурс під час війни. По-третє, незрозуміло, яка ситуація з випуском нових машин - можливо, вони його нарощують, можливо він падає через санкції.
це все так
якщо орки почнуть економити і взагалі не літати ,то більше буде в залишку
можна зробити висновок- вони були після значних поразок компенсувати свої втрати на сьогодні у рашистів таж сама кількість , може втратили якість (немає су-35, або пілотам за 50-55)
У Курській області підірвані дві опори ЛЕП, що живлять АЕС У Ростовській області пожежа продовжує розростатися: площа пожежі збільшилася до 136 гектарів, людей масово евакуювали.
ЛАД написав:реале они явные "совки" по своим подходам, хотя обвиняют в этом окружающих
кстати я вас совком больше не считаю, вы в моей системе ценностей - идеалист. Верите во всё хорошее.
Тов. ЛАД в мене викликає стійку асоціацію із "радянський лад". Хоча тут вже нічого не поробиш. Я от проклацав якийсь тестик типу скілька вам років на предмет користування всякими гаджетами і до свого здивування, отримав практично точну відповідь, що зовсім не юнак. Особистість на 95% формується до 5 років і якесь переосмислення і т.д. крайньо складна справа. Якщо не буде деокупації, то отримаємо незабаром масу ворожого контингенту з числа нещодавніх співгромадян, як з лугандонців та крисчан.
ЛАД написав:24.02 я Путина не слушал. И не хочу терять время на его чушь и дальше. Безглуздості не бачу.
Безглуздо називати Україну Антиросією. Так само можна назвати СРСР - Антифашизмом. Чи Польшу - Антифашизською. Ні. СРСР -це СРСР, а Польща це Польща. Польща воювала з фашистами не тому що була проти них, а тому що вони на неї напали.
Термін Антиросія - це маніпуляція РФ(напевно для внутрішнього користувача) щоб виправдати агресію. Логіка банально проста: 1. Україна - це Антиросія. (доказів тут нуль) 2. Раз так, її треба знищити. (це вже більш-менш логічно)
Вы тоже читать разучились? Я где-то писал, что "Україна - це Антиросія"? Вот что написал я:
А вообще, у наших записных "патриотов" общая ошибка - они хотят строить новую Украину просто как "антироссию", не замечая, что фактически хотят опираться на те же посылки и основы, что и Россия.
Вы разницу не видите? Если нет, то я напрасно недавно порадовался по Вашему поводу.
А вообще, у наших записных "патриотов" общая ошибка - они хотят строить новую Украину просто как "антироссию", не замечая, что фактически хотят опираться на те же посылки и основы, что и Россия.
ЛАД, ты так спалился, что даже представить себе невозможно Лучше бы тебе эту тему закрыть, а не выкручиваться
А 2 октября того же 2012 года на сайте журнала "Однако", издававшегося нынешним пресс-секретарем "Роснефти" Михаилом Леонтьевым, появилась колонка историка, политконсультанта и писателя-фантаста Льва Вершинина "США нужна анти-Россия. А никаких Украин не надо"
ЛАД написав:Я где-то писал, что "Україна - це Антиросія"? Вот что написал я:
Вы разницу не видите? Если нет, то я напрасно недавно порадовался по Вашему поводу.
Не бачу. Так те саме сказав пу, майже слово в слово: "на Україні будують антиросію". Будують, будують і колись збудуть. Тобто колись буде: Україна = Антиросія. Все. Треба воювати щоб цього не сталось.
ЛАД Так - багато російськомовних на фронті , але Ви помиляєтеся , коли кажете , що не звертають увагу . Із останнього про це Положинський : Серед військових, які захищають свою країну багато російськомовних українців. На фронті вони спілкуються українською мовою, однак у стресових ситуаціях можуть перейти на російську, чим наражають себе на небезпеку... ... під час переговорів щодо зв'язку військові розмовляють українською мовою. Втім, бувають моменти, коли у стресовій ситуації хтось переходить на російську і це викликає підозру. https://tsn.ua/ato/polozhinskiy-rozpovi ... 27961.html
vitaliian написав:Нужно так же понимать позицию Европы, там не запрещают русские соцсети и русский язык,
Серьозно А хто закрив російський відділ росТВ ? Хто починає забороняти видавати туристичні візи просто на підставі того що в тебе російський паспорт.. І так далі і тому подібне Тому Перше - збийтесь з брехні що вас примушують...вас заохочують - а це дві великі різниці Друге - збийтесь з брехні що росію не стирають з економічно/політичної карти світу - стирають і санкції і заборона на спільний бізнес...і підстава всього одна - контролюючий пакет в російського громадянина - век цей бізнес з Європи...